Home 52019-08-02T13:37:48+02:00
Business made easy

Verkoop je te weinig, verspil je tijd door ingewikkelde marketing en zorgt jouw aanbod er niet voor dat je aan de tafel komt van potentiële klanten?

Ik daag je uit om het ondernemen makkelijker te maken en het op jouw manier te doen, zodat je jouw bedrijf succesvoller én makkelijker maakt.

  • Marketing makkelijker maken

  • Ontwikkel een effectief aanbod

  • Moeiteloze verkoopgesprekken

Eens testen waar je vastloopt?
Samen bouwen wij een succesvol bedrijf dat loopt als een trein, dat schaalbaar is en dat je meer omzet, plezier en vervulling geeft
Persoonlijke aandacht

Je hebt geïnvesteerd in een programma, maar je loopt vast in alle ideeën en mist begeleiding.  Je mist iemand die gewoon even met je meedenkt en meekijkt. Die meteen jouw kwaliteiten, maar ook jouw valkuilen als ondernemer direct ziet en teruggeeft? Heb je nu de behoefte aan iemand die al jouw ideeën aanhoort én ze omzet naar simpele strategieën die voor jou werken? Dan zit je goed bij mij.

Simpeler ondernemen

Voor mijn klanten geldt: hoe ingewikkelder, hoe lastiger het ondernemen.
Voor mij geldt: hoe ingewikkelder, hoe simpeler ik het maak. Ook techniek. I love it!
Zodat jij eindelijk gaat doen waar je goed in bent.
Resultaat? Heldere producten, praktische marketing en scorende sales die werkt voor jou.

Gecertificeerde businesscoach

Een dure titel? Nee. Het zorgt ervoor dat ik strategisch naar een bedrijf kijk. Gecertificeerd betekent jaarlijks verplichte bijscholing en intervisie voor mij. Dat betekent dat jij niet zomaar advies krijgt, maar jij volgens een beproefde methode groeit naar een compleet succesvol bedrijf.  

92% van de ondernemers haalt de eindstreep niet

Als ondernemer schakel je makkelijk, schiet je alle kanten op en blijven de ideeën komen. Een nadeel van dit heerlijke, bruisende brein is dat het gebrek aan focus op de loer ligt. Dit geeft rompslomp. Dit leidt af, waardoor je prachtige plannen niet worden gerealiseerd.

Zonde, want je hebt mooie ideeën die je in de wereld wilt zetten en je laat nu ondernemerskansen liggen…

Je weet hoe het ondernemen werkt, dat heb je geleerd in een training. Alleen is de uitvoering te groot in je hoofd en daardoor is het soms niet meer behapbaar. Je denkt veel te ver door en maakt de situatie veel te ingewikkeld. Resultaat? Je valt stil, omdat je niet weet waar je moet beginnen.

Download mijn waardevolle ondernemerstips
Verkoopgesprekken simpel en effectief houden

Verkoopgesprekken voeren kun je als lastig ervaren. Je wilt graag je aanbod verkopen, en je wil snel resultaat in zo’n gesprek, alleen heb je tijdens het verkoopgesprek geen idee wat je het beste kunt doen of zeggen.

Welke vragen kun je stellen in een verkoopgesprek? Wat kun je doen om een klant stap voor stap te overtuigen? Je weet het direct door het e-book te downloaden.

Ja, ik wil het checken
Maak je marketing te ingewikkeld?

De aantallen zijn er en jij zou in theorie ook makkelijk klanten kunnen krijgen. Niet dus. Adverteren met je weggever levert veel likes op, maar nog geen klanten. Je doelgroep is bekend, maar je twijfelt of deze scherper moet.

Check in een paar seconden of je marketing aandacht nodig heeft. Is jouw marketing in orde? Of maak je het onnodig ingewikkeld? Je weet het direct door de checklist te downloaden.

Ja, ik wil het checken
Op jouw manier ondernemen maakt je bedrijf succesvoller én makkelijker
– De G.R.I.P. – methode

GROEI, kies een afgestemd businessmodel

RESULTAAT, door slimme strategische beslissingen

IMPACT, jouw roots… jouw manier van ondernemen

PLAN, versimpel en breng focus aan

Deze methode is speciaal ontwikkeld voor ambitieuze ondernemers en geeft GRIP op bedrijfsgroei. Het grote geheel vertalen naar kleine stapjes. Met focus en richting. Dat houdt het ondernemen simpel. Zodat jouw bedrijf loopt als een trein en je meer plezier en vervulling geeft.

In het ondernemer is het belangrijk dat jij focus houdt op jouw eigen succesformule en kiest voor een aanpak die afgestemd is op jouw situatie

Zodat je het ondernemen vooral een gave, vreugde en rijkdom in jouw leven is. Zodat jij geniet van de uitdaging en het plezier dat ondernemen brengt. Dat vraagt om een specifieke begeleiding and I love it. Hoe ingewikkelder jij het maakt, hoe simpeler ik het maak. Zodat jij gaat doen waar je goed in bent. Resultaat? Heldere producten, praktische marketing en scorende sales die werkt voor jou.

