"Weet dat de uitnodiging is, om de uitkomst los te laten". Mijn mooie klant kijkt mij aan, ik voel dat dit resoneert. Zeker als ik zeg dat wij het met ons hoofd toch niet kunnen bedenken hoe het eruit komt te zien. Heel vaak heeft het Universum al een plan dat veel mooier is dan dat wij met ons brein kunnen bedenken. En dat ontstaat als wij de uitkomst van onze inspanningen los laten. Alleen dat is nou net zo verrekte moeilijk, want je brein komt wel met oplossingen om bij de uitkomst te komen.

 

Wat is je hoogste intentie?

Als jij iets bedenkt wat je heel graag wil, dan plaats je een intentie. Bijvoorbeeld om meer zichtbaar te worden op social media. Jouw brein komt dan gelijk met allerlei mogelijkheden aan om dat te doen. De ideeën gieren door je hoofd, want je kunt dit doen en dat doen... en voor je het weet heb je tig dingen bedacht om te doen. Terwijl de uitnodiging van afgestemd ondernemen is om op dat moment juist alle ideeën los te laten Om er 100% op te vertrouwen dat op jouw pad komt wat de bedoeling is en alle eigen bedachte oplossingen los te laten.

De uitkomst los laten

En dat is me een portie lastig... loslaten hoe jij denkt dat de uitkomst eruit komt te zien. Maar jij weet niet wat het Universum voor jou in petto heeft. Misschien is het wel grootster en mooier dan dat jij ooit kunt bedenken. Dit weekend was ik online aanwezig bij het Manifestatie event en daar kwam een dappere vrouw het podium op. Ze zat eerst een beetje rondjes te draaien om de vraag te beantwoorden, wat wil jij het allerliefste? Maar opeens kwam daar: "Fuck it, ik ga het ook gewoon zeggen. Ik wil op de televisie komen." Heerlijk de intentie was eruit.

Je brein bedenkt allerlei oplossingen

Daarna kwam er een hele waterval van oplossingen om daar te komen. Je moest de juiste mensen kennen en spreken. Je moest.... van alles kwam voorbij. Bedachte oplossingen die met het brein werden gegenereerd. Ze had er heel veel, waardoor ze zelf geloofde dat het nooit ging lukken. Het verhaaltje dat ze daarbij tegen zichzelf vertelde, was dat zij daar nog lang niet was. En daar... dat is op de televisie.

Het mooie was, dat om het Manifestatie event te bekijken, er een laptop op de televisie voor was aangesloten. Waar keek ik naar... toen ik het verhaal van de vrouw hoorde???? Juist een televisie. Ze was er al lang, alleen niet op de manier die zij bedacht had. En dat is het mooie van het Universum, soms komen dingen in een andere vorm.

Ik heb direct een foto gemaakt en op Instagram een post gedeeld... Mooi mens... je bent op de televisie!

 

 

 

 

Je weet niet welke uitkomst het Universum voor je heeft

En dit is zo'n mooi voorbeeld, dat wij de uitkomst zelf niet bedacht kunnen krijgen. Het Universum weet al lang wat de bedoeling is, wij zitten er alleen tussen met al onze gevoelens, emoties en gedachtes. Laat daarom alle gedachtes die je bedacht hebt los en bedank het Universum voor alles wat op je pad komt  en de hulp die het je geeft om je droom te realiseren. Als je deze energie naar buiten laat komen, ga je er namelijk vanuit dat het komt. En daar ben je dan dankbaar voor.

 

Inspired acties ontvang je als je er klaar voor bent en je de uitkomst los durft te laten

Zodat het Universum daarna antwoorden kan geven. En soms is dat direct, maar soms krijg je het antwoord op de gekste momenten. Zie je een veer als je aan het wandelen bent, of voel je opeens... dit is wat mij te doen staat... Wees daarom klaar om te luisteren, maar ook om daarna te ontvangen. Als je de ingevingen gaat realiseren door in de actie te komen... dan ontvang je daarna wat de bedoeling is. Durf daar dan ook weer op te vertrouwen dat alles wat je ontvangt, dat dat goed is. Inspired acties brengen altijd iets in beweging of hebben een les in zich. Stel jezelf open en ontvang.

 

Wil jij dingen manifesteren en vraag je jezelf af... hoe werkt manifesteren? Uit mijn verhaal haal je de volgende stappen:

 

  1. Stel een intentie
  2. Laat je eigen oplossingen los
  3. Bedankt het Universum voor de hulp
  4. Luister naar het antwoord van het Universum
  5. Ga doen wat het Universum met je deelt
  6. Sta open om de uitkomst te ontvangen

 

De allerbelangrijkste stap is om de uitkomst los te laten en te vertrouwen dat het Universum je brengt wat de bedoeling is. En dat dat soms magischer of makkelijker is dan dat jij ooit durft te droom. Geniet van alles wat op je pad komt. De actie is waar sommige mensen terugdeinzen... Zeg dan tegen jezelf "Het mag eng zijn, maar dat betekent niet dat je het niet hoeft te doen. Het is juist de uitnodiging om het wél te doen."

 

Wat vind jij hiervan? Merk je dat dit artikel iets in je losmaakt of wil je erover praten? Heb je een aha-moment? Vraag gerust een gesprek aan, dan spreken wij elkaar hier binnenkort over.

 

 

En voor ik afsluit, nog even dit:

 In mijn podcast Groeispurt komt dit onderwerp vaak naar voren. Zoek de podcast gerust op bij Spotyfi, Apple of wat dan ook. Regelmatig komen er ook handige businesstips voorbij, want ik ben niet alleen van het gezweef... ook praktische zaken komen hier aan bod. Of interviews met interessante gasten.

Binnenkort geef ik een webinar over klanten krijgen op jouw manier. Ook hier is de uitnodiging om de uitkomst los te laten en volledig te vertrouwen op de manier die bij jou past en die doorgegeven wordt. >> Meld je hier aan <<

Ook geef ik regelmatig waardevolle workshops, deze kun je hier terugvinden.