[GRATIS Walking Webinar] Ondernemen op jouw manier, je roeping is er niet voor niks; je mag hier gaan doen wat de bedoeling is
Oke, ben je er klaar voor? Dit is geen standaard businesscoach webinar

Waar ik mijn praatje doe en jij luistert naar mijn verhaal. Een upselletje, een half uur gebabbel over mijn verhaal… en water pakken op het moment als jij een aankoop doet…

Dit is hoe ik het zelf eerder ook heb gedaan, en ergens werkte dat best prima. Het werkt ook nog goed voor sommige van mijn klanten, maar ik merkte ook dat het niet echt Danielle was, het voelde voor mij als een trucje. Daarom neem ik je tijdens mijn spiksplinternieuwe Walking Webinar mee naar buiten.

Zeg je nou, mee naar buiten… Danielle?

Inderdaad… plug je oortjes maar in en loop off- of online met mij mee. Tijdens mijn Walking Webinar ben ik buiten, ben jij buiten of gewoon binnen… op de bank als het regent 😉 het maakt mij niet uit. Ik ben in ieder geval buiten in de natuur. Waar ik geweldige ingevingen krijg en afgestemd dit webinar kan geven.

Want ook jij wil vast je roeping leven en jouw droombusiness bouwen. I’m a right?

Je voelt aan alles dat er meer in jou en je bedrijf zit. En je probeert van alles. Nog meer ondernemerstrainingen volgen, afstemmen, mediteren tot je een ons weegt, maar je krijgt de boel niet in een hogere versnelling.

Want zo simpel is het niet. Je werkt je de blubber en gaat je steeds meer afvragen of jij iets verkeerd doet of zo? Mis je ergens een afslag, die anderen wel lijken te nemen? Waarom loop je toch tegen belemmeringen aan en zit jij niet in je Zone of Genius?

In mijn Walking Webinar ga ik je laten zien wat je nodig hebt om meer plezier en vervulling in je business te krijgen. Zodat je zichtbaar wordt op jouw manier en lekker verdient… dat dan ook.

Het thema van deze Walking Webinar is: Herschrijf je ondernemersverhaal, het is tijd voor een nieuw verhaal als je jouw droombusiness wilt bouwen
Dus be there, 27 september om 15u

Het Walking Webinar is alleen live te volgen. Je kunt immers niet in het moment zijn als je naar een opname zit te kijken, of wel? 🙂

Het is tijd om de bewuste bouwer te worden van je leven en business, zodat je intuned op je ondernemersgenialiteit. Een soort superpower voor ondernemers. Ben je er klaar voor?

Met wie ga je mee tijdens een Walking Webinar?

Als businesscoach en marketeer help ik klanten de schift te maken van hard werken en zich laten meeslepen door de waan van de dag, naar werkelijk een succesvol bedrijf neerzetten waar je al zo lang van droomt… Het is tijd om je brein te trainen, zodat je de gewenste frequentie in je leven aantrekt, belemmerende patronen verandert en je de maker wordt van je eigen business realiteit.

Danielle, zeg je nou ‘shiften?’ Ja, dat zeg ik inderdaad. Ik geloof dat iedere ondernemer overvloed kan manifesteren. Ook als je even niks met het woord manifesteren kan. Dat had ik lange tijd ook niet. Tot ik ontdekte dat niet hoef af te wachten wat het leven voor me in petto heeft, maar dat ik de bewuste en krachtige creator van mijn eigen leven ben. Inmiddels pas ik het niet alleen in mijn leven, maar ook in mijn business toe. De bak met kennis over slimme marketingstrategieën die ik heb gooide ik in de mix… waardoor het me lukte om ook gewenste situaties in mijn business aan te trekken. Halleluja, bleek ik toch te kunnen manifesteren.

Denk niet dat ik alleen maar van de zweverige toestanden ben, oh nee zeg.

Marketingcampagnes opzetten, webinars maken/geven, online leeromgevingen ontwikkelen, websites, salespagina’s, landingspagina’s in de lucht krijgen…: been there, done that. Ik weet wat werkt, waarom en hoe. Jaren heb voor een verschillende grote bedrijven en online namen gewerkt, die liever niet hebben dat jij weet dat ik hen heb geholpen. Het maakt dat ik als het jou lukt om te manifesteren, precies weet hoe we dat marketingtechnisch moeten aanpakken.

Groetjes, Danielle

Voornaam
E-mailadres
Telefoon
Ik ga akkoord met het privacy-statement. Lees hier het privacy-statement