Over mij2018-11-24T16:12:33+00:00
“Ik ben nog nooit zo vastgelopen. Een heel eenvoudig marketingprogramma zorgde ervoor dat ik de weg niet meer helder zag en niks verdiende.”
Danielle Riemersma – businesscoach & marketingstrateeg

Ik begreep er niks van.
Ik.. die van marketing houd.
Ooit gewerkt op een marketing-communicatiebureau.

Ik kon niks met het format.
Ik kon niks met de doelgroep bepalen.
Ik kon niks met communicatieboodschap bepalen.
Ik kon niks met het template.

Mijn sneldenkende brein maakte overuren.
Mijn gevoeligheid zat mij behoorlijk in de weg.
Ik probeerde mij aan te passen en raakte mezelf steeds meer kwijt.

Mijn medecursisten zag ik als een speer gaan.
Heerlijk volgde ze de stappen en behaalde successen.

Kwam ik van een andere planeet?
Ik stond in beton gegoten en kwam geen stap verder.

Het snelle schakelen viel stil.
Mijn creatieve brein kon geen ideeën meer genereren.

Want een sneldenkend, creatief en gevoelig denkbrein wil niet zeggen dat je weet hoe je een succesvol bedrijf opbouwt

Terwijl ik een enorme marketing achtergrond had. Eigenlijk hoefde je mij niks te vertellen over marketing. Been there.. done that als marketeer.

Herken je het?
Een specifiek en uniek denkproces dat je dwars gaat zitten in het ondernemen?

Ik heb mij los moeten maken van een vast stramien.
Ik heb een vastgebonden gevoel om moeten zetten naar een simpele manier om mijn bedrijf te runnen.

En dat gun ik jou ook.

Nu help ik ondernemers om meer te verdienen en hun marketing, sales en productaanbod op orde te krijgen

Ik werk graag met ondernemers die goed zijn in hun werk en waarbij de marketing nog niet doet wat het hoort te doen. Namelijk geld verdienen.

De ondernemers die weten dat je klanten eenvoudig van A naar B mag brengt door een duidelijke opbouw in je productaanbod. Die weten dat iedere euro die je in marketing stopt zichzelf moet terugverdienen en dat je het anders niet moet doen. Die houden van het ondernemersspel waarin je niet harder gaat werken, maar slimmer gaat ondernemen. En die niet opgeven bij de eerste de beste tegenslag in resultaten, maar die willen doorzoeken, nieuwsgierig zijn wat daar de oorzaak van is.

Daar help ik graag bij.

Samen een ijzersterk productaanbod ontwikkelen, zodat jij kunt verkopen aan de klanten waar je het allerliefste mee werkt. Die helemaal bij je passen. Je krijgt tijdens mijn persoonlijke begeleiding een simpele marketing aanpak die op de automatische piloot draait. Zo blijft er ook tijd over voor een privéleven.

Mijn begeleiding is persoonlijk en ik ga je niet in een vast stramien gooien. Ik geloof daar namelijk niet in. Natuurlijk kan ik je vaste programma’s aanbieden en jou hierdoor heen laten gaan, maar wat als dat niet past? Wat als blijkt dat het bij jou net even wat anders werkt? Dat een marketingtechniek jouw klanten helemaal niet overtuigt. Sterker nog, ze hard wegjaagt? Moet ik dan vasthouden aan een stramien? Ik denk het niet en dat doe ik dus ook niet.

Overzie ik het grote plaatje? Absoluut.

Worstelen, daar doen we niet aan. We runnen een business en daarin moeten we heel realistisch kijken naar waar we mee bezig zijn en daar naar handelen. Altijd met een plan en altijd met een strategie. Er is ruimte om het op jouw manier te doen. Omdat daar vaak de gouden formule zit en die is niet in een vast template te gieten.

Gaan we nu de marketingtechnieken die zich bewezen hebben, niet inzetten? Welnee, waarom iets weglaten wat werkt? Het past en is altijd afgestemd op jouw bedrijf. Waarom een schaarste strategie inzetten als blijkt dat een andere strategie veel beter werkt. Dan zijn we toch niet handig bezig?

Denk je nu, Danielle ik wil graag kennismaken en horen hoe jij mij kunt helpen om een succesvol bedrijf op te bouwen en meer te verdienen. Dan nodig ik je graag uit voor een GRATIS gesprek. Samen kijken we waar jij tegen aanloopt in het ondernemen en laat ik je zien welke stappen nu nodig zijn om je bedrijf te laten groeien. En natuurlijk laat ik je zien hoe ik je hierbij kan helpen als dat gepast is.

