Groeikansen sessie – exclusieve 1-op-1 dag 

Je ziet het al helemaal voor je: als die enthousiaste mensen die je kunt helpen nu je website klaar is. En je automatisch e-mailsysteem. En je funnel. Oh ja, en dan zijn er ook nog die Facebookadvertenties die voor je gaan werken als een tierelier.

Alleen: al die slimme systemen, praktische plugins en flitsende funneldingetjes moeten wel klanten opleveren.

Dat is heus niet zo moeilijk.
Dat weet je. Want dat zie je bij je collega’s. Dat heb je geleerd tijdens die training die je hebt gevolgd. Je coach heeft het je ook verteld.

Maar toch lukt het je niet om te verkopen.

Frustrerend is het. Je weet dat als je niet verkoopt dat je mooie kansen laat schieten. Dat de tijd genadeloos voorttikt. Dat je concurrent met gemak je ideale klant van je afsnoept.

Je wéét dat er iets niet klopt, maar toch zie je niet in waarom de verkopen bij jou zo moeizaam gaan. Misschien, omdat het toch niet zo eenvoudig blijkt. (Ja, ook niet na die vele marketingtrainingen.)
Omdat je het niet zo graag verkoopt en dus uitstelt.
Omdat er iets in jouw proces niet goed gaat, waardoor klanten afhaken.

Hoeveel maanden staat die weggever nu al op je website?
En vooral: hoe lang komen er al geen klanten uit je mailinglist of geen verkopen uit je salespagina? Hoe lang laat je jezelf nog toe dat je omzet niet zo hoog is als ze zou kunnen zijn?

Zou het niet geweldig zijn als iemand al die niet verkopende situaties voor je verklaart? Hoe zou het voor je zijn als nog deze maand je weggever, je funnel, je Facebookadvertenties echt voor je gaan werken en nieuwe klanten opleveren?

Ik help je graag van wat aanmodderen naar weten wat je moet doen om klanten te krijgen, zodat jij als ondernemer alle groeikansen pakt tijdens het opbouwen van een succesvol online bedrijf.

Weg met salesfunnels die geen klanten opleveren. Je durft je weer je vervolgaanbod te verkopen op je workshop. Je weet precies wat je wanneer gaat doen tijdens een verkoopgesprek en er zit een logische opbouw in. Je durft weer je mensen verwijzen naar je website of je sociale mediakanalen. Supertrots ben je op je online marketingmachine die nu klanten oplevert.

Na deze dag ga je naar huis met heldere vervolgstappen voor de groei van jouw bedrijf. We onderzoeken samen de potentie van jouw bedrijf en welke strategische stappen jij kunt zetten. Jouw groei en die van je bedrijf staan centraal. Je krijgt een slim verkoopproces met een heldere formule om dat écht voor elkaar te krijgen.

Maak nu korte metten met dat knagende stemmetje dat er iets niet goed is in je salesfunnel, salespagina, e-mailmarketing en ga zo maar door. Het Groeikansen plan waarmee je naar huis gaat, bestaat uit de volgende onderdelen:

  1. De HAMVRAAG, de vraag waar het allemaal om draait ‘Hoe kan jij jouw product/ dienst beter verkopen? Jouw product, proces of prijs aanscherpen, zodat klanten voor jouw aanbod kiezen.
  2. De KLANTROUTE, de weg die een (potentiële) klant aflegt om jouw product te kopen. Wat is wat jouw huidige klantroute en hoe kunnen we dit verbeteren, zodat klanten jouw aanbod kopen?

Tijdens deze exclusieve 1-op-1 dag weet je precies hoe je gericht in actie kunt komen om jouw product/ dienst te verkopen. Je kunt direct starten met marketingactiviteiten die resultaten boeken.

De totale investering voor de ‘Groeikans Sessie’ is € 1000,-. Het is ook mogelijk om het bedrag in termijnen te betalen. Vraag gerust naar de mogelijkheden als je hier meer over wilt weten.

Zo. Wat denk je ervan, ben je klaar om eindelijk de klapper van de maand te behalen waar je van droomt? Ik ben er zeker van dat we samen een succes gaan maken van jouw bedrijf.

JA, help mij alsjeblieft met de verkoop van mijn programma/ diensten