Grip op Bedrijfsgroei VIDEO TIPS

Zoek je meer inspiratie? Bekijk de onderstaande video’s. Je vindt hier iedere week weer nieuwe Ondernemerstips om je business naar The Next Level te brengen.

Grip op Bedrijfsgroei VIDEO TIPS

Zoek je meer inspiratie? Bekijk de onderstaande video’s. Je vindt hier iedere week weer nieuwe Ondernemerstips om je business naar The Next Level te brengen.

– Weet jij welke route jouw klant aflegt om te kopen bij jou? –

Hoe zorg je er nou voor dat klanten door dat proces gaan. Want waarschijnlijk heb je al veel inricht op marketinggebied en toch lijkt het niet soepel te lopen.

– Som is het goed om gas terug te nemen in het ondernemerschap –

Zeker voor de sneldenkende ondernemers is dit een uitdaging. Waarom gas terugnemen en hoe je dat doet?

– Wat is de eerste stap van jouw doel –

Hoe ga jij van A naar B. Je weet wat er kan, maar hoe kom je daar? Stel je wilt je funnels inzetten, waar begin je dan? Bekijk in de video hoe je een eerste stap kunt zetten en je van kennis naar uitvoering gaat.

– Een webinar geven doe je zo –

Wil jij binnenkort een webinar geven en wil je meer informatie hoe je dit doet? Bekijk nu snel de video met handige webinar tips en waar jij op moet letten als je een webinar geeft. Succes!

– 5 signalen om een businesscoach in te schakelen –

Herken jij 1 van de 5 signalen om een businesscoach in te schakelen? Veel ondernemers vragen zich af wanneer het een goed moment is om een businesscoach in te schakelen.

– Waarom het niet slim is om in oud werk te blijven hangen –

Je hebt het werk altijd gedaan, maar wil zaken veranderen. Je hebt een nieuw productaanbod gemaakt en hoe zorg je nou dat je niet blijft hangen in het oude werk?

– Verandering daagt je uit en je mag realistisch blijven –

Veranderen, blijft je hoofd koel of slaat deze op hol? Hoe zet je daadwerkelijk stappen als je jubelverhalen van anderen je een klein beetje verlammen?

– Je werkt hard en je realiseert niet de juiste dingen –

Er geen relatie is tussen heel hard werken en succesvol zijn. Veel ondernemers denken dat het wel zo is. Ontdek de inzichten om dit aan te pakken als jij alleen maar druk, druk, druk bent.

– Ondernemerschap is soms niet prettig –

Als je door het ondernemerschap ervaart dat je leven chaotisch wordt, je agenda te vol en je het gevoel hebt dat je van taak naar taak gaat…. dan is het goed als om je tijd terug te claimen.

– Lijsten maken op Facebook –

Op Facebook is het mogelijk om lijsten te maken, zodat je heel eenvoudig vrienden kunt indelen en bepalen wie wat te zien krijgt. Hoe werkt het maken van lijsten?

– Breng je klantenreis in kaart –

Je ziet namelijk heel scherp waar de punten liggen om te verkopen. Daarbij kun je heel eenvoudig aansluiten bij de fase van een klant.