“Op het allerhoogste niveau ondernemen is simpel, uitdagend en effectief”
Danielle Riemersma – businesscoach voor hoogbegaafde en hooggevoelige ondernemers

Ik vind het het ergste wat er is: dat er te veel slimme ondernemersideeën op de plank belanden, omdat ze te complex zijn. Geldt dat voor jou ook? De ideeën gieren soms door jouw ondernemersbrein en je krijgt het niet vertaalt naar je eigen situatie waardoor je het niet praktisch kunt toepassen.

Daarnaast zie ik ondernemers die door hard werken succesvol zijn, maar het succes groeit hen boven het hoofd. Daardoor is het ondernemen niet leuk meer. Wat op de loer ligt, is dat het niveau zakt of het succes door je vingers glipt.

Hierdoor lijkt een droom bijna onbereikbaar en is opgeven aantrekkelijk.
Zonde en niet nodig…

Het is mijn missie om zoveel mogelijk hooggevoelige en hoogbegaafde ondernemers te helpen om hun baanbrekende en wereldverbeterende ideeën te realiseren. Om ze te bevrijden uit de stagnatie of de complexiteit van hun bedrijf. Zeker als ze dingen te ingewikkeld maken.

Ik wil dat ze gaan zien dat hun hoogbegaafdheid of hooggevoeligheid géén belemmering is, maar juist een kracht om succesvol te ondernemen op het allerhoogste niveau.

Mijn overtuiging is dat elke hooggevoelige en hoogbegaafde ondernemer een succesvol bedrijf kan bouwen dat ook nog eens simpel, uitdagend en effectief is.

In mijn begeleiding als businesscoach laat ik zien: “Wat wil je nou echt? Wat wil je met je bedrijf bereiken? Wat is strategisch slim voor jou op dit moment? Benut je jouw potentieel? En is er genoeg vrijheid om te doen wat je het allerbelangrijkste vindt? ”

Is er iets mooiers dan daaraan te mogen bijdragen? Ik vind van niet…

Wat je over mij moet weten

Ik maak de dingen graag simpel. Zeker als we samen even gas geven en ideeën gaan spuien, dan komt er altijd een moment waarop ik zeg: “Oké, nu terugvertalen naar de stappen om daar te komen. Wat is stap 1?” Zelf ben ik een hoogbegaafde ondernemer en hartstikke sensitief. Daarom spar je met een gelijkgestemde en dat vinden veel mensen prettig. Eindelijk iemand die in versnelling tig met je mee schakelt en begrijpt wat je bedoelt. En soms zeg ik dingen, waarvan ik later zeg: “Je heb je toch wel opgenomen, want ik weet niet of ik dit nog een keer kan zeggen.” Ik geloof dus ook dat ik geholpen word. Door God, een energie, het universum… hoe je het ook wilt noemen. Maar ik hou het bij God.

Typisch Danielle
 • Ik ben nog eigenwijzer dan mijn koppige teckel. Dit is mijn kracht als ondernemer want ik zie overal mogelijkheden en oplossingen.
 • Ik ben heel actief als ik mij ergens in vastbijt. Veel anderen begrijpen soms niet waar ik de energie vandaan haal…
 • Ik kan ook de rust zelve zijn in panieksituaties. Dat vinden mijn klanten juist zo fijn.
 • Ik denk razendsnel en leg extreem snel verbanden, dat is mijn hoogbegaafde brein dat dan om de hoek komt kijken. Ik heb de oplossing voor jou al bedacht voor je er zelf aan kunt denken.
 • Waar een ander de weg kwijtraakt als jij ideeën spuit zie ik de grote lijn en breng ik overzicht aan. Heerlijk! Wanneer kunnen we eens brainstormen
 • Ik ben een beelddenker. Ik zie dingen letterlijk voor mij. Dus ja, bij subtiele humor kan ik helemaal in een deuk liggen. (Je bent gewaarschuwd).
 • Oeverloos emmeren: daar ben ik niet voor. Maar ik zeg niet nee tegen een pittige discussie. Zeg jij A, ben ik er niet van overtuigd… dan zeg ik B. Filosoferen over levensvraagstukken tot in de late uurtjes: ik geniet ervan.
  Tijdens een gezellig kopje thee ga ik graag het gesprek aan over onverklaarbare dingen. Of over wat je brein doet duizelen. Samen komen we dan vast tot een mooie eindconclusie.
 • Ik ben trouwens gek op mijn Engelse servies. Dus ik verras je graag met een heerlijk kopje thee of koffie.
 • Ik ben een tikje dyslectisch dus ik mis wel eens een lettertje… Dat belet me niet om met mijn neus in de boeken te zitten of me voortdurend bij te scholen. Ik vind het heerlijk om nieuwe dingen te leren.
 • Ik ben ook een gevoelsmens, dus intuïtie is zeker aanwezig, alleen sta ik wel met mijn beide benen op de grond. Ik ga dus niet samen zweven, maar weet hoe jij als hooggevoelige en hoogbegaafde ondernemer zakelijk een bedrijf kunt runnen en je energie kunt bewaken.