Wat moet je over mij weten
 • Ik ben nog eigenwijzer dan mijn koppige teckel. Dit is mijn kracht als ondernemer want ik zie overal mogelijkheden en oplossingen.
 • Ik ben heel actief als ik mij ergens in vastbijt. Veel anderen begrijpen soms niet waar ik de energie vandaan haal…
 • Ik kan ook de rust zelve zijn in panieksituaties. Dat vinden mijn klanten juist zo fijn.
 • Ik denk razendsnel en leg extreem snel verbanden, dat is mijn hoogbegaafde brein die dan om de hoek komt kijken. Ik heb de oplossing voor jou al bedacht voor je er zelf aan kunt denken.
 • Waar een ander de weg kwijtraakt als jij ideeën spuit zie ik de grote lijn en breng ik overzicht aan. Heerlijk! Wanneer kunnen we eens brainstormen
 • Ik ben een beelddenker. Ik zie dingen letterlijk voor mij. Dus ja, bij subtiele humor kan ik helemaal in een deuk liggen. (Je bent gewaarschuwd).
 • Oeverloos emmeren: daar ben ik niet voor. Maar ik zeg niet nee tegen een pittige discussie. Zeg jij A, dan zeg ik B. Filosoferen over levensvraagstukken tot in de late uurtjes: ik geniet ervan.
  Tijdens een gezellig kopje thee ga ik graag het gesprek aan over onverklaarbare dingen. Of over wat je brein doet duizelen. Samen komen we dan vast tot een mooie eindconclusie.
 • Ik ben trouwens gek op mijn Engelse servies. Dus ik verras je graag met een heerlijk kopje thee of koffie.
 • Ik ben een tikje dyslectisch dus ik mis wel eens een lettertje… Dat belet me niet om met mijn neus in de boeken te zitten of me voortdurend bij te scholen. Ik vind het heerlijk om nieuwe dingen te leren.
 • Ik ben ook een gevoelsmens, dus intuïtie is zeker aanwezig, alleen sta ik wel met mijn beide benen op de grond. Ik ga dus niet samen zweven, maar weet hoe jij als hooggevoelige en hoogbegaafde ondernemer zakelijk een bedrijf kunt runnen en je energie kunt bewaken.

Dus: wanneer spreken wij elkaar?

Wat moet je over mij weten

Als je mij zou kennen dat weet je dat ik net een tikje eigenwijzer ben dan mijn eigenwijze teckel. Dit is mijn kracht als ondernemer, want ik zie overal mogelijkheden en oplossingen. Ik ben zeer actief en lijk onstuitbaar als ik mij ergens in vastbijt. Veel anderen worden er al moe van als ze er naar kijken… maar ik kan ook de rustheidzelve zijn in panieksituaties en dat vinden mijn klanten juist zo fijn. Daarbij kan ik razendsnel denken en extreem snel verbanden leggen. Ik heb de oplossing voor jou al bedacht voor je er zelf aan kunt denken. En waar een ander de weg kwijtraakt als jij met ideeën gaat strooien en jouw ideeënbrein aanzet, zie ik de grote lijn en breng overzicht aan. Heerlijk! Wanneer kunnen we eens brainstormen  En ik ben een beelddenker, dus ik zie dingen letterlijk voor mij en kan dan bij subtiele humor helemaal in een deuk liggen. (Dit begrijpt niet iedereen… dus je bent gewaarschuwd… maar gelijkgestemden vinden het heerlijk…) Zeg jij A, dan wil ik weleens B zeggen. Ik geniet van een pittige discussie.. gewoon omdat het kan en ik kan uren filosoferen over levensvraagstukken, liefst tot in de late uurtjes. Maar dat doe ik niet in mijn trajecten, wees gerust. Maar tijdens een gezellig kopje thee, ga ik graag het gesprek aan over de dingen die soms niet te verklaren zijn of je brein doen duizelen als je er diep op ingaat en dan komen we samen vast tot een mooie eindconclusie.

Verder ben ik gek op mijn Engelse servies en vind ik niks leuker dan jou te verrassen met een heerlijk kopje thee of koffie. Ook ben ik een echte techie, van techniek krijg ik geen rode vlekken en ik zorg ervoor dat jij deze ook niet krijgt. Zie ik iets nieuws? Niks is leuker dan er gelijk in te duiken en uit te zoeken hoe het werkt. Een tikje dyslectisch ben ik ook, dus ik wil weleens een lettertje missen… ondanks dat ik heel veel Nederlandse lessen heb gevolgd. Het zal je sowieso opvallen, dat ik altijd een training of een cursus aan het volgen ben, omdat het mij uitdaagt en ik het heerlijk vind om nieuwe dingen te leren. Ik verslind ook boeken… die altijd met mij meegaan, zodat ik kan lezen als ik een momentje voor mezelf heb. En als laatste.. ik ben een paardenmeisje… altijd al geweest. Ik vind niks mooiers dan in vrijheid met een paard samen te werken. Het zijn voor mij waardevolle spiegels waar ik ontzettend veel van heb geleerd en nog steeds leer!

Denk je, Danielle jij kunt mij helpen met het ontwikkelen van mijn marketing en business?

Klik dan op de onderstaande button. Ik neem binnen 48 uur contact met je op om de eerste stap te zetten naar verandering.

Neem contact met mij op
Denk je, Danielle jij kunt mij helpen bij bedrijfsgroei en het ontwikkelen van een slim productaanbod om meer te verdienen en mijn bedrijf op te schalen?
Ondersteunt met een fantastisch team dat mij helpt te groeien en eenvoudig werkzaamheden van mij overneemt?
Klik dan op de onderstaande button. Ik neem binnen 48 uur contact met je op om de eerste stap te zetten naar verandering!
MEER GRIP, MEER STRUCTUUR EN MEER VRIJHEID ALS DRUKBEZETTE ONDERNEMER