Businesscoach voor hooggevoelige en hoogbegaafde ondernemers 06 - 14 83 44 31 | info@gripopbedrijfsgroei.nl
Groeien met je bedrijf2018-01-06T11:29:19+02:00
– REALISEER JOUW BEDRIJF IN DE VOLGENDE FASE –
Jij en jouw bedrijf moeten ingericht worden voor de bedrijfsgroei

Wil je slimmer ondernemen en duidelijk opbouw in je producten met grip op je marketing? Ben je eraan toe om meer grip, structuur en overzicht te hebben op de knelpunten in jouw bedrijf en komt de verandering/groei naar een next level moeizaam op gang? (Terwijl er allerlei aanwijzingen zijn dat je bedrijf toe is aan de volgende fase en klanten geïnteresseerd zijn?)

Herken jij dit?
 • Werk jij hard IN je bedrijf, omdat je jouw werkdagen laat bepalen door klanten? Je weet dat je vandaag je Facebook campagne moet starten voor de promotie, maar je bent al blij als je vandaag even rustig kunt ademhalen.

 • Verlies je door jouw snelgroeiend bedrijf de controle en loop je jezelf regelmatig voorbij? Je agenda staat bomvol. Iemand had ook nog een afbeelding moeten maken en je had ook nog een overleg gepland. Hierdoor loop je permanent achter de feiten aan en worden niet belangrijke dingen uiteindelijk belangrijk.

 • Groeit je onderneming zo hard, waardoor allerlei problemen (die je voorheen niet had) je overrompelen? Je hebt zo hard gewerkt om in deze ondernemersfase te komen en de angst schiet je bijna om je hart als je een nieuwe aanvraag krijgt. De gedachte schiet door je hoofd “Waar moet ik deze klant nu laten, ik heb nog niet eens genoeg tijd om een mailtje te sturen om aan te geven wat mijn mogelijkheden zijn. Dit kan niet de bedoeling van het ondernemen zijn.”

 • Kun je door een groeispurt alle werkzaamheden niet meer alleen uitvoeren? Je hebt 2 mogelijkheden. Jezelf dan over de kop werken door iedere minuut aan de slag te zijn om alles weg te werken. Of bepaalde zaken uitbesteden. Vind je het alleen moeilijk om los te laten en zeg je regelmatig tegen jezelf “Wie kan de werkzaamheden uitvoeren zoals ik het kan? Het uitleggen duurt langer dan het zelf doen. En wat kost dat dan wel niet?” Wat je denkt: “Als ik de juiste persoon tegenkom dan durf ik het wel los te laten.”

 • Zoek je radicale en slimme oplossingen voor de groei, zodat jij je kunt concentreren op de werkzaamheden waar je het allerbeste in bent en je bedrijf verder groeit? Werken en focus op het plan waarvan je voelt dat je op de goede weg zit. Het plan waar je zo hard voor gewerkt hebt om het te realiseren. Je bent onderweg en je weet dat het waarheid kan worden. Als je maar eerst de ruimte krijgt om de werkzaamheden te doen wat jouw rol is in de bedrijfsgroei.

Hoe zou het voor je zijn als jouw ambitieus plan werkelijkheid wordt? Een volledig succesvol bedrijf dat loopt als een trein, schaalbaar is en dat je meer omzet, plezier en vervulling geeft? En dat je daarnaast ook nog een leven overhoudt?

Jouw nieuwe ondernemersveranderroute
– 4 maanden traject –

MODULE 1 Automatiseren/ standaardiseren

Je bedrijf schaalbaar maken en een passief inkomen creëren met online mogelijkheden

Zorg voor een stabiele stroom van inkomen en vergroot jouw inkomen door simpele marketing funnels. Kom uit je comfortzone en krijg de mogelijkheid om leads te genereren en klanten te krijgen. Continu!

MODULE 2 Systemen aanbrengen

Meer vrijheid als ondernemer door systemen aan te brengen

Laat je bedrijfsvoering niet meer bepalen door klanten en krijg de regie weer terug door slimme systemen en klantstromingen aan te brengen. Pak jouw dagelijkse werkstroom aan en houd grip op je bedrijfsgroei. Maak ruimte voor de dingen die jij leuk vindt, waar je het allerbeste in bent en die zorgen voor groei.

