Doorbreek gesprek, succesvol en met plezier ondernemen
Herken jij dit als ondernemer?

Heb je al tal van trainingen, workshops en coachings gevolgd maar is daar op je website nog maar weinig van te merken?

Voel je je gefrustreerd omdat techniek je weerhoudt om je droom echt in de wereld te zetten? Of omdat alles volgens het boekje lijkt te kloppen, maar je nog geen klanten hebt voor je programma’s.

Weet je: je bent niet de enige. Voor ondernemers die mee zijn met de tijd en kaas gegeten hebben van techniek zijn er heel veel online kansen.

Maar blijkbaar niet voor jou.

Je snapt er niks van waarom het niet lukt. Zeker als je ziet hoe je handige medecursisten zo snel hun nieuwe programma’s opzetten en campagnes laten draaien. Ze hebben dezelfde opleiding gehad als jij dus jij zou het in theorie ook moeten kunnen.

Niet dus. Al die uren die je al kwijt bent in het uitvogelen van kleine technische zaken om alles te laten draaien. Toch is het resultaat zo mager. Te mager om te tonen aan de buitenwereld. Dat knaagt. Want je weet perfect wat je wil maar toch staat het nog niet. Als je denkt aan die flinke hap uit je bedrijfsbudget die alle trainingen je al hebben gekost en als je telt hoe weinig euro’s er nog maar zijn teruggerold naar je bedrijf dan voelt dat niet lekker. Want je was écht overtuigd dat je een investering deed die zichzelf binnen de kortste keren zou terugverdienen.

Zo kan het niet verder. Je loopt te veel omzet mis doordat je nieuwe aanbod nog niet is gelanceerd. Je hebt ook al te veel tijd verloren door zelf alles te willen uitzoeken. Voor je het weet is er wéér een kwartaal om en sta je nog altijd even ver. Is er nog niets geïmplementeerd. Is je website nog altijd niet hoe je hem graag zou willen. Pomp je maar geld in advertenties en technieken die niet werken. Investeer je nog eens, tegen beter weten in, in een nieuw veelbelovend aanbod dat je voorbij ziet komen.

Hoe zou het voor je zijn als er iemand was die je helpt met de implementatie van alles wat je weet en kan? Een gecertificeerde businesscoach en praktische onderneemster die begrijpt welke grote ambities en dromen je hebt voor je bedrijf en je klanten, die samen met jou aan de slag gaat om alles ook echt in de wereld te zetten. Zodat de systemen voor je werken. Jouw offline bedrijf net zo sterk draait als het online bedrijf en jij precies weet hoe het verkoopproces ervoor zorgt dat mensen kopen.

  • Zodat bezoekers op je aangepaste website binnen de kortste keren je nieuwe aanbod kennen en kopen.
  • Zodat de automatiseringen ook voor jou geld opleveren.
  • Zodat je vooral tijd, energie en focus hebt voor de diensten en taken waar jij als ondernemer echt sterk in bent.
Lanceer eindelijk je mooie nieuwe aanbod en behaal het online succes waar je van droomt.

Meld je nu aan voor een gratis gesprek.

Deze sessie levert je op:
  • Een strategische en eerlijke kijk op de kansen die je hebt om te groeien en meer te verdienen

  • Je krijgt inspiratie en nieuwe ideeën om slimmer te ondernemer, zodat je vrijheid in het ondernemen ervaart

  • Een stappenplan om een schaalbaar bedrijf te bouwen en daarmee klanten te krijgen

Aarzel niet en vraag een GRATIS gesprek aan
JA, ik wil met je sparren over mijn bedrijf
Aarzel niet en vraag een GRATIS gesprek aan
JA, ik wil een doorbraaksessie