[WORKSHOP] 5 slimme manieren
om online te verkopen
JA, ik wil meer resultaten uit online marketing
Baal je ervan dat je vorige online marketingactie niet heeft opgeleverd wat je ervan hebt verwacht?

Vol energie start je om je online aanbod te lanceren. Je bedenkt een een gave challenge, je ontwikkelt een grote e-mailserie, je schrijft een nieuw e-book…. Oké, het opzetten van de campagne is ingewikkeld en kost tijd, maar je hebt er hoge verwachtingen van. Dit is dé manier om eenvoudig online geld te verdienen.

Realiteit: je verkoop valt tegen. Ontzettend tegen. Waar is het mis gegaan?

Online verkopen is niet gemakkelijk. Er komt veel bij kijken: je moet weten wie je ideale klant is, wat hij graag wil, je marketing daarop instellen, systemen hebben om die marketing automatiseren, verkoopgesprekken voeren… Dat is best veel.

Veel ondernemers doen (zomaar) iets op alle fronten. Ze investeren veel tijd en moeite in online marketing maar het is het dikwijls nagelbijten of die inspanningen zich ook vertalen in klanten en omzet. Heel jammer natuurlijk.

Misschien herken je het. Hoe zou het voor je zijn als je precies wist wat je online moet doen zodat klanten bij je kopen? Hoe zou je marketing eruitzien als je precies weet wat je moet doen om de klanten online te laten kopen? Wat zou er in je nieuwsbrieven staan? Welke berichten zou je op social media posten?

Ontdek de geheimen van succesvolle online marketing die meer resultaat oplevert

We gaan samen aan de slag en ik geef je graag praktische inzichten, zodat je ontdekt:

  • Hoe een complete online marketingmachine eruitziet
  • Hoe je een goede salespagina opbouwt
  • Welke 5 succesfactoren zorgen ervoor dat klanten jouw aanbod kopen
  • Hoe je een autoriteitspositie bereikt om een unieke positie in jouw markt te krijgen
  • 7 bouwstenen die je niet mag vergeten om te beïnvloeden
  • Hoe je de valkuilen van online verkopen voorkomt

Waar is de workshop ‘5 manieren om meer resultaten te halen uit je online campagnes’?

In een monumentaal pand in Strijen. Een prachtige plek waar we samen zonder afleiding aan jouw online verkoopplan kunnen werken.

Datum: dinsdag 14 mei van 13u tot 16u

Businesscoach, ondernemerscoach en goed verdienen
Over Danielle Riemersma – Businesscoach Grip op bedrijfsgroei

Zeg Danielle Riemersma en je zegt marketing. En andersom. Ik heb een stevige marketingopleiding achter de kiezen en heb enkele jaren de marketing en communicatie verzorgd voor een marketing- en communicatiebureau. En ik heb voor een verschillende grote bedrijven en online namen gewerkt, die liever niet hebben dat jij weet dat ik hen heb geholpen.

Marketingcampagnes opzetten, webinars maken/geven, online leeromgevingen ontwikkelen, websites, salespagina’s, landingspagina’s in de lucht krijgen…: been there, done that. Ik weet wat werkt, waarom en hoe. De meest ingewikkelde online campagnes heb ik met mijn klanten gedraaid. En tijdens de training leer ik je hoe je in kleine en behapbare stapjes online kunt verkopen.

Businesscoach, ondernemerscoach en goed verdienen

Meld je aan, zodat je betere resultaten krijgt. Ik heb plek voor max. 10 ondernemers, een kleine groep waardoor er veel interactie is. Vol = Vol

Je kunt nu je plek reserveren voor 97,- excl. btw.
Businesscoach, ondernemerscoach en goed verdienen
JA, ik kom graag 14 mei

P.S. wil je nu echt weten waarom klanten niet bij jou kopen? Mis dan de 5 slimme manieren om online te verkopen niet. Het zorgt ervoor dat klanten op de koopknop drukken. 

Businesscoach, ondernemerscoach en goed verdienenBusinesscoach, ondernemerscoach en goed verdienen