Dus: wanneer spreken wij elkaar?

Wat moet je over mij weten

Als je mij zou kennen dat weet je dat ik net een tikje eigenwijzer ben dan mijn eigenwijze teckel. Dit is mijn kracht als ondernemer, want ik zie overal mogelijkheden en oplossingen. Ik ben zeer actief en lijk onstuitbaar als ik mij ergens in vastbijt. Veel anderen worden er al moe van als ze er naar kijken… maar ik kan ook de rustheidzelve zijn in panieksituaties en dat vinden mijn klanten juist zo fijn. Daarbij kan ik razendsnel denken en extreem snel verbanden leggen. Ik heb de oplossing voor jou al bedacht voor je er zelf aan kunt denken. En waar een ander de weg kwijtraakt als jij met ideeën gaat strooien en jouw ideeënbrein aanzet, zie ik de grote lijn en breng overzicht aan. Heerlijk! Wanneer kunnen we eens brainstormen  En ik ben een beelddenker, dus ik zie dingen letterlijk voor mij en kan dan bij subtiele humor helemaal in een deuk liggen. (Dit begrijpt niet iedereen… dus je bent gewaarschuwd… maar gelijkgestemden vinden het heerlijk…) Zeg jij A, dan wil ik weleens B zeggen. Ik geniet van een pittige discussie.. gewoon omdat het kan en ik kan uren filosoferen over levensvraagstukken, liefst tot in de late uurtjes. Maar dat doe ik niet in mijn trajecten, wees gerust. Maar tijdens een gezellig kopje thee, ga ik graag het gesprek aan over de dingen die soms niet te verklaren zijn of je brein doen duizelen als je er diep op ingaat en dan komen we samen vast tot een mooie eindconclusie.

Verder ben ik gek op mijn Engelse servies en vind ik niks leuker dan jou te verrassen met een heerlijk kopje thee of koffie. Ook ben ik een echte techie, van techniek krijg ik geen rode vlekken en ik zorg ervoor dat jij deze ook niet krijgt. Zie ik iets nieuws? Niks is leuker dan er gelijk in te duiken en uit te zoeken hoe het werkt. Een tikje dyslectisch ben ik ook, dus ik wil weleens een lettertje missen… ondanks dat ik heel veel Nederlandse lessen heb gevolgd. Het zal je sowieso opvallen, dat ik altijd een training of een cursus aan het volgen ben, omdat het mij uitdaagt en ik het heerlijk vind om nieuwe dingen te leren. Ik verslind ook boeken… die altijd met mij meegaan, zodat ik kan lezen als ik een momentje voor mezelf heb. En als laatste.. ik ben een paardenmeisje… altijd al geweest. Ik vind niks mooiers dan in vrijheid met een paard samen te werken. Het zijn voor mij waardevolle spiegels waar ik ontzettend veel van heb geleerd en nog steeds leer!

Danielle Riemersma Businesscoach
Denk je, Danielle jij kunt mij helpen met het ontwikkelen van mijn marketing en business?

Klik dan op de onderstaande button. Ik neem binnen 48 uur contact met je op om de eerste stap te zetten naar succes.

JA, ik wil meer grip, meer structuur en meer vrijheid als ondernemer
Denk je, Danielle jij kunt mij helpen bij bedrijfsgroei en het ontwikkelen van een slim productaanbod om meer te verdienen en mijn bedrijf op te schalen?
Ondersteunt met een fantastisch team dat mij helpt te groeien en eenvoudig werkzaamheden van mij overneemt?
Klik dan op de onderstaande button. Ik neem binnen 48 uur contact met je op om de eerste stap te zetten naar verandering!
MEER GRIP, MEER STRUCTUUR EN MEER VRIJHEID ALS DRUKBEZETTE ONDERNEMER