MODULE 3 Delegeren

Bouw een fantastisch team dat je helpt te groeien en eenvoudig werkzaamheden overneemt

Maak jezelf vrij en concentreer je op de activiteiten die je klanten en inkomen opleveren. Al het andere besteed je uit. Run je bedrijf zonder uitputting en stress, want met een team werk je aan je bedrijf, niet erin!

MODULE 4 Opbouw productaanbod

Maak jezelf vrij met een slim productaanbod om meer te verdienen

Ontwikkeling een slim productaanbod dat past bij het verdienmodel om de groei te realiseren. Bepaal hoeveel je ECHT wil verdienen om je ideale leven en het allerleukste bedrijf mogelijk te maken en realiseer dit door slim te ondernemen. Krijg een opbouw en duidelijkheid in je productaanbod, zodat klanten van het ene naar het andere aanbod kunnen stromen. Houd de regie en het inzicht in wat je klanten aanbiedt, zodat duidelijk is wat je ermee gaat verdienen.

MODULE 5 Verdienmodel

Een slim businessmodel met een heldere formule om je bedrijf te laten groeien naar de volgende fase

Zie de realiteit onder ogen, waar staat je bedrijf nu en waar wil je naar toe? Kan ik met mijn huidige businessmodel of verdienmodel mijn groeidoel realiseren? Jouw businessmodel moet de huidige groei aankunnen, maar ook de groeifase daarna. Het houdt hierna namelijk niet op!  Neem de regie en krijg grip op de veranderingen om te groeien naar de volgende fase in je bedrijf. Maak de overstap naar datgene wat je het LIEFSTE wilt met je bedrijf. (Je kunt dan stoppen met het werk dat je niet leuk meer vindt).

MODULE 6 Geldmindset

Groter en zakelijker denken en handelen als succesvolle ondernemer

Ontdek dat het gameplan van je snelgroeiende bedrijf in orde moeten zijn voor je überhaupt kunt schakelen naar de volgende fase. Jij en jouw bedrijf moeten anders ingericht worden om de grip op de bedrijfsgroei te houden. Een ondernemer die groeit van 50.000,- per jaar naar 100.00,- per jaar, heeft een compleet ander systeem nodig. Je gaat anders met geld en besluiten om en je stelt andere prioriteiten om de grip op de bedrijfsgroei te houden. In het begin zit je overal bovenop en dat gaat niet meer als wilt groeien. Je kunt niet met een kleine mindset een groot bedrijf opzetten. Het vergt een andere aanpak en dat moet je leren.

Als je meedoet met GROEIEN MET JE BEDRIJF krijg je 4 maanden lang mijn persoonlijke begeleiding, motivatie, feedback en inspiratie om je bedrijf compleet te veranderen of te laten groeien naar de volgende fase. Je krijgt van mij ideeën en formules om direct toe te passen in jouw bedrijf en je bereikt door slimme strategieën meer klanten.

Het GROEIEN MET JE BEDRIJF programma omvat onder andere de volgende onderdelen:
 • Jouw persoonlijke helpdesk op Facebook

  Support voor al je vragen en begeleiding bij de groei van je bedrijf en veranderprocessen. Je hoeft het niet alleen te doen, je krijgt feedback tijdens werkdagen binnen 24 uur en bereikt continu jouw resultaten.

 • Online omgeving: Organiseer je bedrijf zo slim dat je een schaalbaar bedrijf krijgt met een ijzersterk team

  Ik wil jou mijn leermomenten besparen. In mijn online omgeving kun je rustig in je eigen tijd alle modules bekijken. Je vindt hier waardevolle lessen om je echte drijfveren te achterhalen en om je bedrijf schaalbaar te maken door slimme online marketingstrategieën.

 • 4x maandelijkse mastermind: Volg een duidelijke strategie, de tijd is rijp voor verandering

  In deze sessie gaat Danielle dieper in op de inhoud en krijg je coaching op alle vraagstukken die naar voren komen bij een bedrijf in een groeifase.

 • 4x versnellingsdag: Voel jezelf weer ondernemer en vakman door de regie in je bedrijf terug te pakken

  Iedere maand een gezamenlijk DOEN dag. