Top, je wilt weten wat anderen vinden om met mij samen te werken

Heel slim, want zo kun je zien of wat ik beloof ook waar wordt gemaakt. Want er zijn zoveel coaches en hoe kies je nou de beste voor jou? De reacties van mijn klanten geven goed weer wat je kan verwachten als ik samen met je ga werken.

Helemaal onderaan zie je ook de campagnes die ik heb gedraaid. Mijn aanpak is gebaseerd op de jarenlange ervaring in het ondersteunen van grote online ondernemers. Marketingcampagnes opzetten, webinars maken/geven, online leeromgevingen ontwikkelen, websites, salespagina’s, landingspagina’s in de lucht krijgen…: been there, done that. Ik weet wat werkt, waarom en hoe. Deze ervaring zorgt ervoor dat je heel veel fouten niet zelf meer hoeft te maken en je marketing zo simpel mogelijk kunt houden.

Spreek ik je binnenkort?

Deze ondernemers hebben grip op hun groei

Danielle ervaar ik als een verrassende en verfrissende businesscoach om mee te werken. Ze leest en luistert heel aandachtig tussen mijn woorden en zinnen door. Ze kruipt als het ware in mijn hoofd, situatie en vragen. Vervolgens weet ze met 1 enkele zin de spijker op de kop te slaan.

Met een open vizier staat ze klaar met raad en daad om mijn praktijk, mijn website en vooral mezelf een positieve boost te geven. Maar ook zwijgt ze op die momenten dat ik het echt even helemaal zelf moet uitzoeken.

Werken met Danielle is een bijzondere mix van persoonlijke aandacht, soms diepgaande gesprekken en daadkrachtige inzet van praktische marketingtools en technieken. Recht door zee aanpak, praktisch en altijd die gevoelige snaar weten te raken.

Onwijs bedankt, het was en is heerlijk om met jou te werken! Ik kan het iedereen aanraden.

Simone SinjorgoSimone Sinjorgo, Praktijk de diamand

Danielle haalt het beste in je naar boven. Wat mij betreft groeit je business vooral als jij als persoon groeit. Maar heb je wel een buisnesscoach nodig die én strategisch weet hoe je kan groeien met je bedrijf als ook persoonlijk. En dat vind je bij Danielle.

Ik ben een individueel traject bij Danielle gestart op het moment dat ik besloot om met mijn bedrijf Krachtvrouwen een andere richting in te slaan met mijn bedrijf.

Het zou een finetuning worden van wat ik al deed maar ik wilde nog meer mezelf zijn in mijn bedrijf. En meer nog mijn kwaliteiten, talenten en eigen ervaring naar buiten brengen en implementeren in mijn trajecten. Als gevolg daarvan zou het ook nodig zijn om het ideale klantprofiel aan te scherpen.

In het begin van het traject heeft vooral mijn persoonlijke groei centraal gestaan. Danielle heeft me heel veel inzicht en transformatie gegeven wie ik ben en waar ik goed in ben. Ik wist altijd al dat ik hoogbegaafd ben. En vanzelfsprekend heb ik in hoe ik werk met mijn klanten dat ook volledig geïmplementeerd. Maar door het traject met Daniëlle ben ik me pas echt bewust geworden hoe mijn hoogbegaafdheid me boost maar soms ook tegenhoudt. En dat op ieder aspect in mijn leven. Niet alleen in mijn business.

Ze heeft me bewust gemaakt, aangemoedigd en gemotiveerd vooral mijn pad gegaan. Eigenlijk heeft ze het vuur wat in mij brandt opgestookt. Ik ben altijd al gedreven maar hoe dichter ik bij mezelf kom hoe meer ik kan luisteren naar mijn interne stem en hoe meer keuzes ik maak die bij mij passen met als gevolg dat ik me nog meer bevlogen voel. Heerlijk. Want ik hou van groeien, ook als dat pijn doet. Juist dan pluk ik er later meer vruchten van. Het vergroot mijn veerkracht en dat helpt me ook weer groeien in mijn business.

Strategisch ben ik al sterk en heb ik snel en gemakkelijk helder hoe mijn business eruit mag zien. Danielle is ook sterk in strategie en juist daarom is een traject bij haar ook een meerwaarde. Het is fijn om een sparringpartner te hebben op gelijk niveau. Zo heb ik mijn ideeën kunnen voorleggen, aftoetsen en weloverwogen besluiten kunnen maken. Ik hem me vooral altijd aangemoedigd gevoeld om mijn eigen pad te volgen en het op mijn manier te doen. Nogmaals: Danielle haalt echt het beste in je naar boven.

