– The Next LevelDAG – 23 februari 2018  
In 1 dag jouw groeiplan ontwerpen om je bedrijf te laten groeien naar de volgende fase. 

Jouw bedrijf groeit. Je hebt alles gedaan om op dit niveau te komen en je voelt aan alles dat je op de goede weg zit. Als je kijkt dan ziet alles er van de buitenkant goed uit. Je hebt klanten, je agenda staat bomvol en iedere dag werk je keihard om alles voor elkaar te krijgen. Maar toch voel je je niet blij… En tevreden… dat ben je al helemaal niet. Je lijkt soms wel een robot. Je probeert continu aan te sluiten bij de grillen van klanten en daardoor loop je jezelf regelmatig voorbij.


Bepaal hoeveel je ECHT wilt verdienen om je ideale leven en het allerleukste bedrijf mogelijk te maken. Zie de realiteit onder ogen, neem de regie en maak de overstap naar datgene wat je het LIEFSTE wilt. (Je kunt dan stoppen met het rompslomp-werk dat je niet leuk meer vindt.)

Vind in 1 dag uit waar je staat in dit verhaal en hoe jij naar de volgende fase gaat met eenvoudige strategieën!

Herken jij de volgende situaties?
 • Werk jij hard IN je bedrijf, omdat je jouw werkdagen laat bepalen door klanten? Je weet dat je vandaag je Facebook campagne moet starten voor een promotie, maar je bent al blij als je vandaag even rustig kunt ademhalen.
 • Verlies je door jouw snelgroeiend bedrijf de controle en loop je jezelf regelmatig voorbij? Je agenda staat bomvol. Iemand had ook nog een afbeelding moeten maken en je had ook nog een overleg gepland. Hierdoor loop je permanent achter de feiten aan en worden niet belangrijke dingen uiteindelijk belangrijk.
 • Groeit je onderneming zo hard, waardoor allerlei problemen (die je voorheen niet had) je overrompelen? Je hebt zo hard gewerkt om in deze ondernemersfase te komen en de angst schiet je bijna om je hart als je een nieuwe aanvraag krijgt. De gedachte schiet door je hoofd “Waar moet ik deze klant nu laten, ik heb nog niet eens genoeg tijd om een mailtje te sturen om aan te geven wat mijn mogelijkheden zijn. Dit kan niet de bedoeling van het ondernemen zijn.”
 • Kun je door een groeispurt alle werkzaamheden niet meer alleen uitvoeren? Vind je het alleen moeilijk om los te laten en zeg je regelmatig tegen jezelf “Wie kan de werkzaamheden uitvoeren zoals ik het kan? Het uitleggen duurt langer dan het zelf doen. En wat kost dat dan wel niet?” Wat je denkt: “Als ik de juiste persoon tegenkom dan durf ik het wel los te laten.”
 • Zoek je radicale en slimme oplossingen voor de groei, zodat jij je kunt concentreren op de werkzaamheden waar je het allerbeste in bent en je bedrijf verder groeit? Focus op het plan waarvan je voelt dat je op de goede weg zit. Het plan waar je zo hard voor gewerkt hebt om het te realiseren. Je bent onderweg en je weet dat het waarheid kan worden. Als je maar eerst de ruimte krijgt om de werkzaamheden te doen wat jouw rol is in de bedrijfsgroei.

Hoe zou het voor je zijn als je je ambitieuze plan klaar hebt in één dag? Ja, je hebt maar één dag nodig voor je volledige plan. Een gameplan om een volledig succesvol bedrijf op te zetten dat loopt als een trein, schaalbaar is en dat je meer omzet, plezier en vervulling geeft.

Als je niks verandert, dan verandert er niks.

Creëer rust en structuur en ga je veel efficiënter aan de slag. Neem makkelijker beslissingen en zie wat jouw bedrijf nodig heeft om door te breken naar The Next Level.

Zie dat je eraan toe bent om van zo-maar-wat-doen marketing naar slim ondernemen te gaan. Je moet om door te breken een slim businessmodel hebben, met een heldere formule om je bedrijf relaxt te laten groeien naar de volgende fase. Maak jezelf vrij met een slim productaanbod, waardoor je meer gaat verdienen. En maak jouw bedrijf schaalbaar door online mogelijkheden.

Krijg de controle terug, doorbreek de vastgeroeste strategie die wellicht in het begin werkte en WERK SLIMMER, niet harder!
Zoek je een manier om dit anders te doen? Wil je de regie weer terug over jouw groeiende bedrijf en slimmer ondernemen?

Meld je aan voor The Next LevelDAG en ga samen met mij aan de slag om je bedrijf compleet te veranderen of te laten groeien naar de volgende fase. Aan het einde van de dag heb jij een gameplan om grip te krijgen op de groei en weet je precies wat je mogelijkheden zijn om de situatie te veranderen.

Wat levert TheNextlevelDAG op?

 • Je gaat zakelijker naar situaties kijken, zodat je sneller groeibeslissingen maakt.
 • Je gaat genieten van het resultaat en de weg naar het allerleukste bedrijf in de volgende fase van het ondernemerschap
 • Je stelt je grenzen om verder te groeien en staat niet dag en nacht klaar voor iedereen
 • Je zorgt goed voor jezelf en laat je perfectionisme varen
 • Je gaat je eigen waarden naleven, zoals niet altijd werken, tijd voor je gezin vrijmaken, tijd hebben voor onverwachtse dingen etc.
 • Je doet wat je het liefste wilt doen en raakt niet gestrest van alle werkzaamheden
 • Je kunt je gevoel volgen, zonder te verdwalen in al je ideeën en het zakelijke oogpunt te verliezen
JA, reserveer mijn plek op The Next LevelDAG voor slechts 297,-
Voor wie is The Next LevelDAG?

