– Groeisprong –
Samen naar jouw online succes

Goed verdienen of een omzetgroei? Dat kun jij ook.
Persoonlijke 1-op-1 begeleiding

JA, laten we samen 4 maanden aan de slag gaan
Het resultaat is te mager. Te mager als je kijkt hoeveel tijd erin een marketingactie is gaan zitten

Dat knaagt. Want je weet perfect wat je wil, maar toch staat het nog niet. Als je denkt aan de tijd die je het heeft gekost dan voel je een stomp in je maag. Je baalt er ook van.

Zo kan het niet verder. Voor je het weet is er wéér een kwartaal om en sta je nog altijd even ver.

Hoe zou het voor je zijn als er iemand was die je helpt en al die niet verkopende situaties voor je verklaart?

Een praktische onderneemster die begrijpt welke grote ambities en dromen je hebt voor je bedrijf en je klanten, die samen met jou aan de slag gaat om alles ook echt in de wereld te zetten. Zodat de systemen voor je werken. Zodat bezoekers op je website binnen de kortste keren je nieuwe aanbod kennen en kopen. Zodat de automatiseringen ook voor jou geld opleveren. Zodat je vooral tijd, energie en focus hebt voor de diensten en taken waar jij als ondernemer echt sterk in bent.

Lanceer eindelijk je mooie nieuwe aanbod en behaal het online succes waar je van droomt

Het Samen naar jouw online succes is ontwikkeld om je hierbij te helpen. Het helpt om een solide bedrijf te bouwen en je weer back on track te krijgen als je overweldig bent of het gevoel hebt dat je vastzit. 

  • Bouw het bedrijf waar jij van droomt, zonder keihard te werken
  • Laat het bedrijf groeien zonder complexe marketing
  • Breek door naar een volgend ondernemerslevel terwijl je toch vrijheid in je agenda hebt
  • Verdien goed door simpele aanpak om met klanten in gesprek te komen
Dit krijg je allemaal in het ‘Samen naar jouw online succes’- groepsprogramma
Individuele kickstart

Tijdens deze online kickstart gaan we direct aan de slag om jouw strategie helder te krijgen om een solide, stressvrij en succesvol bedrijf te bouwen. Tijdens deze individuele sessie zoomen we in detail in op jouw bedrijf, we bepalen de strategie en stellen heldere doelen voor de komende periode.

4x een persoonlijke online sessie

Elke maand een persoonlijke sessie waarin je intensieve en persoonlijke begeleiding krijgt waardoor jij strategieën en inzichten krijgt om een solide, stressvrij en succesvol bedrijf te bouwen. Ben je klaar om je grote ambities en dromen die je hebt voor je bedrijf en je klanten echt in de wereld te zetten?

Automatische verkoopmachine d.m.v. een Evergreen

Tijdens het traject ga ik aan de slag om jouw automatische marketingmachine in de vorm van een Evergreen voor je te ontwikkelen. Een Evergreen zorgt ervoor dat je op een automatische piloot klanten naar je verkoopgesprek brengt. Het is dé manier om in contact te komen met jouw ideale klanten.

Groeiwerkplaats ochtend

Elke 6 weken een gezamenlijk groep DOE-ochtend. Jij bepaalt je doel en samen zorgen we ervoor dat je dat doel ook echt haalt. Het wordt een productieve ochtend die je in hoge versnelling brengt en die zorgt dat je zaken realiseert.

Maandelijkse mastermind:

In deze sessie – die je nadien later kan terugkijken – ga ik dieper in op de inhoud van ondernemen of marketing. Je krijgt antwoorden op al je vragen rond de marketing, groei en veranderingen die je op dat moment bezighouden.

Facebook helpdesk

Een mogelijkheid om je vragen te stellen en zaken aan mij voor te leggen. De feedback die je hier krijgt is super waardevol en geeft je de inzichten die je nodig hebt. Soms zit je vast en haal je niet alles uit je bedrijf wat erin zit. In deze helpdesk krijg je feedback op en begeleiding bij je plannen, zodat je snel de resultaten behaalt die je wilt.

Technische ondersteuning

Techniekpaniek? Niet als je in mijn programma zit. Ik help je bij technische uitdagingen en laat je zien hoe het werkt.

 Online academie

Je krijgt toegang tot de online academie. Die staat vol met tips en info. Ondernemers zoals jij die het traject al eerder hebben gevolgd vinden ze heel waardevol. Alleen het is niet de basis van het programma, deze zit vooral in het samen implementeren en zaken realiseren.

Module 1:

Module 2:

Module 3

Investering

De totale investering voor het ‘Samen naar jouw online succes programma’ is

650,- per 4 maanden

Of bespaar 100,- euro door in 1x te betalen

2.500,- euro excl. btw.

Vraag gerust naar de mogelijkheden als je hier meer over wilt weten.

Zo. Een hele boterham dus. Ik ben er zeker van dat we samen een succes gaan maken van jouw bedrijf.

JA, laten we samen 4 maanden aan de slag gaan

Aarzel niet als je jezelf herkent en vraag een gesprek met mij aan als je nog twijfelt.

Ik beantwoord graag  je vragen over het programma en geef het ook aan als ik denk dat je beter een andere weg kunt inslaan om tot een oplossing te komen.

Waardevolle bonustraining van een gast-expert cadeau!

Tijdens deze persoonlijke sessie gaat Wendy samen met jou ontdekken: Wie ben jij, wat zijn je kwaliteiten en waar verlang je naar?’ Je ziet direct waar je tegenaan loopt, wat maakt dat je niet weet hoe je het aan moet pakken en wat je belemmert in het ondernemerschap. Vervolgens gaan jullie samen praktisch aan de slag met precies dat wat je bedrijf nu nodig heeft.  Eerst Jij, dan je bedrijf.  T.w.v. 300,-