Social media training – Instagram

Instagram blijft vernieuwen en groeien: al die leuke manieren om je te verbinden met nieuwe klanten. Live gaan, story vertellen. Het belangrijker dan ooit voor bedrijven om op de hoogte te blijven van nieuwe functies om hun marketingdoelen te bereiken in 2018.

Alleen: door al die flitsende Instagramdingetjes up-to-date te houden, kun je je snel overweldigd voelen.

Je bent enthousiast met Instagram begonnen. 
Je twijfelt alleen nog of het een aanwinst of last is. Weinig volgers en weinig interactie. Heel leuk dat je overal leest dat Instagram inzetten zoveel voordelen voor je business heeft, bij jou zijn de frustraties soms groter dan de voordelen.

Maar toch heb jij die zaken nog niet op orde.

Frustrerend is het. Je weet dat als je niet implementeert dat je mooie kansen laat schieten. Dat de tijd genadeloos voorttikt. Dat je concurrent met gemak je ideale klant van je afsnoept.
Je wéét het, maar toch komt het er niet van.
Omdat het toch niet zo eenvoudig blijkt. (Ja, ook niet na die vele YouTube-filmpjes)
Omdat je het niet zo graag doet en dus uitstelt.

Hoeveel maanden staan die taken nu al op je to do-lijst?
En vooral: hoe lang laat je ze er nog op staan? Hoe lang laat je jezelf nog toe dat je online presentatie niet zo flitsend en efficiënt is als ze zou kunnen zijn?

Zou het niet geweldig zijn als iemand al die slepende kleine en grote marketingdingetjes voor je oplost? Hoe zou het voor je zijn als nog deze maand je weggever, je funnel, je Facebookadvertenties echt voor je gaan werken en nieuwe klanten opleveren? Ik neem graag alle technische rompslomp uit handen zodat jij als ondernemer alleen maar hoeft te doen waar je sterk in bent.

Gedaan met alle techniekpaniek. Je kan je weer volop focussen op je kerntaken. Je durft weer mensen verwijzen naar je website en je sociale mediakanalen zonder schuldgevoel. Supertrots ben je op je online visitekaartje.

Maak nu korte metten met alle stress en dat knagende stemmetje. Neem contact op en ik vertel je hoe ik je hierbij kan ondersteunen.

JA, neem alsjeblieft die techniek van mij over!