Business Walk & Talk 14 juni in Oud-Beijerland

Moeder Natuur fluistert antwoorden die je niet zult vinden in de verhalen die je brein je nu vertelt over je bedrijf 👉🏻 Dus weg van het scherm en naar buiten!

Moeder Natuur fluistert antwoorden die je niet zult vinden in de verhalen die je brein je nu vertelt over je bedrijf 👉🏻 Dus weg van het scherm en naar buiten!

Wil je werkelijk je droombusiness neerzetten, dan is het tijd om glashelder te worden over wat je gelooft en wat je op dit moment werkelijk in de weg zit. Wat houdt je tegen en hoe kun je dit shiften? Dan… en alleen dan… kan je werkelijk het succesvolle bedrijf neerzetten waar je al zo lang van droomt… en doen waar je het allerliefste naar verlangt. 

Een droombedrijf realiseren is hard werken. Het is geen geheim dat je moet leren hoe marketing werkt.

Tuurlijk, dat is hartstikke handig, maar wil je werkelijk succesvol worden… dan loert er een andere uitdaging naar je. Het is tijd om elke overtuiging over jezelf, over wat je kunt, je succes en waarom je hier op de aardbol bent… aan te kijken om te zien welk patroon jou op dit moment tegenhoudt.

Business Walk & Talk ✨

Business Walk & Talk ✨

Jij bouwt jouw eigen business en leven: de klanten die je aantrekt en hoogte van je bankrekening, het ontstaat door jouw gedachten en patronen.

En op dit moment geloof je de kleine stemmetjes in je hoofd… “Wie ben ik nou? Ik kan toch geen geld vragen voor dit? Die klant gaat mij nooit inschakelen…”

Laat dat nou net het probleem zijn, die gedachtes en patronen waar je instapt. Er zit een vernuftige kracht achter. Het verhaal dat wat je diep vanbinnen over jezelf gelooft en wat je vertelt aan jezelf wordt jouw realiteit.

Spiritual businesscoach
Business Walk & Talk

Wees gerust, het is maar een verhaal wat je aan jezelf vertelt (en zo op de juiste websitepagina als je dit herkent…)

Het goede nieuws??? Je kunt jezelf een ander verhaal vertellen

Het goede nieuws??? Je kunt jezelf een ander verhaal vertellen

Verander je verhaal en je verandert jouw resultaten zodat het wat makkelijker gaat. Enne… je bent je belemmerende overtuigingen niet… het is jouw verantwoordelijkheid om ze te veranderen. Om een andere bril op te zetten en daarmee de wereld in te kijken.

Business walk & talk voor intuïtieve ondernemers
Business walk & talk voor creatieve ondernemers
Business walk & talk voor HSP ondernemers
Business walk & talk voor hoogbegaafde ondernemers

Je onderneming is een spiegel van wat je ten diepste gelooft, verwacht en hoe je je van dag tot dag op de automatische piloot voelt. En op dit moment nodigt je business je uit om groter te groeien, dichter bij jezelf te komen en je volledige potentieel te benutten.

Danielle Riemersma Marketing Magier

Wie is de marketingmagiër?

Wie is de marketingmagiër?

Als businesscoach en marketing magiër kom ik graag to the rescue als ondernemers frustraties hebben over het niet kunnen aantrekken van ideale klanten met hun marketinginspanningen. In plaats van te luisteren naar hun binnenste gaan ze van de ene marketing trend naar de andere, voelen zich overweldigd omdat het niet werkt en verliezen soms zelfs de kracht om impact te maken omdat ze opgaan in de saaie grijze blubber marketing zoals iedereen dat doet.

Ik geloof  dat jouw sterke intuïtie je leidt, vertelt je wat je moet doen. Het is een weten, een zacht, innerlijk weten, dat in het moment tot je komt. Als we slimme marketing combineren met die intuïtie, ontstaat er magie.

Ontdek de kracht van het buitenspelen als ondernemer

Ontdek de kracht van het buitenspelen als ondernemer

Meld je aan voor mijn Business Walk & Talk op 14 juni van 10u tot 13:00 in Oud-Beijerland en ontdek op een simpele manier  wat jouw tegenhoudt in je business. Met een stappenplan om ervoor zorgen dat je een succesvolle business bouwt en manifesteert wat je wel wilt! 😉

De prijs? Daar hoe je het niet voor te laten, dat is slechts 15,- excl. btw en daarvoor krijg je wat lekkers te drinken en eten in het natuurcentrum

En we hebben dus 3 uur he… met de mogelijkheid om te netwerken… ik zou het wel weten

Ondernemerskansen ontdekken in Moeder Natuur
Even weg van scherm en naar buiten als ondernemer
Business walk & talk voor ondernemers
Buitenspeel moment voor ondernemers

✨ Wat kun je verwachten? ✨

  • Inzicht in je ware verlangens: Ontdek wat je écht wilt en hoe je dit kunt bereiken.
  • Inspiratie en motivatie: Laad jezelf op met nieuwe energie en ideeën.
  • Netwerken met gelijkgestemden: Leer van anderen en deel je ervaringen.
  • Concrete stappen: Krijg een helder stappenplan om je dromen waar te maken.

Oja, wanneer moet je dit niet doen?

  • Als je je nu al druk maakt of het gaat regen of niet? Want ik geloof in kracht van gedachten. Denken al mijn deelnemers dat het gaat regenen, dan kun je er zeker van zijn dat we lopen in de regen… Maar iets simpels als een paraplu lost dit probleem al voor je op. It’s all in the mindset dear…

  • Als je ziet dat het buiten is en jij denkt dat het dan niet handig is om AAN je bedrijf te werken. Zo zijn er altijd tig excuses om het niet te doen, zullen we deze belemmerende overtuiging gelijk tackelen op deze dag?

  • Als je twijfelt of je the wopping 15 euro (excl. btw) wilt investeren… en dat mag…be my guest.. Maar ik denk dat we dan juist mogen gaan wandelen om te kijken wat je met deze geldmindset manifesteert in jouw business & leven… en misschien ontmoet jij tijdens het netwerken wel een nieuwe klant, daar al eens aan gedacht?

  • Als je je afvraagt of het niet heel ver rijden is… ik begrijp je… ik had dit soort gedachtes eerst ook, tot ik zag dat ik mezelf er mee in de weg zat en dat het mij afhield van wat ik werkelijk te doen had. Jij voelt wel of het de bedoeling is en zo ja… dan rij je er graag voor naar de Hoeksche Waard wat een fantastisch natuurgebied is en een belevenis op zichzelf… dus dat is een extra cadeautje.

  • Maar voel je, dat je meer te bieden hebt dan je nu doet? Fluistert iets in jou dat het tijd is om een grotere versie van jezelf te gaan leven? Dan mag je dit niet missen.