[GRATIS WEBINAR] De juiste leads in minder tijd – 5 succesformules om via een simpele funnel klanten te krijgen
Herken jij dit?

Jij als ondernemer werkt hard. Een vlijmscherpe marketingboodschap of bewezen marketingstrategieën ontwikkelen, kost veel tijd en je bent continu bezig met het werven van nieuwe leads. Het harde werken gaat je steeds meer tegenstaan en je vraagt je af of je leads niet op een makkelijkere manier kunt aantrekken.

De oplossing is: ontwikkel een simpele funnel!
Het is dé perfecte manier om snel klanten te krijgen.

Hoe pak je het aan en hoe kun je in minder tijd klanten krijgen?
Ontdek in mijn nieuwe webinar van 12 februari:

  •  Welke fouten je beslist moet voorkomen als een funnel gaat maken (deze kunnen je veel tijd en geld gaan kosten)
  • Hoe je een simpele funnel opbouwt (zodat het niet veel tijd kost, maar wel hele goede resultaten levert)
  • Een (weinig toegepaste maar uiterst slimme) manier om je inkomen uit een funnel te verveelvoudigen zonder dat extra tijd nodig is
  • Het geheim om de juiste leads aantrekken in minder tijd

Geef je op en ik ga je laten zien dat je met een simpele funnel klanten kunt krijgen. Het ontwikkelen van deze funnel kost niet veel tijd en je kunt deze funnel snel toevoegen aan je marketingplan.

Zie ik je 12 februari om 10:00 uur in het webinar?
Wie geeft het webinar?

Mijn naam is Danielle Riemersma, gecertificeerd businesscoach en met een JARENLANGE ERVARING in het team van de GROOTSTE ONLINE ONDERNEMERS VAN NEDERLAND. Deze ervaring zorgt ervoor dat je heel veel fouten niet zelf meer hoeft te maken en je marketing zo simpel mogelijk kunt houden. Wist je bovendien dat heel veel grote online ondernemers ook aan offline marketing doen? Het is de bron van hun succes. Die combinatie van simpele online & offline marketing wil ik je heel graag leren.