Je marketing op orde – samenwerk dag

Je merkt dat je marketingmachine nog niet op volle toeren draait en dat klanten nog niet op de automatische piloot naar je toe komen. Frustrerend want je werkt zo hard en daardoor hebt je geen tijd om te kijken naar de resultaten van je online marketing inspanningen.

JA, help mij alsjeblieft met mijn marketingmachine
Je marketing op orde

Je ziet het al helemaal voor je: al die enthousiaste mensen die je straks kan helpen als je website klaar is. En je automatisch e-mailsysteem. En je funnel. Oh ja, en dan zijn er ook nog die Facebookadvertenties die voor je zullen gaan werken als een tierelier.

Alleen: al die slimme systemen, praktische plugins en flitsende funneldingetjes moeten wel nog geïnstalleerd worden of goed gaan werken.

Dat is heus niet zo moeilijk.
Dat weet je. Want dat zie je bij je collega’s. Dat heb je geleerd tijdens die training die je hebt gevolgd. Je coach heeft het je ook verteld.

Maar toch heb jij die zaken nog niet op orde.

Frustrerend is het. Je weet dat als je niet implementeert dat je mooie kansen laat schieten. Dat de tijd genadeloos voorttikt. Dat je concurrent met gemak je ideale klant van je afsnoept.
Je wéét het, maar toch komt het er niet van.
Omdat het toch niet zo eenvoudig blijkt. (Ja, ook niet na die vele YouTube-filmpjes)
Omdat je het niet zo graag doet en dus uitstelt.

Hoeveel maanden staan die taken nu al op je to do-lijst?
En vooral: hoe lang laat je ze er nog op staan? Hoe lang laat je jezelf nog toe dat je online presentatie niet zo flitsend en efficiënt is als ze zou kunnen zijn?

Je marketing op orde
Tijd om beter te worden in marketing en sales

Zou het niet geweldig zijn als iemand al die slepende kleine en grote marketingdingetjes voor je oplost? Hoe zou het voor je zijn als nog deze maand je weggever, je funnel, je Facebookadvertenties echt voor je gaan werken en nieuwe klanten opleveren? Ik help je graag met alle technische rompslomp en de strategie, zodat jij als ondernemer alleen maar hoeft te doen waar je sterk in bent.

Gedaan met alle techniekpaniek. Of vastlopen in je eigen funnel. Je kan je weer volop focussen op je kerntaken. Je durft weer mensen verwijzen naar je website en je sociale mediakanalen zonder schuldgevoel. Supertrots ben je op je online visitekaartje.

Maak nu korte metten met alle stress en dat knagende stemmetje. Neem contact op en ik vertel je hoe ik je hierbij kan helpen, zodat jij binnenkort je online marketing op orde hebt.

De investering voor een samenwerk dag – Je marketing op orde is € 750,- excl btw. Het is ook mogelijk om het in termijnen te betalen. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

JA, help mij alsjeblieft met mijn marketingmachine