Coaches, trainers en adviseurs wil ik leren hoe je slimmer kunt ondernemen als je voelt dat je bedrijf begint te wankelen door de groei. Er ontstaan soms kleine scheurtjes en voor je gevoel ben je heel de dag brandjes aan het blussen. Tijd om strategisch AAN je bedrijf te werken is er niet, terwijl je hebt geleerd dat dit het allerbelangrijkste is. Tijdens deze dag ga jij zien hoe jij zo snel mogelijk door kunt naar de volgende fase en zo efficiënt mogelijk je doelen kunt bereiken.

Vraag jij je weleens af “Kan ik nog uitbreiden en breng ik alles in praktijk wat ik heb geleerd?” dan is deze dag voor jou een waardevolle investering.

 • Zelfs als je al verschillende trainingen hebt gevolgd
 • Zelfs als je denkt dat je al een slim businessmodel hebt en veranderingen hebt doorgevoerd
 • En als je zoekt naar inspiratie en motivatie om de controle terug te krijgen en door te breken naar het volgende niveau.
Wie ben ik?

Mijn bedrijf groeide en groeide. Ik zag dat ik zaken slimmer kon aanpakken, maar de tijd om AAN mijn bedrijf te werken… die was er niet. Het resulteerde dat ik om 3 uur ’s nachts op de dag voor kerst nog keihard aan het werk was. Ik nam mij voor dat het roer om moest, dit kon zo niet langer.

Nu help ik veel ondernemers iedere dag om ongekende kansen en mogelijkheden te realiseren. Tijdens mijn begeleiding kan ik ze behoeden voor de fouten die ik heb gemaakt toen mijn bedrijf ging groeien. Ik heb het allerleukste bedrijf gerealiseerd en weet ik bedrijfsgroeimonstertjes te temmen. Sterker nog, ik signaleer ze sneller, zodat ik mijn plannen eenvoudiger ontwikkel en realiseer.

Ik ben betrokken bij mijn klanten en haal alle druk van situaties af. Je ziet ze gewoon ontspannen en weer ademhalen… In deze staat zien zij vrij snel welke volgende stappen zij kunnen zetten. En op diepe-dalen-momenten, reik ik mijn hand en trek je omhoog. Je ziet gelijk dat je voor een groeisprong staat en ik ga je laten zien hoe je kunt springen. Je hoeft het niet alleen te doen, want ik sta naast je en dat is de plek waar ik in mijn element ben. Er is nog nooit iemand ongeïnspireerd of ongemotiveerd bij mij weg gegaan. Je voelt altijd de kracht van je bedrijf en de potentie van jouw talenten. Ik geef iedere verandering vleugels en zeg wat nodig is om zaken te doorbreken. En denk jij weg te komen door slappe en met je brein bedachte antwoorden te geven waarvan jij denkt dat ik ze verwacht… ik ben een kei om deze te doorzien en jou je ware antwoorden te laten geven (hoe spannend, eng, groots of onmogelijk deze ook lijken).

Waar ga je mee naar huis na een Next LevelDAG?
 • Je gaat zakelijker naar situaties kijken, zodat je sneller groeibeslissingen maakt.
 • Je gaat genieten van het resultaat en de weg naar het allerleukste bedrijf in de volgende fase van het ondernemerschap
 • Je stelt je grenzen om verder te groeien en staat niet dag en nacht klaar voor iedereen
 • Je zorgt goed voor jezelf en laat je perfectionisme varen
 • Je gaat je eigen waarden naleven, zoals niet altijd werken, tijd voor je gezin vrijmaken, tijd hebben voor onverwachtse dingen etc.
 • Je doet wat je het liefste wilt doen en raakt niet gestrest van alle werkzaamheden
 • Je kunt je gevoel volgen, zonder te verdwalen in al je ideeën en het zakelijke oogpunt te verliezen
Datum

Op vrijdag 2 februari van 10:00u tot 16:00u. Je bent van harte welkom vanaf 09:45u voor de koffie met wat lekkers. Vanaf 10:00u gaan we starten en neem ik je mee op jouw route voor verandering met inzichten, motivatie, inspiratie en minder twijfel waar je nu moet beginnen.

Locatie

Is op mijn eigen mooie plekje in Strijen. Het heerlijke monumentenpand zorgt voor een ontspannen sfeer en een mooie ambiance om AAN je bedrijf te werken. Er is voldoende ruimte om gratis je auto te parkeren in de omgeving.

Investering

Wil jij een dag aan slag en samen met mij stappen zetten naar The Next Level? De investering is slechts 297,- .

Ben jij klaar om door te breken? Dan heb jij dit bedrag zo terugverdiend. Je komt in actie, omdat ik je vooruit help waardoor je jouw resultaten gaat behalen.

Dit bedrag is inclusief
 • Koffie, thee en water gedurende de dag
 • Een heerlijke lunch
 • Een werkboek
 • Welkomstverrassing
 • [BONUS] Online training de week voor The Next Leveldag, waarin jij 9 succesfactoren gaat ontdekken.
JA, reserveer mijn plek op The Next LevelDAG voor slechts 297,-