Dank je wel lieve Danielle Riemersma je bent echt een fijn mens en geweldig businesscoach. Liefs Vivian van Bremen

Vivian van BremenVivian van Bremen, Krachtvrouwen

Danielle is het beste wat mij en mijn bedrijf ooit is overkomen. Ze is mijn rechterhand, sparringspartner en motivator. Het is ontzettend fijn werken met Danielle. Zoek je iemand die echt met je meedenkt om je bedrijf beter op de kaart te zetten, dan is Danielle de go-to person.

Annelies Bobeldijk ervaring Grip op bedrijfsgroeiAnnelies Bobeldijk, WoWopvoedcoaching

Wat ben ik blij met mijn business coach Danielle Riemersma!!! Gisteren had ik weer een live-dag bij haar en jeetje wat is zij effectief! Ik sta elke keer weer paf. We hadden ook een foto waarin ik eruit zag als een konijn dat in de koplampen kijkt en eerlijk is eerlijk: zo voelde ik me aan het einde van de dag ook een beetje. Ik leer zoveel tegelijk, krijg zoveel gedaan, helderheid over wat ik moet doen en ja inderdaad: mega grip op mijn bedrijfsgroei. Dus die naam van haar, die klopt als een bus. Als je dus ooit op zoek bent naar een goede businesscoach, dan kan ik je Danielle echt van harte aanbevelen!

Kirsten Schults ervaring met Grip op bedrijfsgroeiKirsten Schults , Mind of your own

Danielle wat heb je met me gedaan vandaag? Ik kwam binnen met kleine dromen en de overtuiging dat de 175,- die ik vraag wel genoeg is voor de waarde die ik bied. Wij weten allebei waar ik mee de deur uitging en ik geloof nog dat het haalbaar is ook! En wat ben je een geweldig leuk mens…

Businesscoach, ondernemerscoach en goed verdienenCindy Haveman, Hoofdregisseur

Ik ben bij Danielle terecht gekomen omdat ik mijn aanbod wilde uitbreiden/ wijzigen en ik totaal geen idee had hoe ik dat moest doen. Een goede zet, want met haar begeleiding ben ik erachter gekomen dat ik eigenlijk toch nog niets van marketing wist. Ik dacht het wel, maar ik was alleen maar bezig met zichtbaar zijn en niet met andere marketing & sales activiteiten.

Danielle heeft duidelijk ontzettend veel ervaring als marketeer en dat merk je.

Ook ging ik al 2 jaar non stop door met mijn bedrijf zonder echt vakantie te nemen (ook door omstandigheden zoals corona en een verhuizing) en ik zat er aardig doorheen. Danielle stuurde daarom op een gegeven moment mijn bedrijf een weekje “met vakantie”. Naast mijn klanten ging ik even een week niets doen want ik was oververmoeid.

Ik begin steeds beter te begrijpen hoe ik mijn klanten moet krijgen en momenteel zijn we bezig om heel mijn website om te gooien zodat het door mij zo gewenste aanbod, VOOR de klant opruimen & organizen, eindelijk de wereld in gaat. Een droomagenda is gemaakt (nu nog implementeren), een social media ritme wordt geïmplementeerd en getest.

Danielle stelt veel vragen, ook lastige, maar daarom word je gedwongen (op een vriendelijke manier) om eens anders tegen je business aan te kijken. En om het een succes te maken is zelfzorg ook heel belangrijk, dat heeft ze mij wel duidelijk gemaakt.

Danielle laat je ondernemen op een manier die bij je past, geen standaard adviezen en trucjes. Uiteraard zijn er bepaalde musts in de marketing maar ook daar kun je jouw eigen weg in vinden.

Ze duikt op alle fronten in je business, volgt je stappen op social media en geeft je feedback.
We zijn nog lang niet klaar, maar wat ben ik blij dat ik de stap genomen heb!

Diana Monteny, Bezem door je leven

Iedere vakbeurs is het weer een spannend moment. Komen er voldoende bezoekers naar de beurs, zodat wij er een succesvolle Massage – en Complementaire vakbeurs van kunnen maken voor onze standhouders en bezoekers?

Dit jaar hebben wij gekozen om begeleiding te vragen van Grip op bedrijfsgroei en ik kan zeggen dat wij de beste beurs qua bezoekers ooit hebben gehad!! Het is van het begin tot het einde een drukbezochte vakbeurs geweest en het allerlaatste kaartje is een paar uur voor sluiting nog online gekocht.

