Facebook marketing is ‘BIG BUSINESS’.
– 19 april 2018 –
Voor jou is het mogelijk om van Facebook een echte marketing machine te maken.
Ja, ik wil van Facebook een marketing machine maken

Ben jij er klaar voor om meer klanten te krijgen door Facebook? Er zijn een aantal zaken die je moet weten om dit te realiseren en tijdens mijn Facebook trainingsdag op 19 april 2018 – 10:00u tot 16:00u in Strijen – deel ik deze met jou. Uiteraard wordt de nieuwe AVG wetgeving meegenomen in deze training.

Heel veel ondernemers worstelen met Facebook en hebben een ik-doe-maar-wat-strategie. Wat jij nodig hebt, is een stappenplan en starten met het ontwikkelen van een marketing machine.

Vraag jij je regelmatig af:

 • HOE werkt het?
 • Waar moet ik beginnen?
 • Wat moet ik nu doen?
 • Wat is de volgende stap?

Ik heb een stappenplan ontwikkeld, zodat jij Facebook heel eenvoudig kunt inzetten.

Ontdek de slimme tools voor jouw Facebook pagina.

Tijdens deze dag beantwoord ik alle vragen die je hebt. We gaan samen jouw Facebookpagina optimaliseren, zodat deze er klaar voor is om klanten te genereren.

Je gaat een content plan maken, zodat je nooit meer zit te staren naar het scherm. Sterker nog, je gaat vooruit werken en weet precies wat werkt, zodat je kunt opschalen. En als laatste neem ik je mee in de eerste stappen van retargeting. Een ontzettend krachtige tool, die ervoor zorgt dat jij op de automatische pilot klanten krijgt.

Na de trainingsdag krijg je een 1/2 uur online persoonlijke coaching om al je vragen te beantwoorden, die automatisch komen na een trainingsdag.

 • Module Facebook pagina optimalisatie – zorg dat alle slimme mogelijkheden geactiveerd zijn op jouw pagina

 • Module Facebook retargeting – ontdek de manier om je producten nogmaals onder de aandacht te brengen van klanten met retargeting

 • Module Facebook content – ontdek hoe je continu content kunt maken voor jouw Facebook pagina

 • 1x Virtual coachingsessies: Stel je vragen in een 1-op-1 online sessie van een half uur

Werk je met een systeem?
Een stappenplan dat bijdraagt om klanten te krijgen via Facebook?

Zonder plan kom je de berg niet op en glij je soms weer naar beneden. Als je niet alle slimme tools inzet, is het hopen dat de klanten naar je toe komen. En natuurlijk kun je van alles zelf proberen, zonder een duidelijk systeem. Dat werkt soms, maar vaak is het meer geluk dan wijsheid.

Op een gegeven moment heb je het nodig om slimmer te ondernemen en moet je een bewezen stappenplan inzetten. Laat je bedrijf sneller groeien, omdat je alle mogelijkheden inzet om online succesvol te ondernemen.

Je krijgt dit allemaal tijdelijk voor slechts €197,- ipv €297,-

Aarzel niet en pak de kans

Vandaag krijg je een korting van €100,- en veel tips, tricks, marketing ideeën om meer resultaten uit je Facebook marketing inspanningen te halen.

Ja, ik wil van Facebook een marketing machine maken

Datum
Op donderdag 19 april van 10:00u tot 16:00u. Je bent van harte welkom vanaf 09:45u voor de koffie met wat lekkers. Vanaf 10:00u gaan we starten en neem ik je mee om van Facebook een marketing machine te maken.

Locatie
Is op mijn eigen mooie plekje in Strijen. Het heerlijke monumentenpand zorgt voor een ontspannen sfeer en een mooie ambiance om AAN je bedrijf te werken. Er is voldoende ruimte om gratis je auto te parkeren in de omgeving.

Investering
Wil jij een dag aan slag en samen met mij stappen in je Facebook marketing? De investering is vanaf 1 april €297,- .

JIJ KUNT NU INSTAPPEN VOOR SLECHTS €197,- excl. btw.
JA, RESERVEER MIJN PLEK VOOR SLECHTS €197,-

Ben jij klaar om slimmer te ondernemen? Dan heb jij dit bedrag zo terugverdiend. Je komt in actie, omdat ik je vooruit help waardoor je jouw resultaten gaat behalen.

Dit bedrag is inclusief

 • Koffie, thee en water gedurende de dag
 • Een heerlijke lunch
 • Een werkboek
 • Welkomstverrassing