[Business Walk & Talk] Unlock Your Business Potential

Heb je het gevoel dat jouw bedrijf meer kan bereiken? Wil je uit je comfortzone stappen en een stroom van nieuwe klanten aan te trekken? Dan is dit precies wat je nodig hebt.

Baal je ervan dat je anderen je laten zien dat meer klanten krijgen, je droombedrijf bouwen en echt succesvol worden… mogelijk is?

Een droombedrijf realiseren is hard werken. Het is geen geheim dat je moet leren hoe marketing werkt. Dat je video en technische stuff onder de knie moet krijgen… Plus honderdende volgers via social media verzamelen om zichtbaar te zijn…. Right?

Tuurlijk, dat is hartstikke handig, maar wil je werkelijk succesvol worden… dan loert er een andere uitdaging naar je. Het is tijd om elke overtuiging over jezelf, over wat je kunt en waarom je hier op de aardbol bent…  aan te kijken om te zien welk patroon jou op dit moment tegenhoudt.

Heb je ooit jezelf afgevraagd….
 • Is deze weg wel geschikt voor jou? Je voelt je alsof je vastzit en ongeacht je inspanningen, verandert er niets.

 • Is er eigenlijk wel interesse van anderen in wat je te zeggen hebt? Je hebt het gevoel dat niemand echt geïnteresseerd is in wat je deelt of communiceert. Hoewel de likes van je vrienden leuk zijn, wanneer gaan potentiële klanten eindelijk reageren?

 • Is dit het juiste moment? Je ziet talloze excuses om het vooral NU niet te doen… en die innerlijke stemmen zijn behoorlijk overtuigend.

 • Is het misschien verstandiger om ermee te stoppen? Bij anderen lijkt het allemaal moeiteloos te gaan, terwijl het voor jou een voortdurende strijd is.

Wees gerust, het is maar een verhaal wat je aan jezelf vertelt

(en zo op de juiste websitepagina als je dit herkent…)

Maar weet je… Jij  bouwt jouw eigen business en leven: de klanten die je aantrekt en hoogte van je bankrekening, het ontstaat door jouw gedachten en patronen.

En op dit moment geloof je de kleine stemmetjes in je hoofd… “Wie ben ik nou? Ik kan toch geen geld vragen voor dit? Die klant gaat mij nooit inschakelen…”

Laat dat nou net het probleem zijn, die gedachtes en patronen waar je instapt. Er zit een vernuftige kracht achter. Het verhaal dat wat je diep vanbinnen over jezelf gelooft en wat je vertelt aan jezelf wordt jouw realiteit.

They can stop jou from living out your divine purpose

Het houdt je tegen om de stappen te zetten, waarvan je best weet… dat het slim is om ze te zetten. Zodat je de bewuste creator van jouw eigen leven & business te wordt en doet wat je hier werkelijk te doen hebt.

En dat klinkt makkelijk, maar ik weet dat het best een uitdaging is… zeker als je de kriebels krijgt van het hele afstemmen en de wet van aantrekkingskracht. Dus ga je door op de huidige manier, waardoor je de energie, het geld, de successen en alles wat het leven jou te bieden heeft…. mist.

Van mij mag je ervoor kiezen om zo door te gaan. Om te blijven geloven dat wat je zegt tegen jezelf, dat het waar is… Zodat je met de kracht van jouw eigen geest jouw eigen resultaten beïnvloed en stuurt. De pest is alleen dat je daardoor geen cent meer gaat verdienen, keihard blijft werken, omdat je het werkelijke innerlijke stemmetje negeert. En daar weet ik alles van… ik geloofde er eerst ook geen klap van.

Het goede nieuws??? Je kunt jezelf een ander verhaal vertellen

Verander je verhaal en je verandert jouw resultaten zodat het wat makkelijker gaat.

Enne… je bent je belemmerende overtuigingen niet… het is jouw verantwoordelijkheid om ze te veranderen. Om een andere bril op te zetten en daarmee de wereld in te kijken.

