Doorbreek gesprek, op het allerhoogste niveau ondernemen

Heb je veel ambitie en ben je klaar om een groeisprong met je bedrijf te maken?
Krijg persoonlijke hulp om te groeien met je bedrijf waardoor je het ondernemen uitdagend en simpel houdt.

Speciaal voor succesvolle dienstverleners die heel slim zijn, die veel expertise in huis hebben en die goede resultaten leveren aan hun klanten. Alleen ze lopen vast in hun bedrijfsgroei. Of ze dreigen te stagneren, omdat het ondernemen complex is geworden.

Voel je dat er meer inzit? Wil je groeien en je klanten helpen met je talent en expertise? Meld je aan voor een gratis gesprek met mij, zodat je de blokkade om te groeien opheft.

In een persoonlijk gesprek, kijken wij samen ‘Wat is strategisch slim voor jou?’ Zodat je snel kunt schakelen om te groeien en je snel de stappen zet, zodat je bedrijf krijgt dat loopt als een trein, uitdagend is en je volop voldoening geeft.

Deze sessie levert je op:
 • Een strategische en eerlijke kijk op de kansen die je hebt om te groeien en meer te verdienen

 • Je krijgt inspiratie en nieuwe ideeën om slimmer te ondernemer, zodat je vrijheid in het ondernemen ervaart

 • Een stappenplan om een schaalbaar bedrijf te bouwen en daarmee klanten te krijgen

Vul hier het formulier in om met mij in gesprek te gaan
JA, ik wil een gesprek aanvragen

Door telkens iets nieuws te bedenken en slim in te spelen op de vragen en wensen van jouw klanten, heb je jouw bedrijf opgebouwd. Dat kun je juist zo goed door je slimme en sensitieve brein. Dat is het geheim waardoor je bedrijf succesvol is geworden, maar ondertussen is het ondernemen wel complex geworden. De tactiek die je nu toepast lijkt een formule voor een heel succesvol bedrijf en toch voel je dat je dreigt te stagneren, want het is niet dé formule voor het bouwen van jouw succesvolle bedrijf…

Geldt het volgende voor jou:
 • Je lijkt te ondernemen onder je niveau en het gaat je soms tegenstaan, waardoor je je afvraagt wat strategisch slim is, zodat je kun groeien naar een hoger inkomensniveau

 • De ideeën gieren door je brein, je bent snel afgeleid, maar je verlangt ernaar om veel minder hard te werken met de allerbeste klanten en met wat je het allerliefste doet

 • Je wil graag doorbreken, zodat je kunt ondernemen op het allerhoogste niveau zonder te stagneren door de complexiteit van je bedrijf (vraag je jezelf constant af HOE?).

Ik geef je graag ideeën hoe je dit kunt bereiken. Ik heb al meerdere slimme en sensitieve ondernemers (HSP en HB) geholpen om niet kwijt te raken wat ze zo zorgvuldig hebben opgebouwd. De gevolgen van hun complexe bedrijf te doorbreken naar een manier die bij je past en ook jaren is vol te houden.

Het opgeven voor een gesprek (t.w.v. € 197) is tijdelijk gratis. Dit gesprek duurt 45 minuten en vindt plaats via de telefoon of online.

In dit gesprek ga je leren:
 • Welk kansen er voor jou zijn om op het allerhoogste niveau te ondernemen en goed te verdienen met jouw expertise (in minder tijd)

 • Wat strategisch slim is om je bedrijf op korte termijn te laten groeien, zodat je glashelder ziet welke kansen er zijn (kansen die je uitdagen)

 • Waar de complexiteit zit in jouw bedrijf, zodat je jouw aanpak kunt versimpelen waardoor je grootste plannen en doelen gerealiseerd worden.

Het gesprek is geheel vrijblijvend en gratis.

Wat levert het gesprek jou op?

Samen kijken we naar de grote ambities en dromen die je hebt voor je bedrijf en je klanten. We gaan samen aan de slag om alles ook echt in de wereld te zetten.

 • Zodat jouw ambitieuze plan werkelijkheid wordt

 • Zodat jouw bedrijf loopt als een trein, en je meer omzet, plezier en vervulling geeft

 • En je daarnaast ook nog een privéleven overhoudt

Belangrijk: Wil je serieus stappen zetten en wil je in aanmerking komen voor deze gratis sessie? Vul je gegevens in. Ik stel je een aantal vragen, omdat ik het gesprek alleen voer met mensen met een commitment om een stap te zetten. Een doorgroeigesprek is daarom niet voor iedereen geschikt.

Alle aanmeldingen worden door mij persoonlijk beoordeeld. Word je uitgenodigd voor een gesprek, dan neem ik op kort termijn contact op en plan op een geschikt moment een gesprek.

Meld je nu aan voor een gesprek aan
JA, ik wil een gesprek aanvragen
Meld je nu aan voor een gesprek aan
JA, ik wil een gesprek aanvragen