Lunch & Learn Online Verkopen: Hoe je Meer Klanten Krijgt zonder Gedoe

Baal je ervan dat je vorige online marketingactie niet heeft opgeleverd wat je ervan hebt verwacht?

Je weet dat je aanbod voor klanten fantastisch is, alleen om via advertenties, funnels en landingspagina’s klanten te krijgen… blijft lastig en is een hoop gedoe.

Iedere keer start je weer vol energie om je online aanbod te lanceren. Je bedenkt een een gave challenge, je ontwikkelt een grote e-mailserie, je schrijft een nieuw e-book…. Oké, het opzetten van de campagne is ingewikkeld en kost tijd, maar je hebt er hoge verwachtingen van.

Je voelt het aan alles… Dit is dé manier om online klanten te krijgen

Realiteit: je verkoop valt tegen

Ontzettend tegen…
Waar is het mis gegaan?

Online verkopen is niet gemakkelijk

Er komt veel bij kijken: je moet weten wie je ideale klant is, wat hij graag wil, je marketing daarop instellen, systemen hebben om die marketing automatiseren, verkoopgesprekken voeren… Dat is best veel.

Veel ondernemers doen (zomaar) iets op alle fronten

Ze investeren veel tijd en moeite in online marketing, maar het is het dikwijls nagelbijten of die inspanningen zich ook vertalen in klanten en omzet. Heel jammer natuurlijk.

Misschien herken je het. Hoe zou het voor je zijn als je precies wist wat je online moet doen zodat klanten bij je kopen? Hoe zou je marketing eruitzien als je precies weet wat je moet doen om de klanten online te laten kopen? Wat zou er in je nieuwsbrieven staan? Welke berichten zou je op social media posten?

Veel ondernemers doen (zomaar) iets op alle fronten

Ze investeren veel tijd en moeite in online marketing maar het is het dikwijls nagelbijten of die inspanningen zich ook vertalen in klanten en omzet. Heel jammer natuurlijk.

Misschien herken je het. Hoe zou het voor je zijn als je precies wist wat je online moet doen zodat klanten bij je kopen? Hoe zou je marketing eruitzien als je precies weet wat je moet doen om de klanten online te laten kopen? Wat zou er in je nieuwsbrieven staan? Welke berichten zou je op social media posten?

Ontdek de geheimen van succesvolle online marketing die meer resultaat oplevert

Zou het niet geweldig zijn als iemand al die slepende kleine en grote marketingdingetjes voor je oplost? Hoe zou het voor je zijn als nog deze maand je weggever, je funnel, je Facebookadvertenties echt voor je gaan werken en nieuwe klanten opleveren? Ik help je graag met alle technische rompslomp en de strategie, zodat jij als ondernemer alleen maar hoeft te doen waar je sterk in bent.

Lunch & Learn Online verkopen

Doe op 7 september mee met de Lunch & Learn Online verkopen, zodat tijdens een heerlijke lunch jouw tactiek ontdekt om je aanbod te verkopen. In een kleine groep van max. 4 ondernemers, vertel ik je op een simpele manier hoe jouw online marketing aanpak werkt en wat er nodig is om jouw aanbod online te verkopen. Natuurlijk maken we samen een stappenplan om ervoor zorgen dat je de persoonlijke online verkopen tactiek (want geloof mij, geen plan is hetzelfde) gaat implementeren in je marketing!

Na een enerverende Lunch & Learn van 11:00u tot 13:30u in Oud-Beijerland weet je je precies wat je nodig hebt om je aanbod online te verkopen, zodat je impact hebt en je kunt doen waarvoor je gekomen bent met de allerleukste klanten. Je weet precies wat jouw volgende stap is om online klanten te krijgen en wat er nodig is om voortaan ijzersterke online marketing in te zetten. Oja, en ik leer je ook om aan te haken op het veld van ongekende mogelijkheden. Want zonder een stukje innerlijke magie, verkoop je niks 😉

De prijs? Daar hoe je het niet voor te laten, dat is slechts 35,-

Businesscoach, marketingspecialist Danielle Riemersma

Zeg Danielle Riemersma en je zegt marketing. En andersom. Ik heb een stevige marketingopleiding achter de kiezen en heb ruim 20 jaar de marketing en communicatie verzorgd voor  verschillende grote bedrijven en online namen… Guru’s die jij vast volgt 😉

Marketingcampagnes opzetten, webinars maken/geven, online leeromgevingen ontwikkelen, websites, salespagina’s, landingspagina’s in de lucht krijgen…: been there, done that. Ik weet wat werkt, waarom en hoe. De meest ingewikkelde online campagnes heb ik met mijn klanten gedraaid. En tijdens de Lunch & Learn leer ik je hoe je in kleine en behapbare stapjes online kunt verkopen.

Deze ondernemers hebben GRIP op hun bedrijfsgroei:

Ik ben gestart nadat mijn klantenstroom aardig ingedroogd was, geen inspiratie meer had en nu heb ik na 6 maanden al ‘nee’ moeten verkopen tegen klanten, want ik heb een constante stroom van aanmeldingen, die ik (in samenwerking met Danielle) heb bewerkstelligd door mijn ideale klanten aan te trekken.
Hanneke Wieffering, Intensmens
Danielle wat heb je met me gedaan vandaag? Ik kwam binnen met kleine dromen en de overtuiging dat de 175,- die ik vraag wel genoeg is voor de waarde die ik bied. Wij weten allebei waar ik mee de deur uitging en ik geloof nog dat het haalbaar is ook! En wat ben je een geweldig leuk mens…
Cindy de Jonge - Haveman, Hoofdregisseur
Bij mij waren een aantal punten die ik eigenlijk wel wist, maar die ik steeds vooruit schoof én een aantal dingen waar ik nooit aan had gedacht.
Mooi ook om te zien dat die punten doorwerken op mijn marketing in het algemeen. Zeker in het gesprek dat ik met haar had gaf ze me een aantal eyeopeners. Fantastisch!
Joyce Dunnewold, Haal meer uit office
Vanmorgen had ik heel aangenaam én zeer verhelderend gesprek met Danielle. We zijn specifiek ingegaan op mijn diensten-aanbod. Danielle zag in 1 oogopslag aan mijn verdienmodel dat die te versnipperd en te complex was. Nu is mijn diensten-aanbod teruggebracht tot 3 (dat waren er 5). Dit geeft écht rust en overzicht.
Klaziena Waerts, Gezonde relatie met eten
Danielle heeft mij fantastisch geholpen om weer een goede samenhang te vinden tussen mijn expertise als communicatie- en marketingprofessional en wat ik aan mijn klanten lever als LinkedInstrateeg en businesscoach.
In het eerste klantgesprek dat ik daarna had merkte ik al het verschil: ik kon nog meer dan voorheen communiceren vanuit mijn toegevoegde waarde, vanuit mijn overtuiging dat ik deze klant echt verder kan helpen.
Hanneke Andringa, Zorgeloos Ondernemen
Daniëlle is een doelgerichte empatische businesscoach, die mij helpt om mijn bedrijf te laten groeien. Ik leer veel van haar over marketing en het online bouwen van mijn bedrijf. Dat is echter niet alles: op momenten dat ik de ‘magie’ even kwijt ben, weet zij me weer te overtuigen van mijn talent en helpt ze me de volgende stap te zetten op het zakelijke pad.
Daniella Poppelier, Wie schrijft die blijft