– Groeisprong –
Samen naar jouw online succes

Goed verdienen? Dat kun jij ook.
Krijg binnen 6 maanden grip op de groei van jouw bedrijf

JA, laten we samen 6 maanden aan de slag gaan

Als gedreven ondernemer ben je nieuwsgierig en wil je mee met de tijd. Je wil jouw klanten het allerbeste geven van jezelf. Gedreven als je bent, heb je al veel zaken geregeld: je bent al redelijk thuis in de ‘online marketing wereld’. Je leert veel en snel, alleen je bedrijf groeit langzaam en gestaag. Naar jouw zin is dat te langzaam. Als je eerlijk bent dan wil je meer omzet en winst. Dat gaat nu met mondjesmaat, hoewel de lijn golvend en stijgend is.

Het is niet dat je niet wil. Je hebt goed opgelet tijdens de trainingen en online workshops. Je hebt boekjes vol aantekeningen. Je hebt gezien hoe de coach het deed. Hoe kan het dat jij alle tips doorvoert en er nog steeds een lage conversie is?

Bij jou lukt het niet. Je nieuwsbrieflijst is flink gegroeid en er komen dagelijks nieuwe inschrijvers. Iedere week stuur je jouw nieuwsbrief die veel gelezen en herlezen wordt. Je krijgt er zelfs complimenten over. Je bent ook heel actief op je zakelijke Facebook pagina. Het is ondertussen een mooie community met waardevolle informatie en interactie. Ook je website is live en je expert status is duidelijk. Conclusie: met deze getallen en activiteiten mag je verwachten dat je voldoende klanten krijgt.

Je voelt een kramp in je maag, want de belasting en hypotheek moeten wél betaald worden. De getallen zijn er en jij zou in theorie ook makkelijk klanten kunnen krijgen.

Niet dus. Adverteren met je weggever levert veel likes op, maar nog geen klanten. Je doelgroep is ingesteld, maar je twijfelt of deze scherper moet.

Het resultaat is te mager. Te mager om in je levensonderhoud te voorzien.

Dat knaagt. Want je weet perfect wat je wil, maar toch staat het nog niet. Als je denkt aan die flinke hap uit je bedrijfsbudget die alle trainingen je al hebben gekost en als je telt hoe weinig euro’s er nog maar zijn teruggerold naar je bedrijf dan voel je een stomp in je maag. Je baalt er ook van. Want je was écht overtuigd dat je een investering deed die zichzelf binnen de kortste keren zou terugverdienen.

Zo kan het niet verder. Je loopt te veel omzet mis doordat je nieuwe aanbod nog niet aanslaat. Voor je het weet is er wéér een kwartaal om en sta je nog altijd even ver.

Hoe zou het voor je zijn als er iemand was die je helpt en al die niet verkopende situaties voor je verklaart?

Een praktische onderneemster die begrijpt welke grote ambities en dromen je hebt voor je bedrijf en je klanten, die samen met jou aan de slag gaat om alles ook echt in de wereld te zetten. Zodat de systemen voor je werken. Zodat bezoekers op je website binnen de kortste keren je nieuwe aanbod kennen en kopen. Zodat de automatiseringen ook voor jou geld opleveren. Zodat je vooral tijd, energie en focus hebt voor de diensten en taken waar jij als ondernemer echt sterk in bent.

Lanceer eindelijk je mooie nieuwe aanbod en behaal het online succes waar je van droomt.

Dit krijg je allemaal in het ‘Samen naar jouw online succes’- groepsprogramma
Individuele kickstart dag

Tijdens deze online 1-op-1 dag gaan we direct aan de slag om jouw strategie helder te krijgen om een solide, stressvrij en succesvol bedrijf te bouwen. Tijdens deze individuele sessie zoomen we in detail in op jouw bedrijf, we bepalen de strategie en stellen heldere doelen voor de komende periode.

4x een persoonlijke online middag

Tijdens deze 4 dagdelen, door het half jaar verspreid, krijg je intensieve en persoonlijke begeleiding waardoor jij strategieën en inzichten krijgt om een solide, stressvrij en succesvol bedrijf te bouwen. Ben je klaar om je grote ambities en dromen die je hebt voor je bedrijf en je klanten echt in de wereld te zetten?

6x individuele coachingsessies

Soms zit je vast en haal je niet alles uit je bedrijf wat erin zit. In deze online sessies krijg je feedback op en begeleiding bij je plannen, zodat je snel de resultaten behaalt die je wilt.

 2x implementatie dag

Een gezamenlijk DOE-dag. Jij bepaalt je doel en samen zorgen we ervoor dat je dat doel ook echt haalt. Het worden twee productieve dagen die je in hoge versnelling brengen en die zorgen dat je zaken realiseert.

 Online academie

Je krijgt toegang tot de online academie. Die staat vol met tips en info. Ondernemers zoals jij die het traject al eerder hebben gevolgd vinden ze heel waardevol. Alleen het is niet de basis van het programma, deze zit vooral in het samen implementeren en zaken realiseren.

 Maandelijkse mastermind:

In deze sessie – die je nadien later kan terugkijken – ga ik dieper in op de inhoud van ondernemen of marketing. Je krijgt antwoorden op al je vragen rond de marketing, groei en veranderingen die je op dat moment bezighouden.

 Facebook helpdesk

Een mogelijkheid om je vragen te stellen en zaken aan mij voor te leggen. De feedback die je hier krijgt is super waardevol en geeft je de inzichten die je nodig hebt.

 Technische ondersteuning

Techniekpaniek? Niet als je in mijn programma zit. Ik help je bij technische uitdagingen en laat je zien hoe het werkt.

Investering

De totale investering voor het ‘Samen naar jouw online succes programma’ is 4.997,- euro excl. btw. Het is ook mogelijk om het bedrag in termijnen te betalen. Vraag gerust naar de mogelijkheden als je hier meer over wilt weten.

Zo. Een hele boterham dus. Ik ben er zeker van dat we samen een succes gaan maken van jouw bedrijf.

JA, laten we samen 6 maanden aan de slag gaan

Aarzel niet als je jezelf herkent en vraag een gesprek met mij aan als je nog twijfelt.

Ik beantwoord graag  je vragen over het programma en geef het ook aan als ik denk dat je beter een andere weg kunt inslaan om tot een oplossing te komen.

Businesscoach, ondernemerscoach en goed verdienen