Val op en grijp de aandacht van je klanten met een marketingmachine die wél converteert

Hoe beter je marketing, hoe makkelijker sales gaat

Hoe beter je marketing, hoe makkelijker sales gaat

Samen maken we jouw converterende marketingmachine met een onweerstaanbare klantroute, zodat klanten wél reageren en kopen. Geef mij 10 minuten en ik zie waar jouw marketingmachine klanten kwijtraakt en wat je eraan kunt doen

Hoe zou het voor je zijn als de leads die al bij je zijn makkelijker en sneller converteren in betalende klanten? Als je niet permanent bezig hoeft te zijn met een groter bereik en meer leads, maar dat je uit de leads die je al hebt de omzet haalt die je deze maand nodig hebt. Als er nieuwe leads bijkomen, dat je die met hetzelfde gemak confronteert, zodat je meer omzet scoort in minder tijd.

Ben je het zat dat jouw marketinginspanningen niet genoeg klanten opleveren en dat je marketingmachine hapert? Voelt het alsof je marketing verdwijnt in de online chaos en niemand jou hoort, terwijl jij voor je gevoel schreeuwt? En zie je hoe jouw potentiële klanten naar je concurrenten gaan, simpelweg omdat ze niet beseffen dat ze bij jou moeten zijn?

Ongeveer 10% van je leads gaat direct tot aankoop over

Dat betekent dat de overige 90% van je doelgroep vaak over het hoofd wordt gezien. Maar wat als ik je vertel dat de grootste kans juist ligt bij die andere 90%, die vaak vergeten wordt.

Hoe herken je deze 90% bij jezelf? Simpel: kijk eens naar het gedrag van je bestaande leads. Misschien zie je dat ze wel je berichten bekijken, maar niet actief betrokken zijn. Misschien reageren ze af en toe, maar nemen ze geen concrete actie richting aankoop.

Het resultaat? Ze lijken wel geïnteresseerd, maar blijven aan de zijlijn staan. Ze tonen interesse, maar drukken niet op de koopknop.

Waarom niet? Omdat je opgaat in de grijze massa van saaie marketing, waarbij je hetzelfde doet als anderen. Wat je nodig hebt, is marketing die opvalt, die anders is, die de aandacht trekt en slapende kopers wakker schudt om voor jou te kiezen.

Leads converteren in betalende klanten
Online klanten krijgen

Bye bye eindeloze zee van doorsnee… het is tijd om uit te blinken

Stel jezelf eens de vraag: waarom zouden klanten juist voor jou moeten gaan, tussen al die andere keuzes die er zijn?

Stel jezelf eens de vraag: waarom zouden klanten juist voor jou moeten gaan, tussen al die andere keuzes die er zijn?

VERKOOPMAGIE | 90 dagen marketing – en businessprogramma om aan de slag te gaan met strategie, marketing & sales

Leer om zelfs uit een kleine groep leads, (– het gaat hier niet om immense lijsten van 10.000 namen of 18.000 volgers op Instagram –) op een unieke eigen manier, moeiteloos leads om te zetten in klanten

Verkoopmagie - marketing programma om klanten te krijgen
Verkoopmagie - marketing om klanten te krijgen

Hoe zou het voor je zijn als je niet permanent bezig hoeft te zijn met een groter bereik en meer leads, maar dat je juist uit de bestaande leads de omzet haalt die je nodig hebt.. O ja en als er nieuwe leads bijkomen, dat je die met hetzelfde gemak converteert.

Kijk, dan is verkoopMAGIE, iets voor jou:

 • Een messcherpe marketing boodschap voor het oog hebben, die opvalt bij jouw ideale klant

 • Een onweerstaanbare online weg ontwikkelen die jouw klant verleidt iets te kopen

 • Een follow-up bedenken waardoor klanten bij je blijven kopen (keer op keer… op keer)

 • Een funnelplan creëren die op automatische piloot zorgt voor Mollie plings (zelfs als je er niet bent… hoe cool is dat?)

VERKOOPMAGIE leert je hoe je slapende kopers wakker schudt, je boodschap laat opvallen en je conversies laat exploderen

Stel je eens voor: funnels die als een geoliede machine draaien, bezoekers die binnen no-time je aanbod kennen en aanschaffen, en je social media die dagelijks nieuwe leads aantrekt en die 90% stille leads omzet in ready to buy klanten waar jij binnenkort mee in gesprek bent.

Meer resultaten uit je marketing
Meekijken met je marketing

VERKOOPMAGIE – Wat houdt het praktisch in?

 • Livedagen 
  3 live trainingen met direct omzet verhogende hacks, zoals HOE maak je een aantrekkelijk aanbod en klantroute waarin de klant van het ene naar het andere aanbod gaat, welke funnels niet mogen ontbreken in jouw marketing om leads op de automatische piloot te krijgen en HOE verkoop je online in een wereld waarin iedereen voor je gevoel hetzelfde doet en jij je wilt dat ze voor jou kiezen door je marketing van onopvallend naar onweerstaanbaar te transformeren

 • Gezamenlijke kickstart
  Tijdens de online kickstart gaan we de puntjes op de i zetten om jouw unieke geluid online te ontdekken, zodat we samen jouw marketing tactiek en verdienmodel voor de komende tijd maken inclusief een aantrekkelijk aanbod dat je moeiteloos verkoopt door een ijzersterke kernboodschap waarvan jouw klanten denken… “Eindelijk… dit is wat ik zoek!!

