Businesscoach voor hooggevoelige en hoogbegaafde ondernemers 06 - 14 83 44 31 | info@gripopbedrijfsgroei.nl
Home – oud2018-01-04T21:09:06+02:00
Onderneem slimmer, niet harder! 

Van de buitenkant lijkt het zakelijk het prima te gaan met jou als ondernemer van een succesvol bedrijf. Alleen voel je je op sommige momenten zo gefrustreerd. Je werkt namelijk heel hard en je hebt het gevoel dat je alles in je eentje moet doen. Keuzes maken, waar jouw groeiende bedrijf om vraagt, blijft lastig en je ploetert eenzaam door.

Terwijl er allerlei signalen zijn dat jouw bedrijf eraan toe is om naar de volgende fase te groeien en de kansen om te groeien iedere dag voorbij komen. Alleen de tijd… die kun je niet stilzetten.

Ja, ik wil mijn mogelijkheden weten
‘Grip op bedrijfsgroei’ helpt succesvolle ondernemers die een zakelijk groei hebben doorgemaakt weer grip te krijgen op hun bedrijf.

JE HEBT 2 MOGELIJKHEDEN. Jezelf over de kop werken door iedere minuut aan de slag te zijn om alles weg te werken. Of slim te ondernemen en tijd over te houden voor je privé-leven. Wat jij nu nodig hebt is een geoliede geldmachine waardoor je nooit achter de feiten aanloopt in je bedrijf en jij als ondernemer relaxt het complete systeem runt/aanstuurt.

Als businesscoach help ik ondernemers die klaar zijn om door te breken naar the next level. Je hebt een bedrijf dat groeit en je bent je droom aan het waarmaken. Je voelt dat je op dreef bent en je weet hoe het werkt. Je hebt veel geïnvesteerd en je merkt dat je in een volgende fase zit met je bedrijf. Het systeem dat je tot nu toe had om je leads op te volgen en je klanten te helpen… lijkt nu soms een gevangenis waarin je geen kant op kan. En als je eerlijk kijkt, dan ben je zelf de grootste blokkade. En weet je wat dáár het coole van is? Je kunt het zelf oplossen! JIJ KUNT HET VERANDEREN!

Every new business level has a new devil

Raak jij weleens overbelast, omdat het bedrijf volledig afhankelijk van jou is? Heb je het gevoel dat je de werkzaamheden allemaal in je eentje moet doen en probeer je uit alle macht veranderingen door te voeren of een team op te bouwen? Wil jij nu eindelijk eens doorbreken naar de volgende fase in het ondernemen?

Je zit op je groeipad, je bent op weg naar je doel en je voelt aan alles dat je op de goede weg zit. Maar juist het strategische stuk, waarvan je geleerd hebt dat je daar ook tijd aan moet besteden, daarvoor heb je geen tijd meer.

HERKENBAAR: Je hebt zo hard gewerkt om in deze ondernemersfase te komen en je zoekt nu mogelijkheden om de controle terug te krijgen om jezelf niet meer voorbij te lopen of permanent achter de feiten aan te hobbelen. Je wilt je bedrijf runnen zonder uitputting of stress.

Krijg de controle terug door slimmer te ondernemen.

Loop je over van de ideeën om je bedrijf verder te laten groeien, maar is de factor tijd de beperkende factor? Herken je de volgende frustratie? Je weet dat als je een  goed idee om verder te groeien de ruimte geeft… dat dat je een zondag en een zondagnacht kost, want in je agenda heb je geen tijd meer.

Je hebt alles gedaan, voor iedereen en je komt nu op een punt… “Zo wil ik het niet meer! Het is het mij niet meer waard om zo hard te werken”. Het gedoe eromheen gaat je tegenstaan en je wilt je slimmer ondernemen, niet nog harder werken!

Ontdek dat je van het ondernemen kunt genieten als je doorbreekt naar The Next Level en de allernieuwste marketing jouw business razendsnel vooruithelpt. Houd de regie en zie hoe jij relaxt de volgende stappen kunt zetten in een GRATIS NEXT LEVEL SESSIE met mij.

Wist je, dat jij jouw bedrijf klaar moet maken voor groei en dat je er zelf klaar voor moet zijn? Je voelt dat je op de goede weg zit, je ziet de kansen in de markt, maar je mist deze kansen/omzet, omdat je teveel in de uitvoerende rol zit.

Het groeit je boven het hoofd en je bent alleen maar bezig met zaken waarvan je denkt: A. Dit vind ik niet meer leuk, B. Ik ben er niet goed in en C. Al die rot dingen die ik nu aan het doen ben belemmeren mij om de dingen te doen waar ik wel heel goed in ben en waar mijn groei in zit.

