"Het was heerlijk om je te zien stralen en erbij te zijn toen je jouw droom realiseerde."

Al een hele tijd droomde ik ervan om mijn coachingsessies naar buiten te halen. Om de natuur mijn coachruimte te laten zijn. Om te ontdekken en te spelen in de energie van Moeder Aarde.

En afgelopen maandag was de allereerste wandeling met een klant. Dit was haar reactie na een geweldige sessie met elkaar.

 

Eindelijk ging ik de stappen zetten naar hoe ik het wilde

Dus ik was maandagochtend druk in de weer om mijn rugtas in te ruimen, met heerlijke biologische thee. Wat komkommertjes in een bakje en wel ja... ook nog wat vers fruit mee. Zonnehoed op... Ik was er helemaal klaar voor en had er enorm veel zin in.

 

Ik vond het ook best spannend

"Wat nou als ik niet weet wat ik moet doen of als er van die ongemakkelijke stiltes vallen? Of... straks valt het tegen en vindt de klant het helemaal niks."

 

Je begrijpt, mijn brein draaide overuren om mij ervan te overtuigen dat het geen goed idee was om iets anders te doen dan dat ik altijd had gedaan. Zo had ik in mijn hoofd al tig rondjes gelopen in het natuurgebied. "Dan kan ik daar dat doen en op dat plekje doe ik dan dit..." Je begrijpt, daar kwam helemaal niks van terecht.

 

Want ik liet alles los toen we aan de wandeling begonnen. Intuïtie zorgde ervoor dat we steeds op het juiste plekje waren om de oefeningen te doen. Ook Moeder Natuur hielp een handje mee, door boodschappen te laten zien of spontaan een vlinder rond ons te laten fladderen. Zelf had ik dit zo niet kunnen bedenken, maar dit gebeurt als je gaat ontdekken en je gevoel volgt.

 

De ondernemende topper die mee was op de wandeling heeft haar grootste belemmering aangekeken

Keihard NEE zeggen tegen gedachtes die je saboteren. Of belemmerende overtuigingen omzetten naar krachtgevende gedachtes.... alles kwam aan bod.

Het was heerlijk om van het gebaande pad af te lopen en te merken dat dát jouw uitnodiging is in het ondernemen.

Om je hart te volgen en meer te spelen tijdens het ondernemen. Daarvoor moet je niet de weggetjes volgen die al uitgesleten zijn. De magie ligt vaak in het onderzoeken van je eigen manier en je eigen pad volgen.

 

 

Het was magisch en nog mooier dan dat ik in mijn hoofd bedacht had

Had ik geluisterd naar de belemmerende stemmetjes die mij ervan probeerde te overtuigen dat het een slecht idee was... dan had ik dit nooit meegemaakt. Dan was ik blijven hangen in de manier waarop ik het altijd deed...

 

Maar het was de hoogste tijd om te luisteren naar de roeping die ik al een lange tijd hoorde. Ik werd uitgenodigd om de maker worden van mijn eigen leven & business.

 

Jouw droom realiseren

En om te vertrouwen op het veld van ongekende mogelijkheden... Hoe spannend ik dat ook vind... Want alles wat ik wil, is er al... De vraag is: wil ik de kansen en mogelijheden zien of blijf ik hangen in mijn beperkende gedachtes of hersenspinsels?

 

Ik koos om mijn hart te volgen... en het HOE los te laten... en te vertrouwen dat ik deze onderweg zou ontdekken... en dat bleek de weg om mijn droom te realiseren...

 

 

Als jij je herkent in mijn verhaal, omdat je al lang rondloopt met gevoelens of een droom... Maar je weet niet hoe je het moet realiseren... Of word je opgeslokt door de waan van de dag... of wat dan ook dat je tegenhoudt...

Weet dat het jouw taak is om je hoogste intentie tot leven te wekken. Niemand anders gaat het voor je doen.

Wat waar wordt in jouw leven, bepaal je zelf. Door je aandacht te richten op wat je wel wilt en dapper de stappen in deze richting te zetten. Zodat je vertrouwt... dat op jouw pad komt... wat de bedoeling is.

 

 

Dat vraagt meesterschap over je eigen brein en gedachtes

Jij creëert jouw werkelijkheid: het leven dat je nu leidt, de ervaringen die je hebt, maar ook de klanten die je nu aantrekt zijn allemaal het resultaat van jouw gedachten en patronen. En daar kun je bewust mee werken.

 

Ondertussen heb ik al verschillende afspraken met klanten staan... en weet ik niet meer wat de échte reden was om dit niet al veel eerder te doen. maar ik geniet van elke afspraak die in mijn agenda komt de afgelopen week.

 

En ach... dat is helemaal niet belangrijk... om te onderzoeken waarom ik het eerst niet deed. Belangrijker is dat ik mijn hart volg en mijn allergrootste droom werkelijkheid heb laten worden.

Om patronen met mezelf te doorbreken en te gaan staan voor wat ik werkelijk wilt. Wat vind jij? Is dit lastig of doe jij dit al? Wil je met mij delen welke inzichten je hierdoor hebt gekregen?

 

Verder heb ik 2 gave aanbiedingen voor ik afsluit

 

Innerlijk vrij ondernemen workshop

Op 28 september is mijn allereerste workshop in een prachtig natuurgebied. Zeker als je het bovenstaande verhaal herkent, dan wil je hier bij zijn. Al wandelend in de natuur neem ik je mee in het bouwen van jouw droombusiness en de allergrootste uitdaging die je nu aankijkt.

Wat is innerlijk vrij ondernemen? Het is een combinatie van leren, ondergaan en ervaringen delen: je krijgt kennis, ik begeleid je door oefeningen en we delen ervaringen met elkaar. In een kleine groep van max. 10 ondernemers, ontdek je op een simpele manier hoe jouw patronen werken en waarom het jouw tegenhoudt in wat je werkelijk wilt realiseren. Je krijgt weer helder wat jou energie geeft, wat écht belangrijk is voor jou. Met een stappenplan om ervoor zorgen dat je hier méér van krijgt in je leven!

Plekje reserveren? Dat kan hier

 

Gratis Masterclass op 20 september

Op maandag 20 september geef ik om 10u de gratis Masterclass "Klanten krijgen op jouw manier. Je roeping is er niet voor niks; je mag hier gaan doen wat de bedoeling is. Veel ondernemers maken het bouwen van een succesvol bedrijf ingewikkeld en werken keihard. Daardoor krijg je steeds het gevoel dat jij op een andere frequentie bent afgestemd en vraag je je af of anderen iets weten wat jij niet weet.

Ik ga je 20 september laten zien dat je met jouw eigen geest je eigen uitkomsten beïnvloedt en stuurt. Dat je kunt aanhaken op het veld van ongekende mogelijkheden, zodat je meer mensen bereikt en jouw impact vergroot. Je ontdekt ook hoe je slimme strategieën in kunt zetten om je bedrijf te laten groeien, omdat alleen afgestemd ondernemen niet genoeg is. En als laatste ga ik je ook laten zien waarom het voor jou niet handig is om je in een zo-hoort-het-template te proppen.

Reserveer hier je plekje