Wil je werkelijk je droombusiness neerzetten, dan is het tijd om glashelder te worden over wat je gelooft en wat je op dit moment werkelijk in de weg zit. Wat houdt je tegen en hoe kun je dit shiften? Dan… en alleen dan… kan je werkelijk het succesvolle bedrijf neerzetten waar je al zo lang van droomt… en doen waar je het allerliefste naar verlangt.

En gelukkig is hier een stap voor stap proces voor, zodat je de grootste en aller irritantste belemmerende overtuiging gaat temmen. Fluistert iets in jou dat het tijd is om een grotere versie van jezelf te gaan leven? Ga in op de uitnodiging en transformeer jouw beperkende patronen in kracht-gevende patronen. Zodat je de wereld op jouw manier een stukje mooier maakt en je jouw werkelijke talenten inzet. Daarom heb ik een super waardevolle workshop gemaakt, waarin we net de juiste mindset, manifestatie tools en slimme marketing veel meer uit jouw bedrijf en jouw leven halen.

Stel je eens voor…
 • De negatieve gevoelens rondom geld verdwijnen, zodat je werkelijk overvloed kunt aantrekken… zonder dat je je daar vervelend over voelt

 • Je gaat vol zelfvertrouwen staan voor wat je wilt, zodat je werkelijk gaat doen wat je het allerliefste wilt doen

 • Je voelt je veilig genoeg (en staat eigenlijk te springen) om zichtbaar te worden als expert voor jouw klanten, omdat je voelt dat het jouw tijd is om een grotere versie van jezelf te gaan leven.

Dit en nog veel meer is mogelijk als je aanhaakt op het veld van ongekende mogelijkheden en leert om innerlijke blokkades los te laten

Ik beloof je dat als je meedoet aan deze Business Walk & Talk – Break out of your shell en het toepast, alles wat je wilt in je business… verandert. Je onderneming is een spiegel van wat je ten diepste gelooft, verwacht en hoe je je van dag tot dag op de automatische piloot voelt. En op dit moment nodigt je onderneming je uit om groter te groeien, dichter bij jezelf te komen en beperkingen onder ogen te komen en los te laten.

Gaan we dan slimme marketing toepassen… dan ontstaat er magie

Dus wat zeg je ervan? Samen dit gaan ontdekken?
Ben je er klaar voor om jouw droombedrijf neer te zetten?

Denk niet dat ik alleen maar van de zweverige toestanden ben, oh nee zeg.

Marketingcampagnes opzetten, webinars maken/geven, online leeromgevingen ontwikkelen, websites, salespagina’s, landingspagina’s in de lucht krijgen…: been there, done that. Ik weet wat werkt, waarom en hoe. Jaren heb voor een verschillende grote bedrijven en online namen gewerkt, die liever niet hebben dat jij weet dat ik hen heb geholpen. Het maakt dat ik als het jou lukt om te manifesteren, precies weet hoe we dat marketingtechnisch moeten realiseren.

[Praktisch] Wat gaan we doen? 

Doe op 27 januari 2023 mee met de Business Walk & Talk – Break out of your shell en ontdek daarbij de kracht van het buitenspelen als ondernemer. We gaan namelijk met elkaar naar buiten op een prachtige plek in de Hoeksche Waard (tussen Rotterdam en Dordrecht in). Zodat je gedachtes sowieso anders reageren dan achter je computer zitten of in een zaaltje met verschillende ondernemers bij elkaar. Ik geloof dat de natuur ons ook boodschappen geeft en in contact met Moeder Aarde ontstaan de mooiste ondernemersideeën. Uiteraard gaan we die uitwerken in een plan en daarvoor gaan we lekker naar mijn kantoor, zodat je met een concreet plan naar huis gaat.

Wat is een Business Walk & Talk? Het is een combinatie van leren, ondergaan en ervaringen delen: je krijgt kennis, ik begeleid je door oefeningen en we delen ervaringen met elkaar. In een kleine groep van max. 4 ondernemers, ontdek je op een simpele manier hoe jouw patronen werken en waarom het jouw tegenhoudt in wat je werkelijk wilt realiseren. Je krijgt weer helder wat jou energie geeft, wat écht belangrijk is voor jou. Met een stappenplan om ervoor zorgen dat je hier méér van krijgt in je leven!

