Dingen afmaken? Dat kun jij ook!
Sluit aan bij de Groeiwerkplaats
Herken jij dit?

Je zat super geïnspireerd op de training, maar nu moet je het alleen doen

 • Je hebt veel ideeën waardoor je niet weet waar je moet beginnen, hierdoor raak je het overzicht kwijt of kost het je moeite om aan de slag te gaan met je idee
 • Je hebt behoefte aan duidelijke stappen en persoonlijke begeleiding, zodat je kunt afmaken waar je aan begonnen bent in je marketing
 • Je hebt het idee dat er een manier is om makkelijker je content te maken voor social media, zodat je zichtbaar wordt en het niet langer voor je uitschuift
 • Je wil erachter komen welke strategie er bij jou past en wat je echt leuk vindt om in te zetten in je marketing. Het is gedaan met de losse flodders in je marketing
 • Je wil goed verdienen en weten wat je kunt doen om dit te realiseren. Voor je gevoel mis je net wat inzichten of een persoonlijke aanpak om op de juiste knopen te drukken en je zoekt iemand die je uitlegt hoe je dat het beste kunt doen.
Wat nou als ik je vertel dat dit voor jou kan… en ook nog op jouw manier?

En dat je het niet alleen hoeft te doen. We doen het samen.

Jij kunt het ook voor elkaar krijgen om op jouw ideeën te realiseren, bij te dragen aan de wereld en je geld te verdienen met wat je het allerliefste doet.

Ik laat je tijdens deze ochtend zien HOE je dat doet. Al mijn jarenlange marketingkennis pas ik toe in de websites, online e-mailcampagnes, social media campagnes en marketingplannen die ik voor klanten bedenk en maak. Geef mij een marketing uitdaging en ik zie zo hoe we dat onderscheidend neer kunnen zetten.

Je kunt al je vragen stellen en ik zorg ervoor dat je een strategie krijgt die werkt. De tijd van alleen naar je scherm te staren is voorbij, want je kunt nu heel gefocust samen met mij aan de slag.

Vraag jezelf eens af hoe het voor je zou zijn:
 • Als je jouw marketing to do’s oppakt en je afmaakt waar je aan begonnen bent?
 • Als je niet niet meer hoeft te zoeken hoe je de de dingen die je hebt geleerd in een training moet maken?
 • Als al jouw razende ideeën vorm krijgen en je geen kansen meer hoeft te missen?
Groeiwerkplaat
Van idee naar realiteit

Elke maand organiseer ik een ‘Groeiwerkplaats’ de werkochtend voor ondernemers die hun ideeën willen realiseren. Het is de plek om je mouwen op te stropen en aan de slag te gaan. Eindelijk een moment om je nieuwsbrief te maken, je social media in te plannen, een landingspagina te maken, een webinar voor te bereiden of wat dan ook. We gaan samen dingen van je to-do lijstje schrappen. Andere ondernemers doen hetzelfde en je kunt mij vragen stellen als je ergens vastloopt. Je hoeft het niet alleen te doen, we doen het samen.

Aan het einde van deze waardevolle ochtend heb jij meters gemaakt en kun jij je nieuwsbrief versturen, je landingspagina lanceren of heb je voldoende social media berichten om zichtbaar te worden voor klanten. Het maakt niet uit wat aangepakt moet worden, het is tijd om te implementeren wat je hebt geleerd. Zodat je direct impact hebt met marketing waar klanten niet omheen kunnen. Laat mij je helpen en meld je nu aan voor de eerstvolgende Groeiwerkplaats van 4 november 2022 (10:00 tot 12:00u).

Je doet online vanuit je eigen werkplek mee. Tijdens de Groeiwerkplaats is het mijn intentie om je in een ochtend vooruit te helpen met het realiseren van je dromen of het impact hebben op de wereld.  

Danielle wat heb je met me gedaan vandaag? Ik kwam binnen met kleine dromen en de overtuiging dat de 175,- die ik vraag wel genoeg is voor de waarde die ik bied. Wij weten allebei waar ik mee de deur uitging en ik geloof nog dat het haalbaar is ook! En wat ben je een geweldig leuk mens…

Businesscoach, ondernemerscoach en goed verdienenCindy Haveman, Hoofdregisseur

Samen met haar kritisch kijken naar waar ik na een jaar sta met mijn bedrijf. Kritische vragen die me echt even aan het denken zetten, tips, Danielle denkt echt mee en verdiept zich in jouw bedrijf en jou als persoon. Ik had een hele fijne klik met haar en dat maakt dat je je open stelt.

Miranda Wedekind, Miranda Wedekind

Vanmorgen had ik heel aangenaam én zeer verhelderend gesprek met Danielle. We zijn specifiek ingegaan op mijn diensten-aanbod. Danielle zag in 1 oogopslag aan mijn verdienmodel dat die te versnipperd en te complex was. Nu is mijn diensten-aanbod teruggebracht tot 3 (dat waren er 5). Dit geeft écht rust en overzicht. Danielle, enorm bedankt!!!!

