NEXT LEVEL JAARPROGRAMMA

 

Een succesvol bedrijf dat loopt als een trein, schaalbaar is en dat je meer omzet, plezier en vervulling geeft.

Weet je dat het bedrijf ingericht moet worden voor de gewenste bedrijfsgroei te realiseren? En weet je dat jij ook klaargestoomd moet worden voor deze groei?

Aan alles voel je dat je bedrijf goed loopt en je komt op een punt dat je slimmer wilt ondernemen. Je bent toe aan een duidelijk opbouw in je producten en grip op je marketing.

Om meer resultaten uit je bedrijf te halen heb je de juiste strategieën nodig, de juiste mindset en een ijzersterke planning om je ideeën daadwerkelijk te realiseren. Je wilt een succesvol bedrijf dat loopt als een trein, schaalbaar is en dat je meer omzet, plezier en vervulling geeft. En daarnaast ook nog een privéleven overhouden (ondanks dat je écht van hard werken houdt… ik snap dat als geen ander). Ontdek de eenvoudige methodes die mijn klanten iedere dag inzetten om grip te houden op hun bedrijfsgroei en winstgevender te worden in minder tijd.

Dit zie ik veel voorkomen bij ondernemers

Het businessmodel waarmee het bedrijf start wordt niet meer onder de loep genomen. Al snel wordt je in een bedrijfsgroei opgeslokt door de waan van de dag en door het groeiende bedrijf heb je geen tijd meer om strategisch naar je marketing te kijken. Ook is er geen plan om zaken te versimpelen of een automatische marketingmachine op te zetten.

De meeste ondernemers kiezen voor deze groeistrategieën om een groeifase te overleven.

Strategie 1: Harder werken

Er zit groeicapaciteit in je bedrijf en om deze groei te realiseren gaan ondernemers harder werken. ’s Avonds of in het weekend wordt heel hard gewerkt om alles weg te werken of om dingen te realiseren. Alleen blijkt dat zaken veelal op het laatste moment worden gerealiseerd en dat er geen tijd is om de aanpak te optimaliseren en echt iets unieks neer te zetten.

Strategie 2: Veel geld uitgeven aan verouderde marketingtechnieken

Een techniek die heeft gewerkt wordt constant ingezet, omdat er geen tijd is om te kijken naar nieuwe mogelijkheden wordt er veel geld gestopt in een campagne die vorig jaar werkte. Alleen realiteitcheck… de resultaten zijn bedroevend en er wordt geen moment  gekeken waardoor dit komt. Het is namelijk tijd om de volgende marketingcampagne weer van de plank te trekken.

Strategie 3: Angstig de concurrent in de gaten houden

De concurrent lijkt wel niet te stoppen. Iedere keer komt deze met iets nieuws en als je niet oppast loop jij steeds achter de feiten aan. Het is steeds moeilijker om op te vallen en er komen steeds meer aanbieders die ook slimme marketing gaan inzetten. Dus kopieer je wat anderen doen en hou je ze nauwlettend in de gaten. Je komt steeds meer tot de conclusie dat je geen voorsprong meer hebt op de concurrenten.

En dit kan een tijd goed voor je werken, maar je komt steeds meer op een punt dat je bedrijf vraagt om slimmer te ondernemen. Een strategie waarmee je voorop loopt in de markt en je concurrenten het nakijken geeft.

Wees eerlijk, je bent eraan toe om van zo-maar-wat-doen-tactieken naar slim ondernemen te gaan.

Om door te breken moet je een slim businessmodel hebben, met een heldere formule om je bedrijf te laten groeien naar de volgende fase. Een slim productaanbod, waardoor je meer gaat verdienen, mag absoluut niet ontbreken. En je moet je positioneren als de expert in jouw vakgebied. En de afgelopen tijd was het genoeg om alleen jouw verhaal te vertellen en mensen te overtuigen. Of om alleen maar informatie te geven door de geven strategie. Alleen die tijd is voorbij… jouw concurrenten kennen dit spelletje namelijk ook.

Wat er nodig is om door te groeien naar de volgende fase, is dat jij, maar ook je bedrijf slim ingericht worden. Vanaf nu op de allerbeste manier jouw klanten aantrekken als dé expert in jouw vakgebied. Op een onderscheidende manier waardoor klanten een langdurige relatie met jou aangaan en ambassadeurs worden van het bedrijf.

Overtuigd en popel je om aan de slag te gaan? Vraag dan een gesprek met mij aan.

Als businesscoach zie ik direct waar de knelpunten zitten in jouw bedrijf. Leer hoe je een actieplan maakt om meer resultaat uit je bedrijf te halen en grip houdt op je privéleven door de juiste strategieën in te zetten.

Wil je meer verdienen, meer vrijheid en grip op groei houden? Tijdens het gesprek bekijken welke strategie het beste bij jouw bedrijf past.

Ja, ik wil graag in gesprek over het jaarprogramma

 

Het jaarprogramma THE NEXT LEVEL

Als je wilt groeien naar de volgende fase en een strategisch productaanbod wilt opzetten om verder te groeien met je bedrijf, dan is het jaarprogramma The Next Level interessant voor jou.

Tijdens het jaarprogramma ontwikkel je een simpel systeem om je producten en diensten onder de aandacht van klanten te brengen, waardoor je eenvoudig meer omzet realiseert.