Enne, wees gerust… we gaan ook naar binnen om praktisch aan de slag te gaan met jouw plan. Zodat het niet alleen bij afstemmen blijft en buiten lopen, maar je de inspired actions gelijk omzet in een praktisch stappenplan om ze te realiseren.

Na een enerverende dag van 10u tot 16u weet je je precies wat je wilt realiseren, zodat je impact hebt en je kunt doen waarvoor je gekomen bent. Na deze dag weet je precies wat je volgende stap is om te zetten en wat er nodig is om van deze versie van jezelf je nieuwe gewoonte te maken.

De prijs? Daar hoe je het niet voor te laten, dat is slechts 97,50 en er is nu een tijdelijke actie met de code DOORBREKEN waardoor je maar 47,50 betaalt. Een no-brainer voor life changing tools die ervoor gaan zorgen dat jij de business van je dromen realiseert.

Businesscoach, marketingspecialist Danielle Riemersma
Wie geeft deze Business Walk & Talk Break out of your shell?

Op deze plek verwacht je veel over mij te vinden, maar ik draai de rollen graag om. Laat mij als eigen wijsheid business mentor maar op de achtergrond jou begeleiden. Het draait bij mij om jou.

Maar goed, hier komt toch een klein stukje om mij te leren kennen.

Ik help jou de schift te maken van hard werken en je mee laten slepen door de waan van de dag, naar werkelijk een succesvol bedrijf neerzetten waar je al zo lang van droomt..

Danielle, zeg je nou ‘shiften?’ Ja, dat zeg ik inderdaad. Ik geloof dat iedere ondernemer overvloed kan manifesteren. Ook als je even niks met het woord manifesteren kan. Dat had ik lange tijd ook niet. Tot ik ontdekte dat niet hoef af te wachten wat het leven voor me in petto heeft, maar dat ik de bewuste en krachtige creator van mijn eigen leven ben. Inmiddels pas ik het niet alleen in mijn leven, maar ook in mijn business toe. De bak met kennis over slimme marketingstrategieën die ik heb gooide ik in de mix… waardoor het me lukte om ook gewenste situaties in mijn business aan te trekken. Halleluja, bleek ik toch te kunnen manifesteren.

Oja, wanneer moet je dit niet doen? 
 • Als je je nu al druk maakt of het gaat regen of niet? Want ik geloof in kracht van gedachten. Denken al mijn deelnemers dat het gaat regenen, dan kun je er zeker van zijn dat we lopen in de regen… Maar iets simpels als een paraplu lost dit probleem al voor je op. It’s all in the mindset dear…

 • Als je ziet dat het buiten is en jij denkt dat het dan niet handig is om AAN je bedrijf te werken. Zo zijn er altijd tig excuses om het niet te doen, zullen we deze belemmerende overtuiging gelijk tackelen op deze dag? 

 • Als je twijfelt of je het kan betalen… en dat mag…be my guest..  Maar ik denk dat we dan juist mogen gaan wandelen om te kijken wat je met deze geldmindset manifesteert in jouw business & leven. 

 • Als je je afvraagt of het niet heel ver rijden is… ik begrijp je… ik had dit soort gedachtes eerst ook, tot ik zag dat ik mezelf er mee in de weg zat en dat het mij afhield van wat ik werkelijk te doen had. Jij voelt wel of het de bedoeling is en zo ja… dan rij je er graag voor naar de Hoeksche Waard wat een fantastisch natuurgebied is en een belevenis op zichzelf… dus dat is een extra cadeautje. 

Maar voel je, dat je meer te bieden hebt dan je nu doet? Fluistert iets in jou dat het tijd is om een grotere versie van jezelf te gaan leven? Dan mag je dit niet missen.
Business Walk & Talk
Spiritual businesscoach