Tekentafel sessie – Het is tijd om het echte probleem aan te pakken: je hebt geen klantenprobleem, je hebt een marketingprobleem

Je merkt dat je marketingmachine nog niet op volle toeren draait en dat klanten nog niet op de automatische piloot naar je toe komen. Het is frustrerend, vooral omdat je zo hard werkt en toch geen tijd hebt om de resultaten van je online marketinginspanningen te analyseren.

Maar eerlijk gezegd, je weet al hoe die resultaten eruitzien… ze voldoen niet aan het niveau dat je voor ogen had. Er zijn weliswaar enkele klanten, maar het draait nog niet op volle kracht. En dat steekt.

Je ziet het al helemaal voor je:

Al die enthousiaste mensen die je straks kan helpen als je website helemaal klaar is. En je automatisch e-mailsysteem. En je funnel. Oh ja, en dan zijn er ook nog die Facebookadvertenties die voor je zullen gaan werken als een tierelier.

Alleen: al die slimme systemen, praktische plugins en flitsende funneldingetjes moeten wel nog geïnstalleerd worden of goed gaan werken. Dat is heus niet zo moeilijk. Dat weet je. Want dat zie je bij anderen. En dat heb je geleerd tijdens die training die je hebt gevolgd.

Maar toch heb jij die zaken nog niet op orde

Frustrerend is het. Je weet dat als je niet implementeert, je mooie kansen laat schieten. Dat de tijd genadeloos voorttikt. Dat je concurrent met gemak je ideale klant van je afsnoept.

Je wéét het, maar toch komt het er niet van. Omdat het toch niet zo eenvoudig blijkt. (Ja, ook niet na die vele YouTube-filmpjes) Omdat je het niet zo graag doet en dus uitstelt. Hoeveel maanden staan die taken nu al op je to-do-lijst? En vooral: hoe lang laat je ze er nog op staan? Hoe lang laat je jezelf nog toe dat je online presentatie niet zo flitsend en efficiënt is als ze zou kunnen zijn?

Tijd om beter te worden in marketing en je marketingmachine zo in te richten dat het daadwerkelijk klanten oplevert

Zou het niet geweldig zijn als iemand al die slepende kleine en grote marketingdingetjes voor je oplost? Hoe zou het voor je zijn als nog deze maand je weggever, je funnel, je Facebookadvertenties echt voor je gaan werken en nieuwe klanten opleveren? Ik help je graag met alle technische rompslomp en de strategie, zodat jij als ondernemer alleen maar hoeft te doen waar je sterk in bent.

Tijd om beter te worden in marketing en je marketingmachine zo in te richten dat het daadwerkelijk klanten oplevert

Zou het niet geweldig zijn als iemand al die slepende kleine en grote marketingdingetjes voor je oplost? Hoe zou het voor je zijn als nog deze maand je weggever, je funnel, je Facebookadvertenties echt voor je gaan werken en nieuwe klanten opleveren? Ik help je graag met alle technische rompslomp en de strategie, zodat jij als ondernemer alleen maar hoeft te doen waar je sterk in bent.

Wat kun je verwachten van een Tekentafelsessie?
  • Strategische Analyse: Ik start voor de Tekentafelsessie om grondig je huidige marketingstrategie en -activiteiten te evalueren, zodat ik direct zie waar de knelpunten en kansen zijn. Op basis hiervan ontwikkelen we samen een aangepaste strategie die gericht is op het bereiken van jouw specifieke doelen.

  • Optimalisatie van je Website: Je website is het fundament van je online aanwezigheid. Ik neem je website onder de loep en vertel je welke optimalisaties je direct kunt doorvoeren om ervoor te zorgen dat het aantrekkelijk, gebruiksvriendelijk en conversiegericht is.

  • Funnel Creatie en Optimalisatie: Samen zullen we een effectieve salesfunnel ontwerpen die je potentiële klanten door een gestructureerd proces leidt, waarbij ze worden omgezet in betalende klanten. Samen zorgen voor een naadloze gebruikerservaring en maximale conversie.

  • Automatisering en E-mailsysteem: Ik help je bij het implementeren van een geautomatiseerd e-mailsysteem om je communicatie met potentiële klanten te stroomlijnen en hen op het juiste moment relevante informatie te sturen. Dit zal je marketingproces efficiënter maken en je conversieratio verhogen.

  • Technische Ondersteuning: Gedurende de samenwerkdag bied ik technische ondersteuning om ervoor te zorgen dat alle benodigde systemen correct worden geïnstalleerd en optimaal werken.