Businesscoach, ondernemerscoach en goed verdienenKlaziena Wearts, Gezonde relatie met eten
Over Danielle Riemersma – Businesscoach Grip op bedrijfsgroei

Zeg Danielle Riemersma en je zegt marketing. En andersom. Ik heb een stevige marketingopleiding achter de kiezen en heb enkele jaren de marketing en communicatie verzorgd voor een marketing- en communicatiebureau. En ik heb voor een verschillende grote bedrijven en online namen gewerkt, die liever niet hebben dat jij weet dat ik hen heb geholpen.

Marketingcampagnes opzetten, webinars maken/geven, online leeromgevingen ontwikkelen, websites, salespagina’s, landingspagina’s in de lucht krijgen…: been there, done that. Ik weet wat werkt, waarom en hoe. De meest ingewikkelde online campagnes heb ik met mijn klanten gedraaid. En tijdens de training leer ik je hoe je in kleine en behapbare stapjes online kunt verkopen.

Businesscoach, marketingspecialist Danielle Riemersma
Kom naar een Groeiwerkplaats en merk gelijk al verschil. Ik beloof je, je krijgt grip op jouw bedrijfsgroei

Werk je veel alleen en vind je het gezellig om af en toe samen te werken? Wil je tijd reserveren om AAN je bedrijf te werken? Vind je het leuk om zo nu en dan te sparren met andere ondernemers? En ben je bereidt om ook jouw kennis en ervaring te delen?

Dan is GroeiWerkplaats iets voor jou.

 • Je komt niet meer vast te zitten als je het gevoel hebt dat de training een andere taal spreekt.
 • Je mag veel interesses hebben, zodat alles wat er in je zit eruit komt.
 • Je bent de wereldverbeteraar die uitgedaagd wordt om dingen af te maken.
 • Faalangst, uitstelgedrag, doemdenken, overprikkelt zijn, niet uitgedaagd zijn en het gevoel anders te zijn; verdwijnen als je meedoet met de GroeiWerkplaats.

Ik kan mij voorstellen dat je je afvraagt, “Wat kost dat?”
Het enige wat ik van je vraag is een bijdrage voor de onkosten, zodat wij samen aan de slag kunnen met de groei van jouw bedrijf.
Je kunt dus al meedoen voor maar 25,-. Een no-brainer, ik weet het: als je twee uur zonder inspiratie achter je laptop zit kost het je veel meer.

Er is plek voor 4 ondernemers, dus vol = vol!
De eerst volgende Groeiwerkplaats is op 9 december (10:00 tot 12:00u)

Danielle ervaar ik als een verrassende en verfrissende businesscoach om mee te werken. Ze leest en luistert heel aandachtig tussen mijn woorden en zinnen door. Ze kruipt als het ware in mijn hoofd, situatie en vragen. Vervolgens weet ze met 1 enkele zin de spijker op de kop te slaan.

Met een open vizier staat ze klaar met raad en daad om mijn praktijk, mijn website en vooral mezelf een positieve boost te geven. Maar ook zwijgt ze op die momenten dat ik het echt even helemaal zelf moet uitzoeken.

Werken met Danielle is een bijzondere mix van persoonlijke aandacht, soms diepgaande gesprekken en daadkrachtige inzet van praktische marketingtools en technieken. Recht door zee aanpak, praktisch en altijd die gevoelige snaar weten te raken.

Onwijs bedankt, het was en is heerlijk om met jou te werken! Ik kan het iedereen aanraden.

Simone SinjorgoSimone Sinjorgo, Praktijk de Diamand

Danielle haalt het beste in je naar boven. Wat mij betreft groeit je business vooral als jij als persoon groeit. Maar heb je wel een buisnesscoach nodig die én strategisch weet hoe je kan groeien met je bedrijf als ook persoonlijk. En dat vind je bij Danielle.

Vivian van BremenVivian van Bremen, Vivian van Bremen

Wat ben ik blij met mijn business coach Danielle Riemersma!!! Gisteren had ik weer een live-dag bij haar en jeetje wat is zij effectief! Ik sta elke keer weer paf. We hadden ook een foto waarin ik eruit zag als een konijn dat in de koplampen kijkt en eerlijk is eerlijk: zo voelde ik me aan het einde van de dag ook een beetje. Ik leer zoveel tegelijk, krijg zoveel gedaan, helderheid over wat ik moet doen en ja inderdaad: mega grip op mijn bedrijfsgroei. Dus die naam van haar, die klopt als een bus. Als je dus ooit op zoek bent naar een goede businesscoach, dan kan ik je Danielle echt van harte aanbevelen!

Kirsten Schults ervaring met Grip op bedrijfsgroeiKirsten Schults, Mind of your own