TEKENTAFEL marketing opfrisbeurt als leads nog niet genoeg converteren in betalende klanten

Je merkt dat je marketingmachine nog niet op volle toeren draait en dat klanten niet constant op de automatische piloot naar je toe komen. Het is frustrerend, vooral omdat je zo hard werkt en je omzetdoel van 10K niet iedere maand wordt gehaald.

Maar eerlijk gezegd, je weet al hoe die resultaten van je inspanningen eruitzien… ze voldoen niet aan het niveau dat je voor ogen had. Er zijn weliswaar klanten, maar het draait nog niet op volle kracht. En dat steekt.

Je ziet het al helemaal voor je:

Al die enthousiaste mensen die je straks kan helpen als je salespagina helemaal klaar is. En je automatische webinar. En je funnel. Oh ja, en dan zijn er ook nog die adds die voor je zullen gaan werken als een tierelier.

Alleen: al die slimme systemen, praktische plugins en flitsende funneldingetjes moeten wel nog geïnstalleerd worden of goed gaan werken. Dat is heus niet zo moeilijk. Dat weet je. Want dat zie je bij anderen. En dat heb je geleerd tijdens die training die je hebt gevolgd.

Maar toch heb jij die zaken nog niet op orde

Frustrerend is het. Je weet dat als je niet oplost, je mooie kansen laat schieten. Dat de tijd genadeloos voorttikt. Dat je concurrent met gemak jouw ideale klant van je afsnoept.

Je wéét het, maar je kunt de vinger er niet op leggen waar het precies aan ligt. Omdat het toch niet zo eenvoudig blijkt. (Ja, ook niet na die vele trainingen) Hoeveel maanden zie je al dat het net niet helemaal werkt? En vooral: hoe lang blijf je dat accepteren? Hoe lang laat je jezelf nog toe dat je funnel niet zo flitsend en efficiënt is als deze zou kunnen zijn?

Tijd om leads te converteren naar betalende klanten en je omzetdoel van 10K te halen

Zou het niet geweldig zijn als iemand al die slepende kleine en grote lead en omzetdingetjes voor je oplost? Hoe zou het voor je zijn als nog deze maand je weggever, je funnel, je adds écht voor je gaan werken en nieuwe klanten opleveren? Ik help je graag met alle technische rompslomp en de strategie, zodat jij als ondernemer alleen maar hoeft te doen waar je sterk in bent.

Tijd om leads te converteren naar betalende klanten en je omzetdoel van 10K te halen

Zou het niet geweldig zijn als iemand al die slepende kleine en grote lead en omzetdingetjes voor je oplost? Hoe zou het voor je zijn als nog deze maand je weggever, je funnel, je adds écht voor je gaan werken en nieuwe klanten opleveren? Ik help je graag met alle technische rompslomp en de strategie, zodat jij als ondernemer alleen maar hoeft te doen waar je sterk in bent.

Wat kun je verwachten van een Tekentafelsessie?
  • Tijdens een tekentafelsessie keer ik alles wat jij doet in je marketing om. Ik kijk in alle gaten en hoeken om te zien wat er fout gaat en waar je leads afhaken. Zodat je het kunt aanpassen waardoor jouw leads alleen nog maar denken “YES, dit wil ik”.

  • Je website is de basis om online te verkopen en je hebt vast een toffe website (daar heb je in geïnvesteerd… toch?) . Ik neem je website onder de loep en laat je zien welke punten je zo kunt aanpassen, zodat bezoekers heel eenvoudig contact opnemen of je producten kopen, omdat ze denken “Precies wat ik nodig heb..”

  • Ik laat je zien hoe je mensen soepel door jouw klantreis gaan en helemaal aan het einde van de reis op een salespagina komen, zodat ze op de knop drukken om bij jou iets te kopen of aan te vragen.

  • Uit je funnel wil je verkopen en met iedere mail hoop je op conversie. Alleen merk je misschien dat dit spelletje niet zo lekker bij jou loopt. Soms heb je een lead en zo is het een langere tijd stil. Tijd om eens te kijken waar loopt het vast en waarom? Ik laat jou graag zien wat je kunt doen om je conversie te verhogen.

In slechts 10 minuten kan ik zien hoe jouw marketing beter kan converteren en waarom leads die al bij je zijn, nog niet overtuigd zijn van jouw programma of bij een ander instappen. Met deze uitgebreide 1-op-1 sessie van 3 uur gaan we je lead en omzet probleem aanpakken en je marketingmachine laten draaien om daadwerkelijk resultaten te behalen.