Met deze uitgebreide Tekentafel aanpak gaan we je marketingproblemen aanpakken en een solide basis leggen voor succes. Je zult de tools en kennis hebben om je marketingmachine te laten draaien en daadwerkelijk resultaten te behalen.

Krijg je marketing op orde

Gedaan met alle techniekpaniek. Of vastlopen in je eigen funnel. Na de Tekentafelsessie kun jij je weer volop focussen op je kerntaken.

Laten we samen korte metten maken met alle stress en dat knagende stemmetje. Echt, laat mij zien waar jij denkt dat het marketingprobleem ligt en ik zal het voor je oplossen. Samen zullen we je marketingmachine optimaliseren, zodat je eindelijk de gewenste resultaten behaalt. Namelijk klanten… en wees eerlijk… dat is wat je wil

De prijs? De investering voor een Tekentafelsessie is slechts 997,- excl. btw

Businesscoach, marketingspecialist Danielle Riemersma

Zeg Danielle Riemersma en je zegt marketing. En andersom. Ik heb een stevige marketingopleiding achter de kiezen en heb enkele jaren de marketing en communicatie verzorgd voor een marketing- en communicatiebureau. En ik heb voor een verschillende grote bedrijven en online namen gewerkt en die kennis kan ik met jou delen.

Marketingcampagnes opzetten, webinars maken/geven, online leeromgevingen ontwikkelen, websites, salespagina’s, landingspagina’s in de lucht krijgen…: been there, done that. Ik weet wat werkt, waarom en hoe. De meest ingewikkelde online campagnes heb ik met mijn klanten gedraaid. En tijdens mijn begeleiding leer ik je hoe je in kleine en behapbare stapjes online klanten krijgt.

Deze ondernemers hebben GRIP op hun bedrijfsgroei:

Ik ben gestart nadat mijn klantenstroom aardig ingedroogd was, geen inspiratie meer had en nu heb ik na 6 maanden al ‘nee’ moeten verkopen tegen klanten, want ik heb een constante stroom van aanmeldingen, die ik (in samenwerking met Danielle) heb bewerkstelligd door mijn ideale klanten aan te trekken.
Hanneke Wieffering, Intensmens
Danielle wat heb je met me gedaan vandaag? Ik kwam binnen met kleine dromen en de overtuiging dat de 175,- die ik vraag wel genoeg is voor de waarde die ik bied. Wij weten allebei waar ik mee de deur uitging en ik geloof nog dat het haalbaar is ook! En wat ben je een geweldig leuk mens…
Cindy de Jonge - Haveman, Hoofdregisseur
Bij mij waren een aantal punten die ik eigenlijk wel wist, maar die ik steeds vooruit schoof én een aantal dingen waar ik nooit aan had gedacht.
Mooi ook om te zien dat die punten doorwerken op mijn marketing in het algemeen. Zeker in het gesprek dat ik met haar had gaf ze me een aantal eyeopeners. Fantastisch!
Joyce Dunnewold, Haal meer uit office
Vanmorgen had ik heel aangenaam én zeer verhelderend gesprek met Danielle. We zijn specifiek ingegaan op mijn diensten-aanbod. Danielle zag in 1 oogopslag aan mijn verdienmodel dat die te versnipperd en te complex was. Nu is mijn diensten-aanbod teruggebracht tot 3 (dat waren er 5). Dit geeft écht rust en overzicht.
Klaziena Waerts, Gezonde relatie met eten
Danielle heeft mij fantastisch geholpen om weer een goede samenhang te vinden tussen mijn expertise als communicatie- en marketingprofessional en wat ik aan mijn klanten lever als LinkedInstrateeg en businesscoach.
In het eerste klantgesprek dat ik daarna had merkte ik al het verschil: ik kon nog meer dan voorheen communiceren vanuit mijn toegevoegde waarde, vanuit mijn overtuiging dat ik deze klant echt verder kan helpen.
Hanneke Andringa, Zorgeloos Ondernemen
Daniëlle is een doelgerichte empatische businesscoach, die mij helpt om mijn bedrijf te laten groeien. Ik leer veel van haar over marketing en het online bouwen van mijn bedrijf. Dat is echter niet alles: op momenten dat ik de ‘magie’ even kwijt ben, weet zij me weer te overtuigen van mijn talent en helpt ze me de volgende stap te zetten op het zakelijke pad.
Daniella Poppelier, Wie schrijft die blijft