Dit template-tje… deze tactiek… als creatieve, snelle en gevoelige ondernemer past het vaak niet. Zelf heb ik er ook jaren last van gehad. Ik deed netjes zoals het hoorde en volgde een wat mij gezegd werd.

Het werkte, alléén vanbinnen ging bij mij het lampje uit. Het kostte zoveel energie en dat was het mij niet waard.

 

De uitnodiging was om voor mezelf te gaan staan.
Om werkelijk te worden wie ik was.

Ik ging mijn manier omarmen… veel meer spelen en waardoor ik mijn manier ontdekte in het ondernemen. Het was in één klap veel simpeler en gaf energie. Want ik was mezelf…

 

En ik zie zoveel ondernemers weg zijn van zichzelf. Ze volgen de templates, de trucjes of ze denken dat ze hetzelfde moeten doen als ze anderen zien doen. Maar spoiler alert… het werkt niet.

 

Omarm wie je bent. Vind jouw manier…

en kijk dan naar hoe je dat kunt doen. Ook op een manier die bij jou past.

 

Zo kreeg ik vorige week een mooi inzicht in webinars geven. Het werkt prima, maar het is een energy killer voor mij. Dus… hoe kan ik het eigen maken?

 

Ik besloot om het anders te doen

Dus ik ga naar buiten tijdens mijn Walking Webinar… zoek een mooie plek in Moeder natuur en zet daar mijn camera aan. En mijn wrbinardeelnemers gaan lekker met mij op reis. Want in de geest is geen afstand, dus de deelnemers krijgen de buiten zijn vibe gewoon mee. En zo gaat het hele stappenplan van een webinar voor mij de deur uit.

Zeg ik, dat het niet goed is? Welnee, alleen doe het wel op jouw manier. Zodat het energie geeft en je het volhoudt. En daar worden we op dit moment toe uitgenodigd. Wat denk jij?

 

 

Ik heb er ook een hele toffe podcast over gemaakt, luister maar mee als dit bij jou resoneert >>