“Wat heb je aan dure marketinglessen als het niet lukt om ze succesvol toe te passen?”
Danielle Riemersma – businesscoach & marketingstrateeg

Ken je die goeroes die alleen maar marketingkennis doorgeven die ze zelf hebben geleerd tijdens dure marketingtrainingen? Ze rekenen er flink voor. Misschien heb je zelf ooit een training of cursus gevolgd maar ben je vervolgens geen stap verder gekomen. Want ja: die veelbelovende marketingtechnieken en -systemen invoeren in je bedrijf blijft toch een heel gedoe. Tijdrovend ook.

Je moet wel een heel handige Harry of Henriëtte zijn om het allemaal in je eentje te klaren

Gelukkig er zijn mensen die je gráág begeleiden en snappen. Ik bijvoorbeeld. Zeg Danielle Riemersma en je zegt marketing. En andersom. Ik heb een stevige marketingopleiding achter de kiezen en heb enkele jaren de marketing en communicatie verzorgd voor een marketing- en communicatiebureau. En ik heb voor een verschillende grote bedrijven en namen gewerkt, die liever niet hebben dat jij weet dat ik hen heb geholpen.

Marketingcampagnes opzetten, webinars maken/geven, online leeromgevingen ontwikkelen, websites, salespagina’s, landingspagina’s in de lucht krijgen…: been there, done that. Ik weet wat werkt, waarom en hoe.

Ik ga graag aan de slag met gedreven en ambitieuze ondernemers

Als gecertificeerd businesscoach. Een dure titel? Nee. Het zorgt ervoor dat ik strategisch naar een bedrijf kijk. De pijlers persoon, product, proces en sales worden altijd bekeken en waar nodig aangescherpt, zodat jij een compleet succesvol bedrijf kunt bouwen.

De meest ingewikkelde online campagnes heb ik met mijn klanten gedraaid. Ik weet van aanpakken en ik weet precies hoe het moet. Ik ben een kei in strategie, planning en structuur. Grootse plannen zijn bij mij in goede handen en worden van een groot geheel weer teruggebracht naar kleine stapjes om het daadwerkelijk te realiseren.

Geen theorie of boekenwijsheid, maar handen uit de mouwen mentaliteit.
Ervaring genoeg.

Ik bedenk niet alleen exclusieve marketingcampagnes maar laat zien hoe je het simpel kunt aanpakken

Ik weet hoe marketing het makkelijkste kan worden ingezet om klanten te laten kopen en leer jou dat. En vooral: ik toon jou hoe je meer kunt verdienen door marketing, sales en een slim productaanbod te combineren. Ja, ik bespaar je de struggle om het allemaal zelf uit te zoeken.

Techniekpaniek? Niet voor mij. Sterker nog: hoe ingewikkelder, des te leuker ik het vind.

Wat moet je over mij weten
 • Ik ben nog eigenwijzer dan mijn koppige teckel. Dit is mijn kracht als ondernemer want ik zie overal mogelijkheden en oplossingen.
 • Ik ben heel actief als ik mij ergens in vastbijt. Veel anderen begrijpen soms niet waar ik de energie vandaan haal…
 • Ik kan ook de rust zelve zijn in panieksituaties. Dat vinden mijn klanten juist zo fijn.
 • Ik denk razendsnel en leg extreem snel verbanden, dat is mijn hoogbegaafde brein die dan om de hoek komt kijken. Ik heb de oplossing voor jou al bedacht voor je er zelf aan kunt denken.
 • Waar een ander de weg kwijtraakt als jij ideeën spuit zie ik de grote lijn en breng ik overzicht aan. Heerlijk! Wanneer kunnen we eens brainstormen
 • Ik ben een beelddenker. Ik zie dingen letterlijk voor mij. Dus ja, bij subtiele humor kan ik helemaal in een deuk liggen. (Je bent gewaarschuwd).
 • Oeverloos emmeren: daar ben ik niet voor. Maar ik zeg niet nee tegen een pittige discussie. Zeg jij A, dan zeg ik B. Filosoferen over levensvraagstukken tot in de late uurtjes: ik geniet ervan.
  Tijdens een gezellig kopje thee ga ik graag het gesprek aan over onverklaarbare dingen. Of over wat je brein doet duizelen. Samen komen we dan vast tot een mooie eindconclusie.
 • Ik ben trouwens gek op mijn Engelse servies. Dus ik verras je graag met een heerlijk kopje thee of koffie.
 • Ik ben een tikje dyslectisch dus ik mis wel eens een lettertje… Dat belet me niet om met mijn neus in de boeken te zitten of me voortdurend bij te scholen. Ik vind het heerlijk om nieuwe dingen te leren.
 • Ik ben ook een gevoelsmens, dus intuïtie is zeker aanwezig, alleen sta ik wel met mijn beide benen op de grond. Ik ga dus niet samen zweven, maar weet hoe jij als hooggevoelige en hoogbegaafde ondernemer zakelijk een bedrijf kunt runnen en je energie kunt bewaken.

