Ik doe mee met de
MAKE THE CHANGE – CHALLENGE

5-dagen knallen om een ijzersterk marketingplan voor 2018 te maken, terwijl er ook tijd overblijft voor je privéleven.

YES, let’s do this!
Ben jij klaar voor 2018?

Heb je jouw marketingplan al gemaakt voor het nieuwe jaar? Ik weet het, het is altijd even een dingetje, maar als je strategisch en slim wilt ondernemen dan moet je ruimte in je agenda maken om het marketingplan voor 2018 op te zetten. Ook als jij stikdruk bent met je business en eigenlijk geen tijd hebt om het strategische stuk op te pakken of als je geen tijd vrij kunt maken om AAN je bedrijf te werken…. Misschien mag je dan juist even tijd voor deze challenge vrijmaken.

Wat ga je in het nieuwe jaar doen?

Jouw bedrijf groeit gestaag en je wilt niet harder werken dan strikt noodzakelijk is. In deze fase van het ondernemerschap moet je slim omgaan met jouw tijd. Het pijnpunt zit in al het werk dat op je afkomt. Als je niet oppast word je er knettergek van. Van alle kanten komen klanten naar je toe, je bent constant brandjes aan het blussen en als je eerlijk bent worden daardoor niet alle kansen benut.

Je merkt dat je op de goede weg bent, want jouw aanpak heeft je hier gebracht. Je volgt je groeipad en je bent op weg naar je doel. Alleen nu je op dit groeipad zit, gebeuren er weer nieuwe dingen. De inzet van je marketing lijkt de laatste tijd meer op laatste-moment-marketing, omdat het erbij bungelt. Terwijl je weet dat daar de kracht zit. Je vraagt je af of het niet anders moet en of je wel alle mogelijkheden inzet. Door je hoofd gaat regelmatig de vraag: “Benut ik de kansen van marketing wel optimaal?”

Of er zit geen rek meer in je omzet. Je zit zelf echt op jouw maximale inzet en als je denkt aan meer groei, is het enige wat je kunt bedenken: “Moet ik dan nog meer uren maken?”

Je wilt tijd en energie steken in je bedrijf, maar dan alleen in zaken die werken en die klanten opleveren. De tijd van zomaar wat doen is voorbij. Voor jou geen ingewikkelde marketingplannen die je overspoelen. Je zoekt een oplossing om van ‘druk zijn’ naar ‘productief zijn’ te gaan. Je wilt namelijk tijd en aandacht houden voor alle dingen die belangrijk voor jou zijn – In vrijheid je dromen realiseren.

Ben je klaar om in 5 dagen om jouw marketingplan voor 2018 te maken? En ik beloof je dat dit geen uren gaat duren, want je bent al druk genoeg.
Wat gaan we doen?

We starten 15 januari en iedere dag krijg jij van mij video’s, inspiratie, stappen en checklisten om jouw eigen marketingplan te ontwikkelen. Op 20 januari sluiten we de 5-daagse af en daag ik je uit om in actie te komen. De kracht zit in het tijd vrijmaken en dan heb jij na deze 5-daagse een plan van aanpak om aan de slag te gaan met je marketing. Ik zorg voor de focus, structuur, aanpak… en jij zorgt voor de energie en het doen!

Er zijn geen kosten aan verbonden en je krijgt mijn businesscoachingtips die ik normaal alleen in mijn 1-op-1 begeleiding geef. Het enige wat jij hoeft te investeren is je tijd en je commitment om AAN je bedrijf te werken. Als je mij kent dan weet je dat ik voor slimme oplossingen ga, dus de opdrachten zijn eenvoudig te implementeren… we gaan niet harder werken, maar slimmer!

Ben jij klaar voor een Next Level en wil je meer structuur en grip door een strategisch marketingplan? Maak ruimte in je agenda voor slechts 5 dagen! Het gaat je tijd schelen en meer omzet opleveren in 2018.

Zelf heb ik tijdens een tijd geleden besloten om mijn business slimmer en eenvoudiger op te zetten. Daarvoor werkte ik keihard en eerlijk… ik deed veel dingen tussendoor. Hierdoor werden acties op het laatste moment bedacht en dat ging best goed (vond ik op dat moment). Alleen weet ik nu dat het makkelijker en eenvoudiger kan. Waardoor er tijd vrijkomt voor zaken die je ook belangrijk vindt en je niet je een slag in het rond hoeft te werken om alles te realiseren.

Mijn methode werkt en dat hebben veel klanten van mij al bewezen.

Ik ben gek op marketing en online marketing. Tools hebben geen geheimen voor mij en ik heb een rugzak vol online marketing kennis, businesstips en strategieën, waar ik altijd een oplossing (afgestemd) voor mijn klanten uithaal. Ik hou ervan om ingewikkelde zaken, eenvoudig te maken en geef in complete chaos… rust. Mijn kracht zit in het DOEN, want we kunnen alles van voor tot achter uitdenken (waar mijn snelle brein gek op is), maar niks kan op tegen het in werking zetten van plannen en bijsturen. Voeg daar een stukje strategie aan toe en je hebt een ijzersterk plan om in 2018 te gaan knallen!

Wat levert het op?

In 5 dagen gaan we hele eenvoudige stappen zetten om jouw marketingplan voor het nieuwe jaar te maken. Wil jij:

  • Echt een goed plan maken voor alle ideeën waar jouw brein van overloopt om je bedrijf verder te laten groeien?
  • Weten wat er nog meer van jouw bordje kan in 2018?
  • Een kritische review hebben op wat jou uniek maakt en wat jouw toegevoegde waarde is?
  • Opschalen, zodat de marketingmachine die nu draait een geoliede machine wordt?
  • Alleen doen wat je leuk vindt… om ook nog tijd voor je privéleven over te houden?
  • En een marketingplan maken voor 2018 en de regels van het marketingspel nog beter begrijpen?
Maak tijd om AAN je bedrijf te werken

Loop je over van de ideeën die je kunt doen om je bedrijf verder te laten groeien, maar is de factor tijd de beperkende factor? Heb je hierdoor geen tijd voor marketing en het strategische stuk waarvan je geleerd hebt dat je daar ook tijd aan moet besteden?

Om naar een volgend level te gaan, moet je er zelf klaar voor zijn, maar je bedrijf ook! Dat is wat ik jou in de 5-daagse ga leren! Met volledige regie en ruimte om bij te sturen.

Zie ik je 15 januari? Meld je aan voor deze 5-daagse challenge MAKE IT HAPPEN!

YES, let’s do this!