 • Maandelijkse persoonlijke coaching
  In deze 1-op-1 sessie krijg jij persoonlijke begeleiding om jouw marketingmachine te waarmee je van leads klanten maakt. Samen kijken we hoe de tactiek voor jou werkt en help ik je om je marketingmachine te bouwen.  Zodat je een aantrekkelijk aanbod en klantroute krijgt die zorgt dat je klant van het ene naar het andere product gaat

 • Wekelijkse groepsessie
  Iedere maandag is er een focus moment, zodat jij altijd de week met de juiste vibe start… Geloof mij, iedere maandag daag ik je businesswise uit en geef jij jouw business & marketing een boost

 • Content calls
  Elke twee weken komen we samen voor een verfrissend uurtje vol contentcreatie, zodat jij nooit meer vastloopt in het bedenken van ideeën voor jouw content. Of je nu een briljant idee zoekt voor je volgende blogpost, een pakkende social media-campagne wilt bedenken, of gewoon wat frisse input nodig hebt, deze Content Creation uurtjes zijn jouw toegangspoort tot inspiratie en helderheid.

 • Persoonlijke feedback
  Krijg maandelijks gerichte feedback op één tekst voor jouw opt-in pagina, salespagina en dankjewel pagina, zodat je precies weet of klanten op die felbegeerde koopknop drukken en hun portemonnee tevoorschijn halen om  jouw aanbod te kopen. Het zijn praktische tips en inzichten om je content te optimaliseren.

 • Online leeromgeving
  In verschillende online modules  over funnel magie ontdek je hoe je zo snel mogelijk van een lead een klant maakt. Geen tijd verspillen aan suf gedoe of loze video’s. Nee, hier gaat het om praktische stappen om dagelijks leads te krijgen. Geen trucjes, geen onzin, alleen bewezen strategieën die echt werken.

 • BONUS
  Persoonlijke social media, website en funnel scan, waarin ik alles onderzoek en op zijn kop zet, zodat je ontdekt of het een klantmagneet is of er nog werk aan de winkel is twv 297,-

Meld je aan voor VERKOOPMAGIE 

De prijs van dit programma is 1500* of 4x 400* per maand

Stel je voor dat je vandaag de knoop doorhakt en een slimme beslissing maakt die je omzet voor de komende maand een flinke boost geeft

Denk eens aan je huidige omzet, en beeld je dan in dat je daar nog eens 10% bovenop gooit. Hoe fantastisch zou dat zijn?

En daarna nog eens 10%, omdat we je marketing steeds meer onweerstaanbaar maken. Tijdens VERKOOPMAGIE gaan we samen die 90%** stille leads wakker schudden en je marketing een flinke upgrade geven, zodat je opvalt als nooit tevoren. En weet je wat het mooie is? Je kunt dat al vanaf het eerste moment merken als de mogelijkheid om meer uit je bestaande leads te halen meer benut.

** Let op: hoewel ik vol vertrouwen ben in mijn strategieën om die 90% stille leads wakker te schudden, kan ik geen garanties bieden dat elk van deze leads zal converteren. Succes hangt af van verschillende factoren, waaronder je eigen inzet, je aanbod, je copywritingskills, je coachbaarheid, je doorzettingsvermogen en snelheid van implementeren. Ik adviseer je om realistische verwachtingen te behouden en geduldig te zijn tijdens het proces. Mijn kennis kan jou helpen. Of jij er wat mee gaat doen, dat is jouw verantwoordelijkheid. 

Reactie op social media
Testimonial Grip op bedrijfsgroei
Testimonial Grip op bedrijfsgroei
Testimonial Marion marketingmagie
Businesscoach, ondernemerscoach en goed verdienen

* Alle bedragen zijn excl. btw, bij het betalen zie je de prijs incl. btw. Door de aanschaf van het programma verklaar je akkoord te gaan met de algemene voorwaarden en kennis te hebben genomen en akkoord te zijn met de annuleringvoorwaarden zoals vermeld op deze pagina. 

Wie is die MARKETINGMAGIËR Daniëlle Riemersma?

Zeg Danielle Riemersma en je zegt marketing. En andersom. Ik heb een stevige marketingopleiding achter de kiezen en heb enkele jaren de marketing en communicatie verzorgd voor een marketing- en communicatiebureau. En ik heb voor een verschillende grote bedrijven en online namen gewerkt en die kennis kan ik met jou delen.

Marketingcampagnes opzetten, webinars maken/geven, online leeromgevingen ontwikkelen, websites, salespagina’s, landingspagina’s in de lucht krijgen…: been there, done that. Ik weet wat werkt, waarom en hoe. De meest ingewikkelde online campagnes heb ik met mijn klanten gedraaid. En tijdens mijn begeleiding leer ik je hoe je in kleine en behapbare stapjes online klanten krijgt en je marketing van onopvallend naar onweerstaanbaar transformeert (het lijkt soms wel magie 😉

Daniëlle Riemersma marketingmagiër en businesscoach
Daniëlle Riemersma marketingmagiër en businesscoach