Dus: wanneer spreken wij elkaar?

Wat moet je over mij weten

Als je mij zou kennen dat weet je dat ik net een tikje eigenwijzer ben dan mijn eigenwijze teckel. Dit is mijn kracht als ondernemer, want ik zie overal mogelijkheden en oplossingen. Ik ben zeer actief en lijk onstuitbaar als ik mij ergens in vastbijt. Veel anderen worden er al moe van als ze er naar kijken… maar ik kan ook de rustheidzelve zijn in panieksituaties en dat vinden mijn klanten juist zo fijn. Daarbij kan ik razendsnel denken en extreem snel verbanden leggen. Ik heb de oplossing voor jou al bedacht voor je er zelf aan kunt denken. En waar een ander de weg kwijtraakt als jij met ideeën gaat strooien en jouw ideeënbrein aanzet, zie ik de grote lijn en breng overzicht aan. Heerlijk! Wanneer kunnen we eens brainstormen  En ik ben een beelddenker, dus ik zie dingen letterlijk voor mij en kan dan bij subtiele humor helemaal in een deuk liggen. (Dit begrijpt niet iedereen… dus je bent gewaarschuwd… maar gelijkgestemden vinden het heerlijk…) Zeg jij A, dan wil ik weleens B zeggen. Ik geniet van een pittige discussie.. gewoon omdat het kan en ik kan uren filosoferen over levensvraagstukken, liefst tot in de late uurtjes. Maar dat doe ik niet in mijn trajecten, wees gerust. Maar tijdens een gezellig kopje thee, ga ik graag het gesprek aan over de dingen die soms niet te verklaren zijn of je brein doen duizelen als je er diep op ingaat en dan komen we samen vast tot een mooie eindconclusie.

Verder ben ik gek op mijn Engelse servies en vind ik niks leuker dan jou te verrassen met een heerlijk kopje thee of koffie. Ook ben ik een echte techie, van techniek krijg ik geen rode vlekken en ik zorg ervoor dat jij deze ook niet krijgt. Zie ik iets nieuws? Niks is leuker dan er gelijk in te duiken en uit te zoeken hoe het werkt. Een tikje dyslectisch ben ik ook, dus ik wil weleens een lettertje missen… ondanks dat ik heel veel Nederlandse lessen heb gevolgd. Het zal je sowieso opvallen, dat ik altijd een training of een cursus aan het volgen ben, omdat het mij uitdaagt en ik het heerlijk vind om nieuwe dingen te leren. Ik verslind ook boeken… die altijd met mij meegaan, zodat ik kan lezen als ik een momentje voor mezelf heb. En als laatste.. ik ben een paardenmeisje… altijd al geweest. Ik vind niks mooiers dan in vrijheid met een paard samen te werken. Het zijn voor mij waardevolle spiegels waar ik ontzettend veel van heb geleerd en nog steeds leer!

Danielle Riemersma Businesscoach
Denk je, Danielle jij kunt mij helpen met het ontwikkelen van mijn marketing en business?

Klik dan op de onderstaande button. Ik neem binnen 48 uur contact met je op om de eerste stap te zetten naar verandering.

Neem contact met mij op
Denk je, Danielle jij kunt mij helpen bij bedrijfsgroei en het ontwikkelen van een slim productaanbod om meer te verdienen en mijn bedrijf op te schalen?
Ondersteunt met een fantastisch team dat mij helpt te groeien en eenvoudig werkzaamheden van mij overneemt?
Klik dan op de onderstaande button. Ik neem binnen 48 uur contact met je op om de eerste stap te zetten naar verandering!
MEER GRIP, MEER STRUCTUUR EN MEER VRIJHEID ALS DRUKBEZETTE ONDERNEMER