Er zit geen rek meer in je omzet en je zit echt op jouw maximale inzet. Als je denkt aan meer groei, is het enige wat je kunt denken: “ Moet ik dan nog meer uren maken?”

Ga slimmer ondernemen en krijg een methode om relaxt een geoliede geldmachine aan te sturen. Dat is wat ik jou ga leren!

GRATIS Next Level sessie >>
Groeien met je bedrijf programma >>
Dé allerlaatste ondernemerstips in het
BEDRIJFSGROEI BLOG

Word onweerstaanbaar aantrekkelijk voor klanten en maak je bedrijf schaalbaar

25 juli 2019

25 juni 2019

27 mei 2019

Meer blogs
Meer artikelen over bedrijfsgroei
 • Webinar

 • E-book

 • Conversie

 • Online programma

 • Communicatie

 • SEO

 • Lanceren

 • Doelgroep

 • Statistieken

 • Storytelling

 • Funnels

 • Retargeting

Je hoeft het niet zelf uit te zoeken!

Je hebt geïnvesteerd in kennis, je hebt geleerd hoe het zit met het ontwikkelen van een productaanbod en de productpiramide. Je geeft webinars en mailinglijsten hebben geen geheimen meer voor je. Die fase ben je door. Dat was een gedoe en nu staat het. Het begint te lopen en nu blijkt er een nieuw zevenkoppig monster op te poppen.

Ben jij eraan toe om de regie weer terug te krijgen?

Bekijk vandaag eens hoelang kun jij nog dag en nacht klaar staan voor iedereen? Bedenk eens wat dit voor invloed heeft op jouw gezondheid. Wil je meer verdienen, groeien naar de volgende fase en niet gestrest raken van iedere groeispurt in jouw groeiende bedrijf? Hoe denk je dat je dit kunt realiseren als je alles alleen blijft doen en de groei afhankelijk is van jouw aanwezigheid en inzet?

Je ontkomt er niet aan om radicale en slimme business oplossingen in te zetten en veranderingen door te voeren. Krijg jouw route naar een volledig succesvol bedrijf dat loopt als een trein, schaalbaar is en dat je meer omzet, plezier en vervulling geeft. Als businesscoach leer ik jou graag deze methode, zodat jij en je bedrijf klaar zijn voor de volgende fase.

JA, ik wil mijn mogelijkheden weten

Mijn methode is interessant voor de ondernemers die zijn gewend zijn om alles nog alleen te doen in hun groeiende bedrijf of die proberen om met een team door te breken naar The Next Level. Ze ervaren constant druk en het ondernemen tijdens hun groei kan slimmer en makkelijker!

Ik ben gestart nadat mijn klantenstroom aardig ingedroogd was, geen inspiratie meer had en nu heb ik na 6 maanden al ‘nee’ moeten verkopen tegen klanten, want ik heb een constante stroom van aanmeldingen, die ik (in samenwerking met Danielle) heb bewerkstelligd door mijn ideale klanten aan te trekken.

Hanneke Wieffering, Intensmens

“Wat doe ik reeds goed? Wat kan beter en ook op welke manier kan ik eenvoudig meer resultaat bereiken? Deze vragen zijn op een bij mij passende manier beantwoord.

Esther Heijmans, E-starcoaching

Samen met haar kritisch kijken naar waar ik na een jaar sta met mijn bedrijf. Kritische vragen die me echt even aan het denken zetten, tips, Danielle denkt echt mee en verdiept zich in jouw bedrijf en jou als persoon.

Miranda Wedekind, Miranda Wedekind
[TEST] samenwerken met een VA (virtuele assistent)
Ben jij er klaar voor?

+ 3 bonustips over werkzaamheden die een VA van jou vandaag kan overnemen

Ben je eraan toe om processen te automatiseren, omdat de stroom met klanten is toegenomen de afgelopen tijd? Doe de TEST en ontdek of je jij eraan toe bent om samen te gaan werken met een VA + 3 TIPS waardoor je vandaag moeiteloos werkzaamheden overdraagt aan een VA. Krijg eenvoudig meer resultaten uit de werkzaamheden waar jouw expertise voor nodig is. Voorkom dat je gaat verdwalen in technische rompslomp of regelmatig terugkerende taken. 

JA, ik wil de uitslag weten
Krijg de controle terug over het ondernemen
 • Social media

 • E-mailmarketing

 • Website

 • Marketingfunnel

 • Salesfunnel

 • Retargeting

 • Online adverteren

 • Online weggever

 • SEO

 • Contentmarketing

 • Conversie optimalisatie

 • Community building

 • Facebook marketing

 • Webinars

 • Online leeromgeving

 • Bloggen

 • Vloggen

 • Online bedrijf

Starten
Optimaliseren
Opschalen