Ze zit te stuiteren achter het scherm. “Dit is helemaal wat ik wil gaan doen”. We nemen nog wat praktische stappen door en sluiten de sessie af. Appeltje eitje, zou je denken… om vanuit dit enthousiasme het gave idee te realiseren.

 

Jouw mooie idee krijgt geen vleugels

Tot ik haar 4 dagen later spreek en er nog niks van terecht is gekomen. Haar hoofd draait overuren en ze druk in de weer geweest, maar niet met het plan om haar idee te realiseren. “Tja, de dagelijkse drukte slokte mij op. Voor ik het wist was er weer een dag voorbij gevlogen. En als ik heel eerlijk ben, vraag ik mij af of ik alle moeite erin moet stoppen. Gaat dit nou écht werken? ”

 

Mooie ideeën belanden op de ideeënplank

Als je een beetje op mijn klant lijkt, dan herken je het misschien. Je hebt een briljant plan. Je voelt aan alles dat het de lucht in mag, maar je pakt niet gelijk door… Daarna verdwaal je in de drukte van de dag en de gaat-dat-wel-werken-gedachtes. Om daarna tot de conclusie te komen dat het mooie idee op de plank komt te liggen en er niks verandert in je business.

 

Je vergeet de stappen om het in werking te zetten

Terwijl, je wil het zo graag. Je voelt aan alles dat dit is wat je het allerliefste wil gaan doen. Wat is dat toch? Waarom doe je het niet effe?

Wat je vergeet en mijn mooie klant dus ook, is om de praktische stappen te volgen. Om de inspired actions gelijk uit te voeren. Waardoor je blijft hangen in je brein en het plan ingewikkelder maakt dan dat je in eerste instantie had bedacht. En je all over the place bent, maar het geen meter opschiet.

 

Het is niet helpend.
Ook jij hebt 24 uur in een dag en het gaat erom dat jij die tijd goed benut.

 

Welk ondernemersverhaaltje vertel jij aan jezelf?

Om je te helpen heb ik een super toffe Business Walk & Talk [Met Hart & Ziel ondernemen] ontwikkeld. Het is tijd voor actie met die taxi. Niet nog meer kennis verzamelen, maar toepassen die hap als je hebt gevoeld wat de bedoeling is.

 

Door aan te kijken waar je precies tegenaan loopt en te ontdekken waarom dit juist in jouw business naar voren komt, kun je loskomen van je allergrootste belemmering.

 

Alles valt en staat met jouw acties

Jij creeërt jouw business. De klanten die je aantrekt en hoogte van je bankrekening, het ontstaat door jouw gedachten en patronen.

 

En op dit moment geloof je de kleine stemmetjes in je hoofd… die oppoppen als je blijft hangen en niet over gaat tot actie. Net als mijn mooie klant, die eerst super enthousiast was en een paar dagen later op een totaal ander spoor met zichzelf zat.

 

Wat je denkt wordt waarheid

Het lastige is dat er een vernuftige kracht achter zit. Het verhaal dat wat je diep vanbinnen over jezelf gelooft en wat je vertelt aan jezelf, wordt jouw realiteit en houdt je af van wat je echt, echt, écht wilt gaan doen.

 

Dus laten we tijdens de Business Walk & Talk jouw verhaal gaan veranderen, zodat je werkelijk stappen kunt gaan zetten en het succesvolle bedrijf neerzet waar je al zo lang naar verlangt. Ga mee naar buiten en transformeer jouw beperkende gedachtes en patronen. Zodat je overvloed gaat aantrekken en innerlijke blokkades loslaat.

Gaan we dan slimme marketing toepassen, dan ontstaat er magie.

 

 

Vind je dit nou lastig en merk je dat je denkt: "Ja Danielle, lekker makkelijk praten". Luister dan eens mijn podcast #22 "Durf jij te gaan voor wat je werkelijk wilt?". Ik beloof je dat je anders naar jezelf en je gedachtes gaat kijken.