Doorbreek gesprek, verander jouw ondernemersbril en je verandert jouw leven & business
Anderen belangrijker laten zijn dan jezelf. Of onvoldoende rust nemen. Dingen uitstellen… vastlopen… en je constant afvragen wat je moet doen om je droombedrijf te bouwen… Herkenbaar, harde werker?

Je zit al een tijdje niet lekker in je vel. Je werkt hard en gas terugnemen lukt niet, want je hebt veel te doen. Alleen hoe hard je ook werkt, het lijkt nooit genoeg te zijn. Vanbinnen voel je heel duidelijk dat het tijd is om er NU iets aan te doen.

Maar dat klinkt simpeler dan de werkelijkheid:

  • Constant zijn er stemmetjes in je hoofd… Waarom stroomt het nog niet? Ben ik wel goed afgestemd? Kan ik dit wel? Twijfels, angsten en onzekerheid zitten je elke keer dwars.
  • Ontspannen, niet nadenken… wat is dat? Jouw hoofd staat nooit stil en als ambitieuze ondernemer stel je hoge eisen aan jezelf.
  • Dagelijks ben je druk in de weer met marketing en sales. Jouw takenlijstje is nooit af en je Googled je suf naar snelle tips die je helpen om het slimmer te doen. Alleen dat helpt tijdelijk…

Mooie wereldverbeteraar… het is tijd om jouw draak te temmen. Om de maker te worden van je leven, neer te zetten wat van jou is en je potentieel te realiseren. Het geheim van een succesvol bedrijf is losbreken van je meest beperkende patroon en oud zeer transformeren. Wat je dagelijks voelt, gelooft en verwacht krijg je terug gespiegeld in de vorm van gebeurtenissen, omstandigheden en ervaringen.

Laat mij jou daarbij helpen. Zodat je jouw werkelijkheid creëert; het leven dat je nu leidt, de ervaringen die je hebt, maar ook de kanten die je nu aantrekt zijn allemaal het resultaat van jouw gedachten en patronen. Het mooie is dat het alleen maar een vorm van zelfsabotage is waardoor het verleden zich herhaalt. Hierdoor straal jij een energieveld uit wat constant bevestiging geeft over wat je bent gaan geloven. Wat je zendt krijg je terug…

Je kunt het vandaag nog vervangen door een ander verhaal aan jezelf te vertellen en je creatiekracht te verhogen. Tune in op de grootste expressie van jezelf om iets moois neer te zetten. Zodat je kunt bijdragen aan de wereld en het leven van anderen.

Meld je nu aan voor een gratis gesprek

Zodat we samen jouw business neerzetten in afstemming met wie je werkelijk bent in plaats van dat je klakkeloos ‘effectieve tools implementeert’.

Die tools ken ik ook van voren naar achteren/van binnen en van buiten. Maar het is niet de bedoeling dat jij jezelf gaat vormen naar de techniek; die techniek is er om jou te helpen jouw mooiste bestemming te leven. En omdat ik thuis ben in beide ‘werelden’, krijg je bij my the best of both worlds. Maar wel in de goede volgorde. 😉

Wat denk je ervan? Zullen we gaan onderzoeken waar jouw bottleneck zit?

Aarzel niet en vraag een GRATIS gesprek aan
JA, ik wil een gesprek aanvragen
Aarzel niet en vraag een GRATIS gesprek aan
JA, ik wil een gesprek aanvragen