Marketing opfrisbeurt

Gedaan met het weglekken van leads. Of vastlopen in je eigen funnel. Na de 1-op-1 sessie weet je precies wat je moet doen om meer conversie uit je marketinginspanningen te halen, zodat je marketing gaat doen wat het hoort te doen; namelijk klanten opleveren.

Laten we samen korte metten maken jouw omzetverlies en dat knagende stemmetje “Waarom werkt het nou niet?”. Echt, laat mij zien waar jij denkt dat het marketingprobleem ligt en ik zal het voor je oplossen. Samen zullen we je marketingmachine optimaliseren, zodat je eindelijk de gewenste resultaten behaalt. Namelijk klanten… en wees eerlijk… dat is wat je wil en omzet

De prijs? De investering voor een TEKENTAFEL sessie is slechts 497,- excl. btw

Businesscoach, marketingspecialist Danielle Riemersma

Zeg Danielle Riemersma en je zegt marketing. En andersom. Ik heb een stevige marketingopleiding achter de kiezen en heb enkele jaren de marketing en communicatie verzorgd voor een marketing- en communicatiebureau. En ik heb voor een verschillende grote bedrijven en online namen gewerkt en die kennis kan ik met jou delen.

Marketingcampagnes opzetten, webinars maken/geven, online leeromgevingen ontwikkelen, websites, salespagina’s, landingspagina’s in de lucht krijgen…: been there, done that. Ik weet wat werkt, waarom en hoe. De meest ingewikkelde online campagnes heb ik met mijn klanten gedraaid. En tijdens mijn begeleiding leer ik je hoe je in kleine en behapbare stapjes online klanten krijgt.

Deze ondernemers hebben GRIP op hun bedrijfsgroei:

Ik ben gestart nadat mijn klantenstroom aardig ingedroogd was, geen inspiratie meer had en nu heb ik na 6 maanden al ‘nee’ moeten verkopen tegen klanten, want ik heb een constante stroom van aanmeldingen, die ik (in samenwerking met Danielle) heb bewerkstelligd door mijn ideale klanten aan te trekken.
Hanneke Wieffering, Intensmens
Danielle wat heb je met me gedaan vandaag? Ik kwam binnen met kleine dromen en de overtuiging dat de 175,- die ik vraag wel genoeg is voor de waarde die ik bied. Wij weten allebei waar ik mee de deur uitging en ik geloof nog dat het haalbaar is ook! En wat ben je een geweldig leuk mens…
Cindy de Jonge - Haveman, Hoofdregisseur
Bij mij waren een aantal punten die ik eigenlijk wel wist, maar die ik steeds vooruit schoof én een aantal dingen waar ik nooit aan had gedacht.
Mooi ook om te zien dat die punten doorwerken op mijn marketing in het algemeen. Zeker in het gesprek dat ik met haar had gaf ze me een aantal eyeopeners. Fantastisch!
Joyce Dunnewold, Haal meer uit office
Vanmorgen had ik heel aangenaam én zeer verhelderend gesprek met Danielle. We zijn specifiek ingegaan op mijn diensten-aanbod. Danielle zag in 1 oogopslag aan mijn verdienmodel dat die te versnipperd en te complex was. Nu is mijn diensten-aanbod teruggebracht tot 3 (dat waren er 5). Dit geeft écht rust en overzicht.
Klaziena Waerts, Gezonde relatie met eten
Danielle heeft mij fantastisch geholpen om weer een goede samenhang te vinden tussen mijn expertise als communicatie- en marketingprofessional en wat ik aan mijn klanten lever als LinkedInstrateeg en businesscoach.
In het eerste klantgesprek dat ik daarna had merkte ik al het verschil: ik kon nog meer dan voorheen communiceren vanuit mijn toegevoegde waarde, vanuit mijn overtuiging dat ik deze klant echt verder kan helpen.
Hanneke Andringa, Zorgeloos Ondernemen
Daniëlle is een doelgerichte empatische businesscoach, die mij helpt om mijn bedrijf te laten groeien. Ik leer veel van haar over marketing en het online bouwen van mijn bedrijf. Dat is echter niet alles: op momenten dat ik de ‘magie’ even kwijt ben, weet zij me weer te overtuigen van mijn talent en helpt ze me de volgende stap te zetten op het zakelijke pad.
Daniella Poppelier, Wie schrijft die blijft