Door de strategie, de marketing en de tools laat je zaken op de automatische pilot draaien, zodat je ook nog een privéleven overhoudt.

Wat kun je verwachten?

Realiseer de groei die je voor ogen hebt
Direct aan de slag om een helder stappenplan te krijgen voor de groei van jouw bedrijf. Samen gaan wij AAN jouw bedrijf werken in plaats van alleen maar IN je bedrijf. Nieuwe strategieën worden ontwikkeld voor jouw producten of diensten. Je krijgt intensieve support en ondersteuning die nodig is om je te begeleiden met alle persoonlijke groeiuitdagingen.

Jouw proces van klanten krijgen
Samen aan de slag om jouw ideeën en plannen om te zetten naar heldere tactieken, zodat jij kunt groeien met je bedrijf. Je hebt de juiste acties nodig om klanten te krijgen en je omzet te behalen.

Hoe zorg je dat je de grip niet verliest over jouw bedrijfsgroei
Samen moeten we ervoor zorgen dat het niet alleen bij ideeën, tactieken bedenken en dromen blijft. De dagelijkse drukte kan je afleiden en je gaat ontdekken hoe je winstgevender wordt in minder tijd. Jij kunt je richten op het zo efficiënt mogelijk je doelen bereiken en slimmer ondernemen om de controle terug te krijgen.

Maak je bedrijf schaalbaar en zorg voor een stabiele stroom van inkomen
Concrete stappen zetten om je producten te leveren via goede marketing en een soepel salesproces. Super praktisch en direct toepasbaar, zodat je meer omzet en stabiliteit in je bedrijf krijgt.

Virtuele coachingsessies: Fix jouw groeipijnen en hak knopen door. Zie direct wat jij als ondernemer wil
Soms zit je vast in een fase en haalt niet alles uit je bedrijf wat erin zit. In deze coachingsessies krijg je feedback en begeleiding op jouw plannen, zodat je snel de resultaten behaalt die je wilt.

Online versnellingsdagen: Voel jezelf weer ondernemer en vakman door de regie in je bedrijf terug te pakken
Iedere maand een gezamenlijk DOEN dag. Je pakt de regie terug en stelt je eigen doel. Die dag ga je er daadwerkelijk voor zorgen dat het doel wordt uitgevoerd. Deze productieve dagen zorgen dat je in een hoge versnelling je doelen behaald.

Maandelijkse mastermind: Volg een duidelijk strategie. De tijd is rijp voor verandering.
In deze sessie (die eventueel op eigen tijdstip is te volgen dan de live sessie) ga ik dieper in op de inhoud en krijg je coaching op alle vraagstukken die naar voren komen bij een bedrijf in een veranderproces of groeifase.

Online omgeving: Organiseer je bedrijf zo slim dat je een schaalbaar bedrijf krijgt met een ijzersterk team.
In mijn online omgeving kun je rustig in je eigen tijd de lessen terugkijken. Je vindt hier waardevolle lessen om je echte drijfveren te achterhalen en om je bedrijf schaalbaar te maken door slimme onlinemarketingstrategieën.

Jouw persoonlijke helpdesk op Facebook
24/7 support voor al je vragen en begeleiding bij de groei van je bedrijf en veranderprocessen. Je hoeft het niet alleen te doen, je krijgt continu feedback en bereikt continu jouw resultaten.

Je bereikt zoveel mogelijk resultaten in zo min mogelijk tijd.

 

Het jaarprogramma The NEXT LEVEL is niet voor iedereen. Het is speciaal ontwikkelt voor ondernemers in het MKB met groeiende bedrijven waar geen marketingafdeling is of waar de marketingafdeling de kennis mist van de allernieuwste marketingtechnieken. De methode is speciaal voor hen ontwikkelt, getest en bewezen.

Het programma is niet geschikt voor:

Ondernemers die voor snelle tips, trucjes gaan en die alleen een how-to training zoeken. Of als je het moeilijk vindt om te investeren in je bedrijf en verantwoordelijk te zijn over de resultaten. Het programma is dan niet geschikt voor je. 

Het programma is wel voor:

Voor ondernemers die klaar zijn voor een nieuwe unieke marketing en die zich willen herpositioneren om goed onder de aandacht te komen bij hun doelgroep. Waardoor ze een aanbod ontwikkelen die een situatie van hun doelgroep oplost of verandert. Op een open en transparante manier, zodat je eenvoudig je storytelling kunt delen en klanten vertrouwd met het bedrijf raken.

Ook is het voor ondernemers die naar zichzelf durven te kijken en niet bang zijn om eerlijk hun valkuilen onder ogen te zien.

Meedoen aan het jaarprogramma THE NEXT LEVEL
  • Wil je zo snel mogelijk doorbreken en slimmer ondernemen?
  • Wil je strategisch aan de slag en door een planning vooruitwerken aan je marketing?
  • Wil je niet langer wachten en zo snel mogelijk stappen zetten in je bedrijfsgroei?

Meld je aan voor een gratis intakegesprek en we kijken samen of het programma past. Ik ben altijd oprecht, ik geef het namelijk ook aan als dit programma nog niet past bij jouw business-fase of als een ander programma of route wellicht beter past.

JA, ik wil meer weten