Doorbreek gesprek, klanten JA laten zeggen tegen jouw aanbod
Herken jij dit als ondernemer?

Uren is er in je salesfunnel gaan zitten, maar daar is in de resultaten en de verkoop van je producten nog maar weinig van te merken?

Voel je je gefrustreerd omdat je weet dat er iets in je salesfunnel niet werkt zoals het hoort te doen? Of omdat alles volgens het boekje lijkt te kloppen, maar je nog geen klanten hebt voor je programma’s.

Weet je: je bent niet de enige. Voor ondernemers die mee zijn met de tijd en kaas gegeten hebben van online verkopen zijn er heel veel online kansen.

Maar blijkbaar niet voor jou.

Je snapt er niks van waarom het niet lukt. Zeker als je ziet hoe handige andere ondernemers hun programma’s verkopen en campagnes laten draaien. En in theorie zou jij het ook moeten kunnen.

Niet dus. Al die uren die je al kwijt bent in het uitvogelen van je salesfunnel om alles te laten draaien. Het resultaat is niet wat je ervan verwacht. Geen verkopen en dat knaagt. Want je weet perfect wat je wil maar de csalesfunnel doet niet wat het hoort te doen. Namelijk verkopen.

Zo kan het niet verder. Je loopt te veel omzet mis doordat je geen verkopen hebt door een rammelende salesfunnel. Je hebt ook al te veel tijd verloren door zelf alles te willen uitzoeken. Voor je het weet is er wéér een kwartaal om en sta je nog altijd even ver.

Hoe zou het voor je zijn als er iemand met je meekijkt? Een gecertificeerde businesscoach en praktische onderneemster die begrijpt welke grote ambities en dromen je hebt voor je bedrijf en je klanten, die samen met jou aan de slag gaat om alles ook echt in de wereld te zetten. Zodat de salesfunnel voor je gaat werken. En jij precies weet hoe het verkoopproces ervoor zorgt dat mensen kopen.

  • Zodat klanten in de salesfunnel binnen de kortste keren je nieuwe aanbod kennen en kopen.
  • Zodat de automatiseringen ook voor jou geld opleveren.
  • Zodat je vooral tijd, energie en focus hebt voor de diensten en taken waar jij als ondernemer echt sterk in bent.
Lanceer eindelijk je mooie nieuwe aanbod en behaal het online succes waar je van droomt.

Meld je nu aan voor een gratis gesprek.

Deze sessie levert je op:
  • Een strategische en eerlijke kijk op de kansen die je hebt om te groeien en meer te verdienen

  • Je krijgt inspiratie en nieuwe ideeën om slimmer te ondernemer, zodat je vrijheid in het ondernemen ervaart

  • Een stappenplan om een schaalbaar bedrijf te bouwen en daarmee klanten te krijgen

Aarzel niet en vraag een GRATIS gesprek aan
JA, ik wil met je sparren over mijn bedrijf
Aarzel niet en vraag een GRATIS gesprek aan
JA, ik wil een doorbraaksessie