Goed verdienen? Dat kun jij ook!
ONLINE Groeiwerkplaats – 12 mei
JA, ik stroop mijn mouwen op en ga aan de slag
Herken jij dit?

Je zat super geïnspireerd op de training, maar nu moet je het alleen doen

  • Je hebt het idee dat er meer in je zit dan wat er nu uitkomt en dat jij betere resultaten kunt bereiken.
  • Je wil erachter komen welke strategie er bij jou past en wat je echt leuk vindt om in te zetten in je marketing.
  • Je hebt behoefte aan duidelijke stappen en persoonlijke begeleiding, zodat je kunt afmaken waar je aan begonnen bent.
  • Je hebt veel ideeën waardoor je niet weet waar je moet beginnen, raak je het overzicht kwijt of het kost je moeite om aan de slag te gaan.
  • Je wil goed verdienen en weten wat je kunt doen om dit te realiseren. Voor je gevoel mis je net wat inzichten of een persoonlijke aanpak om op de juiste knopen te drukken.
Wat nou als ik je vertel dat dit voor jou kan… en ook nog op jouw manier?

Het is namelijk mogelijk om goed te verdienen met een aanpak die voor jou werkt. En dus geen rijk worden methode van een ander te volgen en nog geen stap verder te komen. Nee, jij kunt het ook voor elkaar krijgen om op jouw manier te ondernemen, iets bij te dragen aan de wereld en je geld te verdienen met wat je het allerliefste doet.

Vraag jezelf eens af hoe het voor je zou zijn:

– Als je de lat niet meer te hoog legt en je afmaakt waar je aan begonnen bent?
– Als je niet verveeld raakt en doelloos je bedrijf probeert aan te sturen?
– Als je niet meer eenzaam zaken hoeft in te richten die je hebt geleerd in een training?
– Als al jouw razende ideeën vorm krijgen en je geen kansen meer hoeft te missen?
– Als je je niet hoeft aan te passen, maar je eigen koers mag varen?
– Als je keuzes maakt op basis van bewezen strategieën en die ook nog eens bij de klant en jou passen?
– Als je leert hoe je een mega succesvol bedrijf bouwt wat iets bijdraagt aan de wereld? Klanten blij en jij blij. Win-win situatie als je het mij vraagt 😉

Groeiwerkplaat
Van idee naar realiteit

Elke eerste dinsdag van de maand organiseer ik een ‘Groeiwerkplaats’ de werkochtend voor ondernemers die hun ideeën willen realiseren. Het is de plek om je mouwen op te stropen en aan de slag te gaan. Eindelijk een moment om je nieuwsbrief te maken, je social media in te plannen, een landingspagina te maken, een webinar voor te bereiden of wat dan ook. We gaan samen dingen van je to-do lijstje schrappen. Andere ondernemers doen hetzelfde en je kunt mij vragen stellen als je ergens vastloopt. Je hoeft het niet alleen te doen, we doen het samen.

Aan het einde van deze waardevolle ochtend heb jij meters gemaakt en kun jij je nieuwsbrief versturen, je landingspagina lanceren of heb je voldoende social media berichten om zichtbaar te worden voor klanten. Het maakt niet uit wat aangepakt moet worden, het is tijd om te implementeren wat je hebt geleerd. Zodat je direct impact hebt met marketing waar klanten niet omheen kunnen. Laat mij je helpen en meld je nu aan voor de eerst volgende ONLINE Groeiwerkplaats van 12 mei2020 (09:00 tot 12:00u).

Over Danielle Riemersma – Businesscoach Grip op bedrijfsgroei

Zeg Danielle Riemersma en je zegt marketing. En andersom. Ik heb een stevige marketingopleiding achter de kiezen en heb enkele jaren de marketing en communicatie verzorgd voor een marketing- en communicatiebureau. En ik heb voor een verschillende grote bedrijven en online namen gewerkt, die liever niet hebben dat jij weet dat ik hen heb geholpen.

Marketingcampagnes opzetten, webinars maken/geven, online leeromgevingen ontwikkelen, websites, salespagina’s, landingspagina’s in de lucht krijgen…: been there, done that. Ik weet wat werkt, waarom en hoe. De meest ingewikkelde online campagnes heb ik met mijn klanten gedraaid. En tijdens de training leer ik je hoe je in kleine en behapbare stapjes online kunt verkopen.

Businesscoach, marketingspecialist
Kom naar een Groeiwerkplaats en merk gelijk al verschil. Ik beloof je, je krijgt grip op jouw bedrijfsgroei

Werk je veel alleen en vind je het gezellig om af en toe samen te werken? Wil je tijd reserveren om AAN je bedrijf te werken? Vind je het leuk om zo nu en dan te sparren met andere ondernemers? En ben je bereidt om ook jouw kennis en ervaring te delen?

Dan is de ONLINE GroeiWerkplaats iets voor jou.

  • Je komt niet meer vast te zitten als je het gevoel hebt dat de training een andere taal spreekt.
  • Je mag veel interesses hebben, zodat alles wat er in je zit eruit komt.
  • Je bent de wereldverbeteraar die uitgedaagd wordt om dingen af te maken.
  • Faalangst, uitstelgedrag, doemdenken, overprikkelt zijn, niet uitgedaagd zijn en het gevoel anders te zijn; verdwijnen als je meedoet met de ONLINE GroeiWerkplaats.

Ik kan mij voorstellen dat je je afvraagt, “Wat kost dat?”
Het enige wat ik van je vraag is een bijdrage voor de onkosten, zodat wij samen aan de slag kunnen met de groei van jouw bedrijf.
Je kunt dus al meedoen voor maar 25,-. Een no-brainer, ik weet het: als je drie uur zonder inspiratie achter je laptop zit kost het je veel meer.

Er is plek voor 8 ondernemers, dus vol = vol!
De eerst volgende Groeiwerkplaats is op 12 mei 2020 (09:00 tot 12:00u)

Vanwege het Corona virus is deze Groeiwerkplaats online

JA, hou mijn stoel vrij, ik ga aan de slag
Businesscoach, ondernemerscoach en goed verdienen