Samen naar jouw online succes – Next Level
Jaarprogramma

Als gedreven ondernemer ben je nieuwsgierig en wil je mee met de tijd. Je wil jouw klanten het allerbeste geven van jezelf. Gedreven als je bent heb je al veel zaken geregeld: je bent al helemaal thuis in de ‘online marketing wereld’. Je leert veel en snel, alleen je bedrijf groeit langzaam en gestaag. Naar jouw zin is dat te langzaam. Als je eerlijk bent dan wil je meer omzet en winst. Dat is nu mondjesmaat, hoewel de lijn golvend en stijgend is.

Het is niet dat je niet wil. Je hebt goed opgelet tijdens de trainingen en online workshops. Je hebt boekjes vol aantekeningen. Je hebt gezien hoe de coach het deed. Hoe kan het dat jij alle tips doorvoert en er nog steeds een lage conversie is.

Bij jou lukt het niet. Je nieuwsbrieflijst is flink gegroeid en er komen dagelijks nieuwe inschrijvers. Iedere week stuur je jouw nieuwsbrief die veel gelezen en herlezen wordt. Je krijgt er zelfs complimenten over. Je bent ook heel actief op je zakelijke Facebook pagina. Het is ondertussen een mooie community met waardevolle informatie en interactie. Ook je website is live en je expert status is duidelijk. Conclusie: met deze getallen en activiteiten mag je verwachten dat je voldoende klanten krijgt.

Alleen het is er nog steeds niet.

Je voelt een kramp in je maag, want de belasting en hypotheek moeten wél betaald worden. De getallen zijn er en jij zou in theorie ook makkelijk klanten kunnen krijgen. Niet dus. Adverteren met je weggever levert veel likes op, maar nog geen klanten. Je doelgroep is ingesteld, maar je twijfelt of deze scherper moet.

Het resultaat is te mager. Te mager om in je levensonderhoud te voorzien. Dat knaagt. Want je weet perfect wat je wil maar toch staat het nog niet. Als je denkt aan die flinke hap uit je bedrijfsbudget die alle trainingen je al hebben gekost en als je telt hoe weinig euro’s er nog maar zijn teruggerold naar je bedrijf dan voel je een stomp in je maag. Je baalt er ook van. Want je was écht overtuigd dat je een investering deed die zichzelf binnen de kortste keren zou terugverdienen.

Zo kan het niet verder. Je loopt te veel omzet mis doordat je nieuwe aanbod nog niet aanslaat. Voor je het weet is er wéér een kwartaal om en sta je nog altijd even ver. Voorstel 3 Hoe zou het voor je zijn als er iemand was die je helpt met de klantstroming en het verkoopproces. Een praktische onderneemster die begrijpt welke grote ambities en dromen je hebt voor je bedrijf en je klanten, die samen met jou aan de slag gaat om alles ook echt in de wereld te zetten. Zodat de systemen voor je werken. Zodat bezoekers op je website binnen de kortste keren je nieuwe aanbod kennen en kopen. Zodat de automatiseringen ook voor jou geld opleveren. Zodat je vooral tijd, energie en focus hebt voor de diensten en taken waar jij als ondernemer echt sterk in bent.

Lanceer eindelijk je mooie nieuwe aanbod en behaal het online succes waar je van droomt.

Dit krijg je allemaal in het ‘Samen naar jouw online succes’-traject:

Vijf live-sessies:

  • Tijdens de eerste sessie ‘Stappenplan naar online succes’ gaan we direct aan de slag om een helder stappenplan te krijgen voor de groei van jouw bedrijf. Samen gaan wij AAN jouw bedrijf werken in plaats van alleen maar IN je bedrijf. We zetten de nieuwe strategieën uit voor jouw producten. Wees gerust: je krijgt daarbij intensieve support en ondersteuning en jouw productaanbod volgt elkaar logisch op.
  • In de tweede sessie ‘Meer klanten aantrekken op een manier die bij je past’ onderzoeken we de potentie van jouw bedrijf en welke strategische stappen jij kunt zetten. Je krijgt opnieuw de regie over je marketing. Jouw groei en die van je bedrijf staan centraal. Je krijgt een slim businessmodel met een heldere formule om dat écht voor elkaar te krijgen.
  • De derde sessie ‘EHBO-sessie bij marketing- en omzetpaniek’ gaat je helpen om je omzet niet meer te laten bepalen door last minute-acties. We zorgen voor efficiënte systemen en stromingen zodat je weer ademruimte en de regie krijgt. Hierdoor weet je op voorhand welke omzet je kan verwachten en weet je precies welke acties daarvoor nodig zijn. We maken ruimte om de zaken tactisch aan te pakken en structuur aan te brengen.
  • De vierde sessie is een G.R.I.P.-sessie. Samen zetten we concrete stappen om je producten te leveren via goede marketing en een soepel salesproces. Super praktisch en direct toepasbaar, zodat je meer omzet en stabiliteit in je bedrijf krijgt.
  • De laatste vijfde sessie ‘Van eendagsvlieg naar expert’ zorgt voor een stabiele stroom van inkomen. Met eenvoudige marketingfunnels vergroot je jouw inkomen. Ik toon je ook hoe je automatisch leads en klanten krijgt. Iedere keer opnieuw.

2x in de maand virtuele Coachingsessies van 1/2 uur

Soms zit je vast en haal je niet alles uit je bedrijf wat erin zit. In deze online sessies krijg je feedback op en begeleiding bij je plannen, zodat je snel de resultaten behaalt die je wilt.

6x virtuele Implementatie dag

Een gezamenlijk DOE-dag. Jij bepaalt je doel en samen zorgen we ervoor dat je dat doel ook echt haalt. Het worden twee productieve dagen die je in hoge versnelling brengen.

Online academie

Je krijgt toegang tot de online academie. Die staat vol met tips en info. Ondernemers zoals jij die het traject al eerder hebben gevolgd vinden ze heel waardevol. Alleen het is niet de basis van het programma, deze zit vooral in het samen implementeren en zaken realiseren.

12x maandelijkse mastermind:

In deze sessie – die je nadien later kan terugkijken – ga ik dieper in op de inhoud van ondernemen of marketing. Je krijgt antwoorden op al je vragen rond de marketing, groei en veranderingen die je op dat moment bezighouden.

Investering

De totale investering voor het ‘Samen naar jouw online succes – Next Level programma’ is 15.000,- euro excl. btw. Het is ook mogelijk om het bedrag in termijnen te betalen. Vraag gerust naar de mogelijkheden als je hier meer over wilt weten.

Zo. Een hele boterham dus. Ik ben er zeker van dat we samen een succes gaan maken van jouw bedrijf.

JA, laten we samen een jaar aan de slag gaan

Aarzel niet als je jezelf herkent en vraag een gesprek met mij aan als je nog twijfelt.

Ik beantwoord graag  je vragen over het programma en geef het ook aan als ik denk dat je beter een andere weg kunt inslaan om tot een oplossing te komen.