[GRATIS Masterclass] Klanten krijgen op jouw manier, je roeping is er niet voor niks; je mag hier gaan doen wat de bedoeling is

Jij bent er klaar voor. Je aanbod staat klaar. Dit wordt jouw tijd om meer klanten te krijgen.

Alleen zo simpel is het niet. Je werkt je de blubber en gaat je steeds meer afvragen of je wel geschikt bent als ondernemer. Doe jij iets verkeerd of zo? Mis je ergens een afslag, die anderen wel lijken te nemen?

Herkenbaar… hooggevoelige ondernemer?

Dat hele afgestemd ondernemen… werkt dat wel? Het zou toch moeiteloos moeten gaan?

In een uur tijd laat ik je zien wat je kunt doen als je marketinginspanningen teleurstellend zijn en je geen klanten krijgt. Ik vertel je waarom jij niet in een template past waarvan iedereen zegt dat het werkt. En je ontdek waarom je het ondernemersspelletje niet goed speelt als je veel tijd kwijt bent aan social media of hard werkt.

O ja, de welbekende beren op de weg… gaan we samen ook aankijken, zodat je vanuit jouw genius-zone gaat ondernemen waardoor je jouw dromen en verlangens realiseert.

Plus ik laat je zien hoe je toegang krijgt tot je eigen ondernemersgenialiteit. Een soort superpower voor ondernemers. En nou niet wegduiken. Dit is belangrijk om te weten, zeker als jij het gevoel hebt dat je op een andere planeet bent afgestemd en de manifestatie van jouw ideale bedrijf niet zo soepeltjes verloopt. Het is tijd om de maker te worden van je eigen leven en business en op jouw manier klanten aantrekt.

In deze nieuwe masterclass ga ik je laten zien
  • Hoe het komt dat je met de kracht van je eigen geest je eigen uitkomsten beïnvloedt en stuurt

  • Hoe je kunt aanhaken op het veld van ongekende mogelijkheden, zodat je meer mensen kunt bereiken en jouw impact zult vergroten

  • Hoe je slimme strategieën in kunt zetten om je bedrijf te laten groeien, omdat alleen afgestemd ondernemen niet genoeg is.

  • Als laatste ga ik je ook laten zien waarom het voor jou niet handig is om je in een zo-hoort-het-template te proppen

Be there….

Geloof mij, hier wil je bij zijn… en ik kan er heel veel woorden aan vuil maken… Maar vraag jezelf af… wat gebeurt er als je een uurtje full focus aan de slag gaan met de groei van je bedrijf en je daarbij ontdekt hoe je klanten aantrekt op jouw manier? Klinkt als een goede deal toch?

Meld je snel aan en dan zie ik je 20 september om 10:00u.

Enne past het niet? Meld je toch aan, ik zorg voor een replay.

Wie geeft het webinar?

Als eigen wijsheid business mentor help ik klanten de schift te maken van hard werken en zich laten meeslepen door de waan van de dag, naar werkelijk een succesvol bedrijf neerzetten waar je al zo lang van droomt… Het is tijd om je brein te trainen, zodat je de gewenste frequentie in je leven aantrekt, belemmerende patronen verandert en je de schepper wordt van je eigen business realiteit.

Danielle, zeg je nou ‘shiften?’ Ja, dat zeg ik inderdaad. Ik geloof dat iedere ondernemer overvloed kan manifesteren. Ook als je even niks met het woord manifesteren kan. Dat had ik lange tijd ook niet. Tot ik ontdekte dat niet hoef af te wachten wat het leven voor me in petto heeft, maar dat ik de bewuste en krachtige creator van mijn eigen leven ben. Inmiddels pas ik het niet alleen in mijn leven, maar ook in mijn business toe. De bak met kennis over slimme marketingstrategieën die ik heb gooide ik in de mix… waardoor het me lukte om ook gewenste situaties in mijn business aan te trekken. Halleluja, bleek ik toch te kunnen manifesteren.

Denk niet dat ik alleen maar van de zweverige toestanden ben, oh nee zeg.

Marketingcampagnes opzetten, webinars maken/geven, online leeromgevingen ontwikkelen, websites, salespagina’s, landingspagina’s in de lucht krijgen…: been there, done that. Ik weet wat werkt, waarom en hoe. Jaren heb voor een verschillende grote bedrijven en online namen gewerkt, die liever niet hebben dat jij weet dat ik hen heb geholpen. Het maakt dat ik als het jou lukt om te manifesteren, precies weet hoe we dat marketingtechnisch moeten aanpakken.

Groetjes, Danielle