Lunch & Learn 7 juni in Oud-Beijerland

Jij kunt uit relatief weinig leads en minder bereik op dit moment, heel eenvoudig, de omzet genereert die je deze maand op de planning hebt staan

Jij kunt uit relatief weinig leads en minder bereik op dit moment, heel eenvoudig, de omzet genereert die je deze maand op de planning hebt staan

Tijdens deze Lunch & Learn zie ik binnen no-time waar jouw klanten weglekken en waarom ze niet bij jou kopen

Ben jij het zat om kostbare uren te verspillen aan het online verkopen van je programma’s, omdat online verkopen voor je gevoel niet meer zo makkelijk gaat als hiervoor? Hoe kan het dat anderen hun programma’s binnen no-time vol hebben, terwijl jij op dit moment opeens zit te zwoegen voor elke verkoop?

De MAGIE van online klanten krijgen ontrafeld ✨

De MAGIE van online klanten krijgen ontrafeld ✨

In 3 uur laat je zien dat jij uit relatief weinig leads en minder bereik op dit moment, heel eenvoudig, de omzet genereert die je deze maand op de planning hebt staan. Online verkopen gaat helemaal niet om 10.000 namen op je nieuwsbrieflijst en ook niet 18.000 followers op Instagram. Jij kunt uit de leads die al bij je zijn, klanten krijgen en je programma verkopen. Ik laat jou tijdens een heerlijke lunch zien waarom potentiële klanten niet bij je kopen, zodat je precies weet wat je moet doen om wel elke maand je omzetdoel te halen.

Daniëlle Riemersma marketingmagiër en businesscoach
Daniëlle Riemersma marketingmagiër en businesscoach

Jij, ik… andere ondernemers en jouw marketing, jouw leads & conversie

We duiken er 3 uur in…

We duiken er 3 uur in…

Samen gaan we op zoek naar het ontbrekende stukje van de puzzel… Hoe komt het dat je de ene maand denkt “Lekker, lekker… kom maar door.” En de andere maand “Shit er komt deze maand te weinig geld binnen en ik wil wel mijn omzet halen.”

En hoe je simpel content maakt zonder je de blubber te werken en niet hoeft te grijpen naar marketing die niet bij je past of die niet goed voelt. Plus we gaan lekker netwerken tijdens een heerlijke lunch, dus wie weet spreek jij hier wel je ideale klant die binnenkort met je gaat samenwerken.

Reactie op social media
Testimonial Grip op bedrijfsgroei
Testimonial Grip op bedrijfsgroei
Testimonial Marion marketingmagie

Zou het niet geweldig zijn als iemand al die slepende kleine en grote lead en omzetdingetjes voor je oplost? Hoe zou het voor je zijn als nog deze maand je weggever, je funnel, je adds écht voor je gaan werken en nieuwe klanten opleveren?

Marketingmagier voor marketing die wel opvalt
Verkoopmagie - marketing om klanten te krijgen

Wie is de marketingmagiër?

Wie is de marketingmagiër?

Als businesscoach en marketing magiër kom ik graag to the rescue als ondernemers frustraties hebben over het niet kunnen aantrekken van ideale klanten met hun marketinginspanningen. In plaats van te luisteren naar hun binnenste gaan ze van de ene marketing trend naar de andere, voelen zich overweldigd omdat het niet werkt en verliezen soms zelfs de kracht om impact te maken omdat ze opgaan in de saaie grijze blubber marketing zoals iedereen dat doet.

Ik geloof  dat jouw sterke intuïtie je leidt, vertelt je wat je moet doen. Het is een weten, een zacht, innerlijk weten, dat in het moment tot je komt. Als we slimme marketing combineren met die intuïtie, ontstaat er magie.

Klaar om meer betalende klanten te krijgen uit de leads die al bij je zijn?

Klaar om meer betalende klanten te krijgen uit de leads die al bij je zijn?

Meld je aan voor mijn Lunch & Learn op 7 juni van 10u tot 13:00 in Oud-Beijerland, zodat jij binnenkort zit te smullen bij mijn lunch, omdat je ziet wat jij er nu aan kunt doen en de lunch ook fantastisch is 😉

De prijs? Daar hoe je het niet voor te laten, dat is slechts 45,- excl. btw en met 1 tip van mijn kant heb je die binnen no-time terugverdiend

En we hebben dus 3 uur he… met een lekker lunch… ik zou het wel weten

Ik ben gestart nadat mijn klantenstroom aardig ingedroogd was, geen inspiratie meer had en nu heb ik na 6 maanden al ‘nee’ moeten verkopen tegen klanten, want ik heb een constante stroom van aanmeldingen, die ik (in samenwerking met Danielle) heb bewerkstelligd door mijn ideale klanten aan te trekken.

Hanneke Wieffering, Intensmens

“Wat doe ik reeds goed? Wat kan beter en ook op welke manier kan ik eenvoudig meer resultaat bereiken? Deze vragen zijn op een bij mij passende manier beantwoord.

Esther Heijmans, E-starcoaching

Samen met haar kritisch kijken naar waar ik na een jaar sta met mijn bedrijf. Kritische vragen die me echt even aan het denken zetten, tips, Danielle denkt echt mee en verdiept zich in jouw bedrijf en jou als persoon.

Miranda Wedekind, Miranda Wedekind