Is jouw website actueel en wordt hij daardoor goed gevonden in Google?
 Voor veel ondernemers is het lastig om de tijd te vinden om een website bij te houden en aan te vullen met actuele artikelen.


Genoeg werkzaamheden om te verrichten


Ben jij ook zo lekker aan het werk? Het gaat goed met het bedrijf en de klantenstroom groeit. Hierdoor ben je lekker aan de slag met opdrachten. Maar door deze toename in werkzaamheden, verdwijnt een website weleens naar de achtergrond.

Vindbaarheid van website

In rustigere periodes zie je vaak dat een website regelmatig wordt aangevuld met nieuwe artikelen. Door goede en informatieve artikelen vergroot de vindbaarheid van het bedrijf.  En daarbij laat je de deskundigheid zien door aan te sluiten op de vraagstukken van jouw potentiële klanten.

Geen tijd voor het bijhouden van een website


Maar op het moment dat het druk wordt, verschuift de prioriteit. Als je naar je agenda voor vandaag kijkt, dan zie je dat deze vol staat met andere werkzaamheden. Werkzaamheden die voor klanten verricht moeten worden. Deze opdrachten kan je niet laten lopen, omdat een website moet worden aangevuld.

Extra ondersteuning voor jouw website


Op dit moment heb je eigenlijk een extra handje nodig. Iemand die even bijspringt en ondersteuning geeft. Op deze manier richt jij je op de werkzaamheden van klanten en wordt de website aangevuld met een actueel artikel.

Een zoekmachine, zoals bijvoorbeeld Google, wil graag dat een website regelmatig wordt aangevuld met nuttige informatie. Door regelmatig een artikel te plaatsen kan de ranking omhoog gaan.

Klanten bellen spontaan vanwege een artikel op website
Ook merk je dat klanten gaan bellen, omdat zij een interessant artikel hebben gelezen op het internet. Dit is natuurlijk een mooie manier om nieuwe klanten aan te trekken voor jouw bedrijf.

Het is daarom enorm belangrijk om de website goed bij te houden, naast alle werkzaamheden die je voor het bedrijf verricht.