Ik ben gestart nadat mijn klantenstroom aardig ingedroogd was, geen inspiratie meer had en nu heb ik na 6 maanden al ‘nee’ moeten verkopen tegen klanten, want ik heb een constante stroom van aanmeldingen, die ik (in samenwerking met Danielle) heb bewerkstelligd door mijn ideale klanten aan te trekken.

Hanneke Wieffering, Intensmens

Danielle wat heb je met me gedaan vandaag? Ik kwam binnen met kleine dromen en de overtuiging dat de 175,- die ik vraag wel genoeg is voor de waarde die ik bied. Wij weten allebei waar ik mee de deur uitging en ik geloof nog dat het haalbaar is ook! En wat ben je een geweldig leuk mens…

Cindy de Jonge - Haveman, Hoofdregisseur

Bij mij waren een aantal punten die ik eigenlijk wel wist, maar die ik steeds vooruit schoof én een aantal dingen waar ik nooit aan had gedacht.

Mooi ook om te zien dat die punten doorwerken op mijn marketing in het algemeen. Zeker in het gesprek dat ik met haar had gaf ze me een aantal eyeopeners. Fantastisch!

Joyce Dunnewold, Haal meer uit office
Je kan hetzelfde blijven doen, maar dan blijft alles zoals het is. Of je kan vertrouwen op het advies van een professional en businesscoach

Marketingcampagnes opzetten, webinars maken/geven, online leeromgevingen ontwikkelen, websites, salespagina’s, landingspagina’s in de lucht krijgen…: been there, done that. Ik weet wat werkt, waarom en hoe. Dus het kan ook gerealiseerd voor je worden. Samen bepalen we jouw productaanbod, maken een praktisch stappenplan voor je marketing en ontdekken jouw manier om klanten te krijgen.

JA, ik wil graag starten
En nu wordt het leuk, want de vraag is…. Wat wil jij?

Zie jij nu waar je bedrijf staat? Misschien is het te complex geworden en wil je het ondernemen makkelijker maken. Zoek je manieren om je marketing makkelijker te maken. Of wil je een uitgebreid aanbod versimpelen naar een slim verdienmodel. En wil je verkopen met gemak.

Je ziet nu dat de situatie is te veranderen. Jij hoeft niet keihard te werken om een succes van je bedrijf te maken. Als je dreigt te stagneren dan kun je kijken wat is strategisch slim voor jou? Wat is de stap waardoor jouw bedrijf nog jaren kan draaien en kan groeien? Wat is slim voor jouw bedrijf en hoe kun je het makkelijk houden (zodat je het vol houdt) en kun je echt groeien naar de impact en het doel dat je wil hebben?

Ik nodig je uit om te onderzoeken wat er allemaal voor je mogelijk is. Wat is nou je grotere doel in het leven? Hoe ga je dat bereiken? 2 keer per maand geef ik een live webinar en laat je zien dat op jouw manier ondernemen je bedrijf succesvoller én makkelijker maakt en je krijgt 5 onmisbare stappen naar een goedlopend bedrijf

JA, ik wil bij het volgende webinar zijn
BedrijfsgroeiTIPS voor ondernemers
>> Meer artikelen en inspiratie <<

Vanmorgen had ik heel aangenaam én zeer verhelderend gesprek met Danielle. We zijn specifiek ingegaan op mijn diensten-aanbod. Danielle zag in 1 oogopslag aan mijn verdienmodel dat die te versnipperd en te complex was. Nu is mijn diensten-aanbod teruggebracht tot 3 (dat waren er 5). Dit geeft écht rust en overzicht.

Klaziena Waerts, Gezonde relatie met eten

Danielle heeft mij fantastisch geholpen om weer een goede samenhang te vinden tussen mijn expertise als communicatie- en marketingprofessional en wat ik aan mijn klanten lever als LinkedInstrateeg en businesscoach.

In het eerste klantgesprek dat ik daarna had merkte ik al het verschil: ik kon nog meer dan voorheen communiceren vanuit mijn toegevoegde waarde, vanuit mijn overtuiging dat ik deze klant echt verder kan helpen.

Hanneke Andringa, Zorgeloos Ondernemen

Daniëlle is een doelgerichte empatische businesscoach, die mij helpt om mijn bedrijf te laten groeien. Ik leer veel van haar over marketing en het online bouwen van mijn bedrijf. Dat is echter niet alles: op momenten dat ik de ‘magie’ even kwijt ben, weet zij me weer te overtuigen van mijn talent en helpt ze me de volgende stap te zetten op het zakelijke pad.

Daniella Poppelier, Wie schrijft die blijft
Klanten die met mij werken..