Businesscoach voor gevoelige en slimme multipotentials 06 - 14 83 44 31 | info@gripopbedrijfsgroei.nl
home oud – meer op verkoop2019-04-09T13:20:45+02:00
“Winst verdubbelen?
Zorg dat je marketing, productopbouw en sales op orde zijn”
Eens testen waar je vastloopt?

Je bent goed in je werk en je weet dat je meer gaat verdienen met een goed werkende marketing- en salesfunnel. Alleen bij jou doen de funnels nog niet wat ze horen te doen, namelijk geld verdienen. En je weet dat de kansen om jouw winst te verdubbelen toenemen als geïnteresseerde klanten niet meer afhaken door de prijs of een gebrekkig verkoopgesprek.

Daarnaast wil je je geen eendagsvlieg zijn en continu moeten zoeken naar nieuwe klanten. Nee, je wilt klanten heel eenvoudig van A naar B brengen door een duidelijke opbouw in jouw productaanbod. Een slimme reeks van producten die aansluiten bij jouw klanten.

Businesscoach, ondernemerscoach en goed verdienen
“Iedere euro die je in marketing stopt, moet zichzelf terugverdienen. Anders moet je het niet doen.”

De meeste ondernemers die ik tegenkom zijn heel goed in hun vak. Ze weten dat ze zichtbaar moeten worden en aan marketing moeten doen om geld te verdienen en hun omzet te verdubbelen. Dus maken ze plannen voor een campagne. Ze plaatsen een advertentie op Facebook, LinkedIn Adwords. Alleen reageert niemand. Poef, weg marketingbudget. Het hoeft niet zo te zijn.

“Hoe lang kun je het je nog veroorloven om klanten te missen door gebrekkige sales pogingen?”

Veel ondernemers zijn ook huiverig om hun producten te verkopen. En als je echt wilt scoren met je marketing dan moet je daarna kunnen verkopen. Terwijl de meeste ondernemers niet eens goed weten HOE ze kennis online verkopen. En het wordt al helemaal lastig om klanten te beïnvloeden en overtuigen tijdens een verkoopgesprek.

Businesscoach, ondernemerscoach en goed verdienen
Businesscoach, ondernemerscoach en goed verdienen
“Niet harder werken, maar slimmer ondernemen”

Bouw een succesvol bedrijf met klanten die jij het allerliefste helpt en trek op simpele manieren klanten aan. Ga niet door met keihard werken. Zorg dat je slim gaat ondernemen, verdiep je in de kennis om goed productaanbod in te zetten en ga je klanten op de allerbeste manier helpen.

>> KUNNEN WIJ EENS SPARREN MET ELKAAR? <<
Trainers, coaches en adviseurs die meer dan 50.000,- omzet per jaar behalen, weten wat ze moeten doen om omzet te verdubbelen

Ze hebben een strategie om hun marketing gericht in te zetten en hun verkoopgesprek zorgt ervoor dat ze hun programma verkopen. En dat gun ik jou ook.

Dat is precies wat ik, Danielle Riemersma als gecertificeerde businesscoach, jou leer. Eerlijk en kritisch. Zodat je precies weet wat en hoe het beter kan.

Hoe zou het voor je zijn als er iemand was die je helpt met de klantstroming en het verkoopproces? Een praktische onderneemster die begrijpt welke grote ambities en dromen je hebt voor je bedrijf en je klanten, die samen met jou aan de slag gaat om alles ook echt in de wereld te zetten.

✓ Zodat de systemen voor je werken. Zodat bezoekers op je website binnen de kortste keren je nieuwe aanbod kennen en kopen.
✓ Zodat de automatiseringen ook voor jou geld opleveren.
✓ Zodat je vooral tijd, energie en focus hebt voor de diensten en taken waar jij als ondernemer echt sterk in bent.

Ik ben gestart nadat mijn klantenstroom aardig ingedroogd was, geen inspiratie meer had en nu heb ik na 6 maanden al ‘nee’ moeten verkopen tegen klanten, want ik heb een constante stroom van aanmeldingen, die ik (in samenwerking met Danielle) heb bewerkstelligd door mijn ideale klanten aan te trekken.

Hanneke Wieffering, Intensmens

Danielle wat heb je met me gedaan vandaag? Ik kwam binnen met kleine dromen en de overtuiging dat de 175,- die ik vraag wel genoeg is voor de waarde die ik bied. Wij weten allebei waar ik mee de deur uitging en ik geloof nog dat het haalbaar is ook! En wat ben je een geweldig leuk mens…

Cindy de Jonge - Haveman, Hoofdregisseur

Bij mij waren een aantal punten die ik eigenlijk wel wist, maar die ik steeds vooruit schoof én een aantal dingen waar ik nooit aan had gedacht.

