Businesscoach uit de Hoeksche Waard
Met plezier help ik je verder en beantwoord ik jouw vragen

Heb een een idee in je hoofd om te groeien naar een volgende ondernemersfase en wil je hierover met mij brainstormen? Of ben je geïnteresseerd in de diensten of programma’s?

Vul het formulier in of pak de telefoon en neem contact met mij op. Neem contact met mij op

Neem contact met mij op

100% veilig. Ik volg de anti-spam- en privacyregelgeving en gebruik deze gegeven om contact met je op te nemen.

Met plezier help ik je verder en beantwoord ik jouw vragen.

Heb een een idee in je hoofd om te groeien naar een volgende ondernemersfase en wil je hierover met mij brainstormen? Of ben je geïnteresseerd in de diensten of programma's?

Vul het formulier in of pak de telefoon en neem contact met mij op.

  Adres

  Schenkeldijk 55
  3291 EN Strijen

  E-mail

  info@gripopbedrijfsgroei.nl

  Telefoon

  06 - 14 83 44 31

  Kies voor Grip op Bedrijfsgroei | Businesscoach uit de Hoeksche Waard |

  Geef mij 30 minuten als businesscoach en je weet wat je nodig hebt om grip te krijgen op je bedrijfsgroei. Ik ben op een missie om drukbezette ondernemers te laten zien waar kansen liggen om slimmer te ondernemen. Zonder te verdwalen in een informatie overload, keihard te werken of in de techniekpaniek te schieten.

  Ik weet wat je nodig hebt:

  • Om je MARKETING MAKKELIJKER te maken
  • Om een EFFECTIEF AANBOD te ontwikkelen
  • Om MOEITELOZE VERKOOPGESPREKKEN te krijgen waar klanten JA zeggen tegen je aanbod
  • Om je EXPERTISE TE CLAIMEN zodat je de go-to-person wordt in jouw vakgebied
  • Om los te komen van het KEIHARD WERKEN en tijd voor jezelf over te houden

  Stel mij gerust een vraag, boek een sessie of stuur mij een mailtje als je meer wilt weten over marketing, sales en bedrijfsgroei. 

  Ondernemen op jouw manier, zodat je jouw bedrijf succesvoller én makkelijker maakt
  Kies voor Grip op Bedrijfsgroei | Businesscoach uit de Hoeksche Waard | GRIP op jezelf,  je groei en je bedrijf | terwijl je relaxt het hele systeem aanstuurt

  Geef mij 30 minuten en je weet wat je nodig hebt om door te breken naar de volgende fase. Ik ben op een missie om drukbezette ondernemers te laten zien waar kansen liggen om slimmer te ondernemen. Zonder te verdwalen in een informatie overload, keihard te werken of in de techniekpaniek te schieten.

  Ik weet wat je nodig hebt:

  • Om je MARKETING MAKKELIJKER te maken
  • Om een EFFECTIEF AANBOD te ontwikkelen
  • Om MOEITELOZE VERKOOPGESPREKKEN te krijgen waar klanten JA zeggen tegen je aanbod
  • Om je EXPERTISE TE CLAIMEN zodat je de go-to-person wordt in jouw vakgebied
  • Om los te komen van het KEIHARD WERKEN en tijd voor jezelf over te houden

  Stel mij gerust een vraag, boek een sessie of stuur mij een mailtje als je meer wilt weten over slimme marketing en bedrijfsgroei. 

  Wat ben ik blij met mijn business coach Danielle Riemersma!!! Gisteren had ik weer een live-dag bij haar en jeetje wat is zij effectief! Ik sta elke keer weer paf. We hadden ook een foto waarin ik eruit zag als een konijn dat in de koplampen kijkt en eerlijk is eerlijk: zo voelde ik me aan het einde van de dag ook een beetje. Ik leer zoveel tegelijk, krijg zoveel gedaan, helderheid over wat ik moet doen en ja inderdaad: mega grip op mijn bedrijfsgroei. Dus die naam van haar, die klopt als een bus. Als je dus ooit op zoek bent naar een goede businesscoach, dan kan ik je Danielle echt van harte aanbevelen!

  Kirsten Schults ervaring met Grip op bedrijfsgroeiKirsten Schults, Mind of your own

  Danielle wat heb je met me gedaan vandaag? Ik kwam binnen met kleine dromen en de overtuiging dat de 175,- die ik vraag wel genoeg is voor de waarde die ik bied. Wij weten allebei waar ik mee de deur uitging en ik geloof nog dat het haalbaar is ook! En wat ben je een geweldig leuk mens…

  Businesscoach, ondernemerscoach en goed verdienenCindy Haveman, Hoofdregisseur

  Daniëlle is een doelgerichte empatische businesscoach, die mij helpt om mijn bedrijf te laten groeien. Ik leer veel van haar over marketing en het online bouwen van mijn bedrijf. Dat is echter niet alles: op momenten dat ik de ‘magie’ even kwijt ben, weet zij me weer te overtuigen van mijn talent en helpt ze me de volgende stap te zetten op het zakelijke pad. Dankjewel Daniëlle.

  Daniella PoppelierDaniella Poppelier, Wie schrijft die blijft

  Ik zocht contact met Danielle in de hoop dat zij mij wilde helpen en de vinger op de zere plek wist te leggen. Vanuit alle rust eerst luisterde ze en stelde daarna pas vragen, waardoor ik weer tot rust kwam. Uit ons gesprek bleek dat ik de pijn van de klant niet voldoende indrukte en dus niet precies dat communiceerde wat mijn potentiële deelnemer moest horen om te voelen dat mijn training ‘visueel communiceren bij coaching’, voor hen bedoeld was. We herschreven een stuk van de salespagina en bedachten een aantal acties die ik kon doen om zo in de laatste zes dagen voor de training toch nog inschrijvingen te ontvangen.

  En die kwamen er. Wel vier!

  Mireille van BremenMireille van Bremen, The Visual Catalyst
  Ontdek hoe je slimmer gaat ondernemen, het allerleukste werk doet en tijd voor jezelf overhoudt.
  Vraag een Gratis GROEIGESPREK aan