For privacy reasons Vimeo needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy verklaring.
Ik Accepteer
Ben jij klaar voor 2018?

Heb je jouw marketingplan al gemaakt voor het nieuwe jaar? Ik weet het, het is altijd even een dingetje, maar als je strategisch en slim wilt ondernemen dan moet je ruimte in je agenda maken om het marketingplan voor 2018 op te zetten. Ook als jij stikdruk bent met je business en eigenlijk geen tijd hebt om het strategische stuk op te pakken of tijd vrij kunt maken om AAN je bedrijf te werken…. Misschien mag je dan juist even tijd voor deze challenge vrijmaken.

Wat ga je in het nieuwe jaar doen?

Jouw bedrijf groeit gestaag en je wilt niet harder werken dan strikt noodzakelijk is. In deze fase van het ondernemerschap moet je slim omgaan met jouw tijd. Het pijnpunt zit in al het werk dat op je afkomt. Als je niet oppast word je er knettergek van. Van alle kanten komen klanten naar je toe, je bent constant brandjes aan het blussen en als je eerlijk bent worden daardoor niet alle kansen benut.

Je merkt dat je op de goede weg bent, want jouw aanpak heeft je hier gebracht. Je volgt je groeipad en je bent op weg naar je doel. Alleen nu je op dit groeipad zit, gebeuren er weer nieuwe dingen. De inzet van je marketing lijkt de laatste tijd meer op laatste-moment-marketing, omdat het erbij bungelt. Terwijl je weet dat daar de kracht zit. Je vraagt je af of het niet anders moet en of je wel alle mogelijkheden inzet. Door je hoofd gaat regelmatig de vraag: “Benut ik de kansen van marketing wel optimaal?”

Of er zit geen rek meer in je omzet. Je zit zelf echt op jouw maximale inzet en als je denkt aan meer groei, is het enige wat je kunt bedenken: “Moet ik dan nog meer uren maken?”

Je wilt tijd en energie steken in je bedrijf, maar dan alleen in zaken die werken en die klanten opleveren. De tijd van zomaar wat doen is voorbij. Voor jou geen ingewikkelde marketingplannen die je overspoelen. Je zoekt een oplossing om van ‘druk zijn’ naar ‘productief zijn’ te gaan. Je wilt namelijk tijd en aandacht houden voor alle dingen die belangrijk voor jou zijn – In vrijheid je dromen realiseren.

Ben jij klaar voor een Next Level en wil je meer structuur en grip door een strategisch marketingplan? Maak ruimte in je agenda voor slechts 5 dagen!
Het gaat je tijd schelen en meer omzet opleveren in 2018. We starten 15 januari en jij kunt nu je plekje hier reserveren.