Mooi ook om te zien dat die punten doorwerken op mijn marketing in het algemeen. Zeker in het gesprek dat ik met haar had gaf ze me een aantal eyeopeners. Fantastisch!

Joyce Dunnewold, Haal meer uit office

Ik help je met:

  • Bewezen marketingstrategieën voor jouw bedrijf. Je weet welke campagnes je logisch en automatisch kunt inzetten en vooral ook: hoe. Samen kijken naar de weg die een (potentiële) klant aflegt om jouw product te kopen, hoe kunnen we dit verbeteren, zodat klanten jouw aanbod kopen?
  • Je snapt waar je kunt beginnen en hebt een duidelijke productaanbod. De klanten worden naar de juiste mogelijkheid gebracht wat bij ze past. Je wilt dat klanten voor jou kiezen. Niet voor de concurrent.
  • Omzetpaniek. Krijg alle training en support die je nodig hebt om te verkopen. Ontdek jouw manier om klanten te overtuigen en laat potentiële klanten heel natuurlijk JA zeggen tegen jouw aanbod.
Businesscoach, ondernemerscoach en goed verdienen

Je bent al redelijk thuis in de ‘online marketing wereld’. Je leert veel en snel, alleen je bedrijf groeit langzaam. Naar jouw zin is dat te langzaam. Als je eerlijk bent dan wil je meer omzet en winst. Dat is nu mondjesmaat, hoewel de lijn golvend en stijgend is. Laten we samen aan de slag gaan om ‘m stevig te laten stijgen.

>> Bekijk de kans om samen te werken hier <<
Businesscoach, ondernemerscoach en goed verdienen

Frustrerend is het. Je weet dat je mooie kansen laat schieten als je niet verkoopt. Dat de tijd genadeloos doortikt. Dat je concurrent met gemak je ideale klant van je afsnoept. Je wéét dat er iets niet klopt, maar toch zie je niet in waarom de verkopen bij jou zo moeizaam gaan. Zal ik met je meekijken? Dan doen we er iets aan.

>> Bekijk de kans om samen te werken hier <<

Vanmorgen had ik heel aangenaam én zeer verhelderend gesprek met Danielle. We zijn specifiek ingegaan op mijn diensten-aanbod. Danielle zag in 1 oogopslag aan mijn verdienmodel dat die te versnipperd en te complex was. Nu is mijn diensten-aanbod teruggebracht tot 3 (dat waren er 5). Dit geeft écht rust en overzicht.

Klaziena Waerts, Gezonde relatie met eten

Danielle heeft mij fantastisch geholpen om weer een goede samenhang te vinden tussen mijn expertise als communicatie- en marketingprofessional en wat ik aan mijn klanten lever als LinkedInstrateeg en businesscoach.

In het eerste klantgesprek dat ik daarna had merkte ik al het verschil: ik kon nog meer dan voorheen communiceren vanuit mijn toegevoegde waarde, vanuit mijn overtuiging dat ik deze klant echt verder kan helpen.

Hanneke Andringa, Zorgeloos Ondernemen

Daniëlle is een doelgerichte empatische businesscoach, die mij helpt om mijn bedrijf te laten groeien. Ik leer veel van haar over marketing en het online bouwen van mijn bedrijf. Dat is echter niet alles: op momenten dat ik de ‘magie’ even kwijt ben, weet zij me weer te overtuigen van mijn talent en helpt ze me de volgende stap te zetten op het zakelijke pad.

Daniella Poppelier, Wie schrijft die blijft
Je kan hetzelfde blijven doen, maar dan blijft alles zoals het is. Of je kan vertrouwen op het advies van een professional en businesscoach

Marketingcampagnes opzetten, webinars maken/geven, online leeromgevingen ontwikkelen, websites, salespagina’s, landingspagina’s in de lucht krijgen…: been there, done that. Ik weet wat werkt, waarom en hoe. Dus het kan ook gerealiseerd voor je worden. Samen bepalen we jouw productaanbod, maken een praktisch stappenplan voor je marketing en ontdekken jouw manier om klanten te krijgen.

Businesscoach, ondernemerscoach en goed verdienen
Kan jouw marketing meer resultaten opleveren?

De aantallen zijn er en jij zou in theorie ook makkelijk klanten kunnen krijgen. Niet dus. Adverteren met je weggever levert veel likes op, maar nog geen klanten. Je doelgroep is bekend, maar je twijfelt of deze scherper moet.

Check in een paar seconden of je marketing aandacht nodig heeft. Is jouw marketing in orde? Je weet het direct door de checklist te downloaden.

Ja, ik wil het checken
>> Meer artikelen en inspiratie <<