Veel ondernemers denken dat een gebrek aan klanten het probleem is, maar de waarheid is anders

Je marketingmachine is niet volledig ingericht, of het mist dat onderscheidende element.… of… vul zelf maar in. Maar iets klopt er niet en daarom krijg je geen klanten door je marketing.

Kijk, klanten aantrekken gaat niet allen over aanwezigheid op social media of het versturen van een nieuwsbrief; het draait om het bouwen van een effectieve, dagelijks werkende marketingmachine. Hierbij is jouw rol belangrijk: zorg ervoor dat deze machine volledig is ingericht, zodat deze precies doet wat het hoort te doen – klanten aantrekken en een klantmagneet zijn.

Maak van jouw marketingmachine een klantmagneet

In deze online masterclass laat ik je zien hoe je binnen één uur van jouw marketingmachine een klantmagneet maakt. Samen gaan we je marketingmachine finetunen om meer klanten aan te trekken. En nog beter, je zult leren hoe je je niet verliest in een zee van ideeën, maar juist gefocust blijft op wat echt telt, zodat je je omzetdoelen voor de komende maand realiseert.

Maar dat is nog niet alles. Ik ga je ook laten zien wat je kunt doen als je teleurgesteld bent in je huidige marketingresultaten en minder klanten dan anderen lijkt aan te trekken.  Klanten aantrekken hoeft niet moeilijk te zijn, maar het vereist wel een slimme en uitvoerende marketingstrategie, ondersteund door een efficiënte marketingmachine die klanten genereert.

Ohh en je ontdekt ook waarom je het ondernemersspel niet goed speelt als je te veel tijd besteedt aan social media of als je overwerkt raakt om alles voor elkaar te krijgen

Klanten krijgen is niet moeilijk
Klanten krijgen is niet moeilijk
In deze online training ga ik je laten zien
  • De cruciale waarheid: het is niet jouw gebrek aan klanten dat een uitdaging vormt, maar een marketingprobleem dat jouw succes in de weg staat

  • Een bewezen blauwdruk waarmee je je marketingmachine transformeert in een krachtige klantenmagneet

  • Je ontdekt praktische stappen om een effectieve marketingstrategie op te zetten, inclusief hoe je je omzetdoelen vertaalt naar actiegerichte planning en consistent zichtbaar bent voor je ideale klanten.

  • Waarom je omzetdoel het allerbelangrijkste is in je plan om klanten te krijgen en een planning te maken. En nee… dat is niet in beton gegoten, ook dat zal ik je laten zien

  • Hoe je ervoor kunt zorgen dat je consequent zichtbaar bent voor nieuwe klanten, zonder je de blubber te werken om content te maken

Meld je aan en ontdek hoe je doordachte en uitgevoerde marketingstrategie, samen met een effectieve marketingmachine, klanten voor je laat binnenstromen – precies zoals het hoort.

Marketing expert voor ondernemers
Be there….

Geloof mij, hier wil je bij zijn… en ik kan er heel veel woorden aan vuil maken… Maar vraag jezelf af… wat gebeurt er als je een uurtje full focus aan de slag gaat met de groei van je bedrijf en je daarbij ontdekt hoe je jouw marketing optimaliseert om meer klanten aan te trekken? Klinkt als een goede deal toch?

Meld je snel aan en dan vertel ik je de sleutel om online klanten aan te trekken.

Marketing expert voor ondernemers
Wie geeft het webinar?

Zeg Danielle Riemersma en je zegt marketing. En andersom. Ik heb een stevige marketingopleiding achter de kiezen en heb enkele jaren de marketing en communicatie verzorgd voor een marketing- en communicatiebureau. En ik heb de afgelopen 20 jaar voor een verschillende grote bedrijven en online namen gewerkt.. dus die kennis kan ik mooi met je delen. Hoef je het zelf het wiel niet meer uit te vinden….

Marketingcampagnes opzetten, webinars maken/geven, online leeromgevingen ontwikkelen, websites, salespagina’s, landingspagina’s in de lucht krijgen…: been there, done that. Ik weet wat werkt, waarom en hoe.

Danielle is het beste wat mij en mijn bedrijf ooit is overkomen. Ze is mijn rechterhand, sparringspartner en motivator. Het is ontzettend fijn werken met Danielle. Zoek je iemand die echt met je meedenkt om je bedrijf beter op de kaart te zetten, dan is Danielle de go-to person.

Annelies Bobeldijk, WoWopvoedcoaching

Danielle laat je ondernemen op een manier die bij je past, geen standaard adviezen en trucjes. Uiteraard zijn er bepaalde musts in de marketing maar ook daar kun je jouw eigen weg in vinden.

Ze duikt op alle fronten in je business, volgt je stappen op social media en geeft je feedback.

Diana Monteny, De bezem door je leven

In een gesprek dat ik met Danielle had gaf ze me een aantal eyeopeners. Fantastisch!

Als ze dit al tijdens een check en in 1 gesprek voor elkaar kan krijgen, ben ik benieuwd wat er gebeurt als we écht gaan samenwerken. En dat gaat zeker gebeuren!

Joyce Dunnewold, Haal meer uit Office

Daniëlle geeft je inzicht in je diepste zelf en vervolgens begeleid ze je daarmee naar je gewenste doel. Een verademing! Teksten vliegen mijn pen uit en klanten weten me te vinden! Een hele fijne, betrokken business coach!

Arina Lakerveld, Arina Lakerveld

Een duidelijke weg die ik nu stap voor stap aan het uitvoeren ben. De eerste resultaten zijn ook al zichtbaar. Het treintje dat ik samen met Danielle heb bedacht werkt, de eerste mensen gaan van mijn weggever naar mijn kassakoopje zo naar het vervolgaanbod. Daarmee komt er een stukje inkomen binnen terwijl ik het werk er niet meer voor hoef te doen. Uiteraard doe ik nog steeds mijn gewone marketing en dat geeft nu extra effect en inkomsten. Dat is zo gaaf om te zien!

Judith Hompe, Judith Hompe