Social media Power

Social media, je hoort lyrische verhalen. Je wilt het ook inzetten, alleen je hebt geen idee hoe je dat moet aanpakken. Misschien heb je weleens wat geprobeerd en een advertentie gemaakt, maar voor jou leek het net of je op de verkeerde knopjes had gedrukt.

Het resultaat was bedroevend.

JA, ik wil klanten door social media
Jouw social media doet niet wat het hoort te doen

Heel vaak spreek ik ondernemers die behoorlijk gefrustreerd zijn vanwege social media. Ze vragen mij om mee te kijken als ze mega hoge advertentie kosten hebben, geen inschrijvingen krijgen en niks verkopen.

Iedere euro die erin gaat, levert niet genoeg op

Je twijfelt. “Is je social media aanpak wel goed? Heb je je doelgroep goed getarget? Wanneer doet een social media bericht het eigenlijk goed?”

Je vraagt je af hoe je:

  • zichtbaarder wordt
  • meer opt-ins krijgt
  • meer meer verkopen krijgt
  • de kosten kunt verlagen
  • een social media campagne kunt draaien die wérkt

Kortom. Je zoekt een expert die kennis deelt hoe het werkt.

Tijd om daar iets aan te doen

Ik krijg zoveel vragen over social media en hoe je dit kunt inzetten om klanten te krijgen, dat ik besloten heb daar iets aan te doen. Als je meedoet met het Social media Power programma leg ik uit hoe je klanten krijgt door Facebook, LinkedIn en Instagram. Ik geef je iedere week tips, inzichten en waardevolle instructies die je direct kunt toepassen. Simpele stappen, inzichten en instructies voor jouw social media kanalen, zodat jij klanten krijgt.

Ik laat je zien waar de kansen liggen

Tijdens het Social media Power programma laat ik je in 52 weken zien wat je moet om meer inschrijvingen, klanten en verkopen te krijgen.  Waarom? Als ik ga delen hoe jij klanten krijgt door social media en helderheid geef over de geheimen om aantrekkelijk te worden voor klanten, dan help ik jou het beste. En ik vind het nog leuk om te doen ook, dus win-win-win wat mij betreft 😉

Het Social media Power programma levert jou meer klanten, meer inschrijvingen op en je kunt het door de eenvoudige instructies zelf zelf doen, omdat ik precies vertel wat je moet doen en waar je moet letten om teleurstellingen te voorkomen. Het Social media Power programma kost 97,-, dus zorg dat je deze unieke kans niet mist. Je kunt nu direct beginnen door op de onderstaande button te klikken.

JA, ik wil meer klanten door social media