Home 32019-08-02T13:34:16+02:00
Business made easy

Verkoop je te weinig, verspil je tijd door ingewikkelde marketing en zorgt jouw aanbod er niet voor dat je aan de tafel komt van potentiële klanten?

Ik daag je uit om het ondernemen makkelijker te maken en het op jouw manier te doen, zodat je jouw bedrijf succesvoller én makkelijker maakt.

  • Marketing makkelijker maken

  • Ontwikkel een effectief aanbod

  • Moeiteloze verkoopgesprekken

Eens testen waar je vastloopt?
Persoonlijke aandacht

Je hebt geïnvesteerd in een programma, maar je loopt vast in alle ideeën en mist begeleiding.  Je mist iemand die gewoon even met je meedenkt en meekijkt. Die meteen jouw kwaliteiten, maar ook jouw valkuilen als ondernemer direct ziet en teruggeeft? Heb je nu de behoefte aan iemand die al jouw ideeën aanhoort én ze omzet naar simpele strategieën die voor jou werken? Dan zit je goed bij mij.

Simpeler ondernemen

Voor mijn klanten geldt: hoe ingewikkelder, hoe lastiger het ondernemen.
Voor mij geldt: hoe ingewikkelder, hoe simpeler ik het maak. Ook techniek. I love it!
Zodat jij eindelijk gaat doen waar je goed in bent.
Resultaat? Heldere producten, praktische marketing en scorende sales die werkt voor jou.

Gecertificeerde businesscoach

Een dure titel? Nee. Het zorgt ervoor dat ik strategisch naar een bedrijf kijk. Gecertificeerd betekent jaarlijks verplichte bijscholing en intervisie voor mij. Dat betekent dat jij niet zomaar advies krijgt, maar jij volgens een beproefde methode groeit naar een compleet succesvol bedrijf.  

Download mijn waardevolle ondernemerstips
Verkoopgesprekken simpel en effectief houden

Verkoopgesprekken voeren kun je als lastig ervaren. Je wilt graag je aanbod verkopen, en je wil snel resultaat in zo’n gesprek, alleen heb je tijdens het verkoopgesprek geen idee wat je het beste kunt doen of zeggen.

Welke vragen kun je stellen in een verkoopgesprek? Wat kun je doen om een klant stap voor stap te overtuigen? Je weet het direct door het e-book te downloaden.

Ja, ik wil het checken
Maak je marketing te ingewikkeld?

De aantallen zijn er en jij zou in theorie ook makkelijk klanten kunnen krijgen. Niet dus. Adverteren met je weggever levert veel likes op, maar nog geen klanten. Je doelgroep is bekend, maar je twijfelt of deze scherper moet.

Check in een paar seconden of je marketing aandacht nodig heeft. Is jouw marketing in orde? Of maak je het onnodig ingewikkeld? Je weet het direct door de checklist te downloaden.

Ja, ik wil het checken

Ik ben gestart nadat mijn klantenstroom aardig ingedroogd was, geen inspiratie meer had en nu heb ik na 6 maanden al ‘nee’ moeten verkopen tegen klanten, want ik heb een constante stroom van aanmeldingen, die ik (in samenwerking met Danielle) heb bewerkstelligd door mijn ideale klanten aan te trekken.

Hanneke Wieffering, Intensmens

Danielle wat heb je met me gedaan vandaag? Ik kwam binnen met kleine dromen en de overtuiging dat de 175,- die ik vraag wel genoeg is voor de waarde die ik bied. Wij weten allebei waar ik mee de deur uitging en ik geloof nog dat het haalbaar is ook! En wat ben je een geweldig leuk mens…

Cindy de Jonge - Haveman, Hoofdregisseur

Bij mij waren een aantal punten die ik eigenlijk wel wist, maar die ik steeds vooruit schoof én een aantal dingen waar ik nooit aan had gedacht.

Mooi ook om te zien dat die punten doorwerken op mijn marketing in het algemeen. Zeker in het gesprek dat ik met haar had gaf ze me een aantal eyeopeners. Fantastisch!

Joyce Dunnewold, Haal meer uit office
Je kan hetzelfde blijven doen, maar dan blijft alles zoals het is. Of je kan vertrouwen op het advies van een professional en businesscoach

Marketingcampagnes opzetten, webinars maken/geven, online leeromgevingen ontwikkelen, websites, salespagina’s, landingspagina’s in de lucht krijgen…: been there, done that. Ik weet wat werkt, waarom en hoe. Dus het kan ook gerealiseerd voor je worden. Samen bepalen we jouw productaanbod, maken een praktisch stappenplan voor je marketing en ontdekken jouw manier om klanten te krijgen.

Is het voor jou tijd om er iets aan te doen?
  • Maak je jouw ambitieuze plan complex en raakt overweldigd door wat je moet doen?
  • Gieren de ideeën door je brein, ben je snel afgeleid en vraag je je constant af of het niet makkelijker kan?
  • Zoek je jouw manier van ondernemen en wil je niet meer comprimeren?
In mijn webinar geef ik je manieren om:

 

  • Je marketing makkelijk te maken
  • Een effectief aanbod te hebben
  • En te verkopen zonder moeite.

 

Meld je vandaag nog aan voor mijn GRATIS webinar ‘Op jouw manier ondernemen maakt je bedrijf succesvoller én makkelijker –> in 5 onmisbare stappen naar een goedlopend bedrijf’. In anderhalf uur verklap ik je de inzichten om het ondernemen makkelijker te maken. Zo weet je precies wat jij kan doen om strategisch slim te ondernemen en je ambitieuze plan te realiseren. Zodat je bedrijf loopt als een trein, uitdagend is en je veel vervulling geeft. Zie ik je binnenkort?

JA, ik wil een plekje reserveren op het eerstvolgende webinar

Vanmorgen had ik heel aangenaam én zeer verhelderend gesprek met Danielle. We zijn specifiek ingegaan op mijn diensten-aanbod. Danielle zag in 1 oogopslag aan mijn verdienmodel dat die te versnipperd en te complex was. Nu is mijn diensten-aanbod teruggebracht tot 3 (dat waren er 5). Dit geeft écht rust en overzicht.

Klaziena Waerts, Gezonde relatie met eten

Danielle heeft mij fantastisch geholpen om weer een goede samenhang te vinden tussen mijn expertise als communicatie- en marketingprofessional en wat ik aan mijn klanten lever als LinkedInstrateeg en businesscoach.

In het eerste klantgesprek dat ik daarna had merkte ik al het verschil: ik kon nog meer dan voorheen communiceren vanuit mijn toegevoegde waarde, vanuit mijn overtuiging dat ik deze klant echt verder kan helpen.

Hanneke Andringa, Zorgeloos Ondernemen

Daniëlle is een doelgerichte empatische businesscoach, die mij helpt om mijn bedrijf te laten groeien. Ik leer veel van haar over marketing en het online bouwen van mijn bedrijf. Dat is echter niet alles: op momenten dat ik de ‘magie’ even kwijt ben, weet zij me weer te overtuigen van mijn talent en helpt ze me de volgende stap te zetten op het zakelijke pad.

Daniella Poppelier, Wie schrijft die blijft
BedrijfsgroeiTIPS voor ondernemers
>> Meer artikelen en inspiratie <<
Klanten die met mij werken..