Hoe lang laat je het nog toe dat je omzet niet zo hoog is als ze zou kunnen zijn?

Is je omzet niet zo hoog of is marketing toch lastiger dan je had gedacht? Zijn er andere ondernemersvragen waar je tegenaan loopt? Vraag vandaag een GRATIS gesprek aan en dan kijk ik binnenkort met je mee.

Klik hier om een GROEI plan te maken
Hoe lang kun je het nog veroorloven om klanten te missen?

Hoe zou het voor je zijn als deze maand je weggever, je funnel, je Facebookadvertenties echt voor je gaan werken en jij meer gaat verdienen? Dat jouw idee het daglicht ziet en jouw klanten gebruik kunnen maken van de talenten die jij te bieden hebt?

Je wéét dat er iets niet klopt, maar toch zie je niet in waarom het bij jou zo moeizaam gaat. Misschien, omdat het toch niet zo eenvoudig blijkt. (Ja, ook niet na die vele marketingtrainingen.)

Zou het niet geweldig zijn als iemand al die groeivastlopers voor je verklaart?

Ik help je graag van wat aanmodderen naar weten wat je moet doen om meer te verdienen, zodat jij als ondernemer alle groeikansen pakt tijdens het runnen van een succesvol bedrijf.

We onderzoeken samen de potentie van jouw bedrijf en welke strategische stappen jij kunt zetten. Jouw groei en die van je bedrijf staan centraal. Je krijgt een slim verkoopproces met een heldere formule om dat écht voor elkaar te krijgen.

Maak nu korte metten met dat knagende stemmetje dat er iets niet goed is in je salesfunnel, salespagina, e-mailmarketing en ga zo maar door.

Tijdens een tijdelijk gratis Groeigesprek geef je heel graag ideeën hoe jij dit in jouw bedrijf kan toepassen en wat ervoor nodig is.
  • Je leert een simpele marketingstrategie die je al meteen kunt toepassen om meer klanten te krijgen.

  • Wat er nodig is om je producten te verkopen, zodat je aanbod veel aantrekkelijker is voor klanten.

  • Hoe je op korte termijn aan de tafel zit van potentiële klanten.

Is je omzet niet zo hoog als ze zou kunnen?

Mijn naam is Danielle Riemersma, gecertificeerd businesscoach en met een JARENLANGE ERVARING in het team van de GROOTSTE ONLINE ONDERNEMERS VAN NEDERLAND. Deze ervaring zorgt ervoor dat je heel veel fouten niet zelf meer hoeft te maken en je marketing zo simpel mogelijk kunt houden. Marketingcampagnes opzetten, webinars maken/geven, online leeromgevingen ontwikkelen, websites, salespagina’s, landingspagina’s in de lucht krijgen…: been there, done that. Ik weet wat werkt, waarom en hoe.

Wist je bovendien dat heel veel grote online ondernemers ook aan offline marketing doen? Het is de bron van hun succes. Die combinatie van simpele online & offline marketing wil ik je heel graag leren.

Klik hier om een GROEI plan te maken
Groeigesprek >>

Geef je op voor een gratis gesprek

Klik hier om een GROEI plan te maken

Ik ben gestart nadat mijn klantenstroom aardig ingedroogd was, geen inspiratie meer had en nu heb ik na 6 maanden al ‘nee’ moeten verkopen tegen klanten, want ik heb een constante stroom van aanmeldingen, die ik (in samenwerking met Danielle) heb bewerkstelligd door mijn ideale klanten aan te trekken.

HannekeHanneke Wieffering, Intensmens

Danielle wat heb je met me gedaan vandaag? Ik kwam binnen met kleine dromen en de overtuiging dat de 175,- die ik vraag wel genoeg is voor de waarde die ik bied. Wij weten allebei waar ik mee de deur uitging en ik geloof nog dat het haalbaar is ook! En wat ben je een geweldig leuk mens…

Businesscoach, ondernemerscoach en goed verdienenCindy de Jonge - Haveman, Hoofdregisseur

Bij mij waren een aantal punten die ik eigenlijk wel wist, maar die ik steeds vooruit schoof én een aantal dingen waar ik nooit aan had gedacht.

Mooi ook om te zien dat die punten doorwerken op mijn marketing in het algemeen. Zeker in het gesprek dat ik met haar had gaf ze me een aantal eyeopeners. Fantastisch!

Businesscoach, ondernemerscoach en goed verdienenJoyce Dunnewold, Haal meer uit office