– Gratis marketing check –
Stop feeling stuck and move forward
Slimme, creatieve en ambitieuze ondernemer, sta jij voor een uitdaging in je bedrijf?

Zie je het grotere geheel, maar loop je vast in het realiseren?
Gaat er veel tijd in je marketing zitten?
Is het lastig om je automatische marketing te optimaliseren?
En loop je daardoor kansen en omzet mis?

• Je weet dat je betere resultaten kunt bereiken met een goed werkende marketingfunnel
• Je bent er klaar mee om klanten te missen door gebrekkige marketingpogingen
• Je wil dat bezoekers op jouw website binnen de kortste keren je aanbod kennen en kopen

Alleen weet je niet waar het aan ligt dat klanten niet kopen. Alles lijkt te kloppen en toch vallen de resultaten tegen. Hierdoor verdien je te weinig.

Je concurrenten lijken met gemak de juiste marketing in te zetten

En jij vraagt je constant af wat je moet doen om ertussen te komen. Er komen steeds meer vernieuwende marketingacties voorbij en jouw klantstroming gaat op dit moment moeizaam. Wat je hebt geleerd over ondernemen en marketing lijkt niet de resultaten te geven die je had verwacht. Je bent iedere keer druk in de weer met je bedrijf en het leven dat je graag wilt, lijkt iedere nieuwe maand steeds verder weg. Dagelijks wordt je simpelweg opgeslokt door alles wat je moet doen en dat is niet alleen marketing.

De vrijheid is ver te zoeken en je werkt erg hard om campagne na campagne te lanceren. En als je eerlijk bent, leveren die campagnes niet de resultaten die je ervan verwachtte.

Er is een andere manier van marketing nodig
  • Marketing die jou wel geld gaat opleveren.
  • Die jou helpt om de klantstroom op gang te houden.
  • En die je helpt om klanten makkelijk door het verkoopproces te laten gaan.
  • Marketing die erop gericht is om klanten op de allerbeste manier helpen.
  • Marketingacties die klanten eenvoudig door het koopproces heen helpen.
  • Marketingmachines die zorgen dat jij nog tijd overhoudt voor wat je het allerliefste wil doen en een privéleven.

Zodat je zo min mogelijk bezig bent met marketing, maar wel de allerbeste klanten aantrekt en de resultaten behaalt die je verwacht. Een passende strategie, zodat klanten JA tegen jou gaan zeggen. Ook als je hoge prijzen vraagt.

Het kan. Ook voor jou.

Met heldere producten, praktische marketing & scorende sales die werkt voor jou

Vanaf nu klanten overtuigen om voor jou te kiezen zonder dat het je veel tijd kost. Start met slimmer ondernemen ipv hard werken, zodat je goed gaat verdienen en je droom realiseert.

Til je marketing naar een next level, zodat je direct impact hebt met marketing waar klanten niet omheen kunnen. Laat mij je helpen om je eigen en unieke strategie te bepalen en leer hoe je jezelf exclusief en uniek positioneert door slimme marketing waardoor je je onderscheidt in een overvolle markt.

Vind je het fijn als ik meekijk?
Een half uur, jij en ik, ontdekken waar jouw next big step ligt?
Vraag een gratis marketing check aan.

Over Danielle Riemersma – Businesscoach & marketeer Grip op bedrijfsgroei

Zeg Danielle Riemersma en je zegt marketing. En andersom. Ik heb een stevige marketingopleiding achter de kiezen en heb enkele jaren de marketing en communicatie verzorgd voor een marketing- en communicatiebureau. Ik ben een gecertificeerd businesscoach en met een JARENLANGE ERVARING in het team van de GROOTSTE ONLINE ONDERNEMERS VAN NEDERLAND. Deze ervaring zorgt ervoor dat je heel veel fouten niet zelf meer hoeft te maken en je marketing zo simpel mogelijk kunt houden.

Marketingcampagnes opzetten, webinars maken/geven, online leeromgevingen ontwikkelen, websites, salespagina’s, landingspagina’s in de lucht krijgen…: been there, done that. Ik weet wat werkt, waarom en hoe. De meest ingewikkelde online campagnes heb ik met mijn klanten gedraaid.

Wist je bovendien dat heel veel grote online ondernemers ook aan offline marketing doen? Het is de bron van hun succes. Die combinatie van simpele online & offline marketing wil ik je heel graag leren.

Businesscoach, marketingspecialist Danielle Riemersma