Het geheim van marketing

Hoe kan een marketingplan jou helpen om klanten te krijgen

Herken jij de volgende situaties?
  • Werk jij hard IN je bedrijf, omdat je jouw werkdagen laat bepalen door klanten? Je weet dat je vandaag je Facebook campagne moet starten voor een promotie, maar je bent al blij als je vandaag even rustig kunt ademhalen.
  • Verlies je door jouw snelgroeiend bedrijf de controle en loop je jezelf regelmatig voorbij? Je agenda staat bomvol. Iemand had ook nog een afbeelding moeten maken en je had ook nog een overleg gepland. Hierdoor loop je permanent achter de feiten aan en worden niet belangrijke dingen uiteindelijk belangrijk.
  • Groeit je onderneming zo hard, waardoor allerlei problemen (die je voorheen niet had) je overrompelen? Je hebt zo hard gewerkt om in deze ondernemersfase te komen en de angst schiet je bijna om je hart als je een nieuwe aanvraag krijgt. De gedachte schiet door je hoofd “Waar moet ik deze klant nu laten, ik heb nog niet eens genoeg tijd om een mailtje te sturen om aan te geven wat mijn mogelijkheden zijn. Dit kan niet de bedoeling van het ondernemen zijn.”
  • Kun je door een groeispurt alle werkzaamheden niet meer alleen uitvoeren? Vind je het alleen moeilijk om los te laten en zeg je regelmatig tegen jezelf “Wie kan de werkzaamheden uitvoeren zoals ik het kan? Het uitleggen duurt langer dan het zelf doen. En wat kost dat dan wel niet?” Wat je denkt: “Als ik de juiste persoon tegenkom dan durf ik het wel los te laten.”
  • Zoek je radicale en slimme oplossingen voor de groei, zodat jij je kunt concentreren op de werkzaamheden waar je het allerbeste in bent en je bedrijf verder groeit? Focus op het plan waarvan je voelt dat je op de goede weg zit. Het plan waar je zo hard voor gewerkt hebt om het te realiseren. Je bent onderweg en je weet dat het waarheid kan worden. Als je maar eerst de ruimte krijgt om de werkzaamheden te doen wat jouw rol is in de bedrijfsgroei.Hoe zou het voor je zijn als je je ambitieuze plan klaar hebt in 4 maanden? Ja, een gameplan om een volledig succesvol bedrijf op te zetten dat loopt als een trein, schaalbaar is en dat je meer omzet, plezier en vervulling geeft.
Als je niks verandert, dan verandert er niks.

Creëer rust en structuur en ga je veel efficiënter aan de slag. Neem makkelijker beslissingen en zie wat jouw bedrijf nodig heeft om door te breken naar The Next Level.

Zie dat je eraan toe bent om van zo-maar-wat-doen marketing naar slim ondernemen te gaan. Je moet om door te breken een slim businessmodel hebben, met een heldere formule om je bedrijf relaxt te laten groeien naar de volgende fase. Maak jezelf vrij met een slim productaanbod, waardoor je meer gaat verdienen. En maak jouw bedrijf schaalbaar door online mogelijkheden.

Krijg de controle terug, doorbreek de vastgeroeste strategie die wellicht in het begin werkte en WERK SLIMMER, niet harder!

Zoek je een manier om dit anders te doen? Wil je de regie weer terug over jouw groeiende bedrijf en slimmer ondernemen?
Meld je aan voor Grip op je bedrijf 4 maanden programma en ga samen met mij aan de slag om je bedrijf compleet te veranderen of te laten groeien naar de volgende fase. Aan het einde van de dag heb jij een gameplan om grip te krijgen op de groei en weet je precies wat je mogelijkheden zijn om de situatie te veranderen.

Waar wacht je nog op?

Meld je nu aan voor slechts 2497,- en ga 4 maanden exclusief 1-op-1 met mij aan de slag. Ik heb slechts 5 plekken vrij en jij kunt erbij zijn.

Ja, ik doe mee!

Wil je liever in termijnen betalen? Dat kan ook 3 x 850,- en dan kun jij meedoen!

JA, ik doe mee en betaal in termijnen