Doorbreek gesprek, op het allerhoogste niveau ondernemen
Geldt het volgende voor jou:
  • Je lijkt te ondernemen onder je niveau en het gaat je soms tegenstaan, waardoor je je afvraagt wat strategisch slim is, zodat je kun groeien naar een hoger inkomensniveau

  • De ideeën gieren door je brein, je bent snel afgeleid, maar je verlangt ernaar om veel minder hard te werken met de allerbeste klanten en met wat je het allerliefste doet

  • Je wil graag doorbreken, zodat je kunt ondernemen op het allerhoogste niveau zonder te stagneren door de complexiteit van je bedrijf (vraag je jezelf constant af HOE?).

Ik geef je graag ideeën hoe je dit kunt bereiken. Ik heb al meerdere slimme en sensitieve ondernemers (HSP en HB) geholpen om niet kwijt te raken wat ze zo zorgvuldig hebben opgebouwd. De gevolgen van hun complexe bedrijf te doorbreken naar een manier die bij je past en ook jaren is vol te houden.

Het opgeven voor een gesprek (t.w.v. € 197) is tijdelijk gratis. Dit gesprek duurt 45 minuten en vindt plaats via de telefoon of online.

In dit gesprek ga je leren:
  • Welk kansen er voor jou zijn om op het allerhoogste niveau te ondernemen en goed te verdienen met jouw expertise (in minder tijd)

  • Wat strategisch slim is om je bedrijf op korte termijn te laten groeien, zodat je glashelder ziet welke kansen er zijn (kansen die je uitdagen)

  • Waar de complexiteit zit in jouw bedrijf, zodat je jouw aanpak kunt versimpelen waardoor je grootste plannen en doelen gerealiseerd worden.

Het gesprek is geheel vrijblijvend en gratis.

Wat levert het gesprek jou op?

Samen kijken we naar de grote ambities en dromen die je hebt voor je bedrijf en je klanten. We gaan samen aan de slag om alles ook echt in de wereld te zetten.

  • Zodat jouw ambitieuze plan werkelijkheid wordt

  • Zodat jouw bedrijf loopt als een trein, en je meer omzet, plezier en vervulling geeft

  • En je daarnaast ook nog een privéleven overhoudt

Belangrijk: Wil je serieus stappen zetten en wil je in aanmerking komen voor deze gratis sessie? Vul je gegevens in. Ik stel je een aantal vragen, omdat ik het gesprek alleen voer met mensen met een commitment om een stap te zetten. Een doorgroeigesprek is daarom niet voor iedereen geschikt.

Alle aanmeldingen worden door mij persoonlijk beoordeeld. Word je uitgenodigd voor een gesprek, dan neem ik op kort termijn contact op en plan op een geschikt moment een gesprek.

Meld je nu aan voor een gesprek aan
JA, ik wil een gesprek aanvragen
Meld je nu aan voor een gesprek aan
JA, ik wil een gesprek aanvragen