Hierdoor zijn er ruim 1500 bezoekers geweest en kijken wij terug op een zeer geslaagde vakbeurs voor de standhouders en bezoekers.

Super hoe de begeleiding ging! Danielle gaf uitstekend advies en denkt oprecht met je mee. Kan het iedereen aanraden, geef je social media marketing uit handen aan een expert!

Mede dankzij haar had de beurs zo mooi resultaat. Danielle bedankt!

Ervaring Anouk SwietersAnouk Swieters, Sooner events

Nadat ik maanden door Danielle ben gecoached, kwam er een moment waarop ik een training maar niet gevuld kreeg. Ondanks alle acties die ik ondernam en de vele positieve respons, kwamen er geen inschrijvingen. Inmiddels was ik gestart mijn doelgroep te interviewen om beter inzicht te krijgen in hun behoeften. Maar de tijd drong en alleen daarmee ging ik het vast niet op tijd redden.

Mijn coachingstraject was al afgerond, toch zocht ik contact met Danielle in de hoop dat zij mij wilde helpen en de vinger op de zere plek wist te leggen. Vanuit alle rust eerst luisterde ze en stelde daarna pas vragen, waardoor ik weer tot rust kwam. Uit ons gesprek bleek dat ik de pijn van de klant niet voldoende indrukte en dus niet precies dat communiceerde wat mijn potentiële deelnemer moest horen om te voelen dat mijn training ‘visueel communiceren bij coaching’, voor hen bedoeld was. We herschreven een stuk van de salespagina en bedachten een aantal acties die ik kon doen om zo in de laatste zes dagen voor de training toch nog inschrijvingen te ontvangen.

En die kwamen er. Wel vier!

Ik ben Danielle enorm dankbaar voor haar bereidwilligheid om mij te helpen na mijn coachingstraject. Ik heb door deze onverwachte sessie geleerd dat het indrukken van de juiste pijn heel belangrijk is, maar dat dat alleen niet voldoende is. Doorzetten is tot het laatste moment kan het resultaat dat ik mij wenste enorm beïnvloeden. Iets dat Danielle mij altijd vertelde, maar ik nog niet eerder zo sterk ervaren had.

Mireille van BremenMireille van Bremen, The Visual Catalyst

Vanmorgen had ik heel aangenaam én zeer verhelderend gesprek met Danielle. We zijn specifiek ingegaan op mijn diensten-aanbod. Danielle zag in 1 oogopslag aan mijn verdienmodel dat die te versnipperd en te complex was. Nu is mijn diensten-aanbod teruggebracht tot 3 (dat waren er 5). Dit geeft écht rust en overzicht. Danielle, enorm bedankt!!!!

Businesscoach, ondernemerscoach en goed verdienenKlaziena Wearts, Gezonde relatie met eten

Bij Danielle Riemersma volgde ik de exclusieve 1 op 1 dag “Groeikansen sessie,”. Wat was dat een waardevolle dag. Ik zat wat vast in mijn marketing als LinkedInstrateeg en Businesscoach en Danielle heeft mij fantastisch geholpen om weer een goede samenhang te vinden tussen mijn expertise als communicatie- en marketingprofessional en wat ik aan mijn klanten lever als LinkedInstrateeg en businesscoach. In het eerste klantgesprek dat ik daarna had merkte ik al het verschil: ik kon nog meer dan voorheen communiceren vanuit mijn toegevoegde waarde, vanuit mijn overtuiging dat ik deze klant echt verder kan helpen. Dank je wel Danielle, je dag was heel waardevol en kan ik aanraden aan iedere ondernemer die weer een boost nodig heeft in zijn of haar marketing en een frisse blik op hoe je verder kan.

Businesscoach, ondernemerscoach en goed verdienenHanneke Andringa , Zorgeloos ondernemen

Daniëlle is een doelgerichte empatische businesscoach, die mij helpt om mijn bedrijf te laten groeien. Ik leer veel van haar over marketing en het online bouwen van mijn bedrijf. Dat is echter niet alles: op momenten dat ik de ‘magie’ even kwijt ben, weet zij me weer te overtuigen van mijn talent en helpt ze me de volgende stap te zetten op het zakelijke pad. Dankjewel Daniëlle.

Daniella PoppelierDaniella Poppelier, Wie schijft die blijft

Een klanten kickstartsessie met Danielle is echt een aanrader. Samen met haar kritisch kijken naar waar ik na een jaar sta met mijn bedrijf. Kritische vragen die me echt even aan het denken zetten, tips, Danielle denkt echt mee en verdiept zich in jouw bedrijf en jou als persoon. Ik had een hele fijne klik met haar en dat maakt dat je je open stelt.

Miranda Wedekind, Miranda Wedekind

Danielle is iemand waar je fijn mee samenwerkt. Ze neemt het werk bij mensen uit handen en is een kei in social media. Ik kan Danielle bij iedereen aanbevelen.

Jasper van der KellenJasper van der Kellen, HW hosting

Ik kan uit ervaring zeggen dat ze iemand is die betrokken, enthousiast, ondernemend en initiatiefrijk is. Ze voelt goed aan wat een ander nodig heeft, ze is zakelijk maar verliest hierbij niet het menselijke aspect uit het oog. Ze levert maatwerk en is hierin zeer gedegen. Ze komt afspraken altijd na, ze is iemand waar je volledig op kunt vertrouwen. Kortom: Daniëlle is iemand aan wie je je opdracht zonder twijfel kunt overlaten. Ik ben blij iemand als Daniëlle in mijn omgeving te hebben en beveel haar van harte aan!

Ervaring Laura DubbeldamLaura Dubbeldam, LaRay Fotografie

De check van Daniëlle is een aanrader. In een geweldige video vertelt ze wat je snel zelf kunt doen om dingen te verbeteren. Bij mij waren dit een aantal punten die ik eigenlijk wel wist, maar die ik steeds vooruit schoof én een aantal dingen waar ik nooit aan had gedacht.

Mooi ook om te zien dat die punten doorwerken op mijn marketing in het algemeen. Zeker in het gesprek dat ik met haar had gaf ze me een aantal eyeopeners. Fantastisch!

Als ze dit al tijdens een check en in 1 gesprek voor elkaar kan krijgen, ben ik benieuwd wat er gebeurt als we écht gaan samenwerken. En dat gaat zeker gebeuren!

Businesscoach, ondernemerscoach en goed verdienenJoyce Dunnewold, Haal meer uit Office

Met Daniëlle gesproken over wat nu Next Level in mijn bedrijf kan zijn.

En hoe je als ondernemer in je bedrijf moet werken en niet als persoon.
Of juist wel: hoe mijn eigenheid juist de kern van Hart voor regelen vormt.

Bedrijfsgroei lukt als je er grip op houdt. Dan zijn de vragen van Daniëlle een goede hulp om wat in je hoofd zit, tot een plan te laten groeien.

En nou heb ik ineens een groeituin, voor mijn plannen. Zijn er lessen die mij klaarstomen voor het volgende niveau. Zijn er vraagmomenten die ik kan delen met Grip op bedrijfsgroei of met Daniëlle persoonlijk.

Wil jij ook groeien én er grip op krijgen of houden? Dan raad ik je aan om in gesprek te gaan met Daniëlle.

Mientje den Boer ervaring Grip op bedrijfsgroeiMientje den Boer, Hart voor regelen

Danielle helpt me om mijn eigenheid zichtbaar te maken met mijn loopbaanbedrijf Intensmens ze laat me zien waar ik uniek in ben. Ze heeft sowieso verstand van businesscoaching en (online) marketing. Ik ben in oktober gestart nadat mijn klantenstroom aardig ingedroogd was, geen inspiratie meer had en nu heb ik in maart al ‘nee’ moeten verkopen tegen klanten, want ik heb een constante stroom van aanmeldingen, die ik (in samenwerking met Danielle) heb bewerkstelligd door mijn ideale klanten aan te trekken. Het plannen, systematiseren en standaardiseren van mijn werkzaamheden heeft mij ook veel tijdswinst gebracht. Ik ben nu ( maart) binnenkort toe aan de volgende fase en dat is online diensten gaan ontwikkelen, omdat ik op dit moment fysiek niet meer klanten kan helpen. En het is ook fijn om klanten wel een aanbod te kunnen doen, zolang je nog een wachtlijst hebt. Via de facebook Helpdesk wordt snel gereageerd op mijn vragen.

HannekeHanneke Wiefferink, Intensmens
Businesscoach, ondernemerscoach en goed verdienen
Businesscoach, ondernemerscoach en goed verdienen
Businesscoach, ondernemerscoach en goed verdienen
Een kleine greep uit de campagnes die zijn ontwikkeld door Grip op bedrijfsgroei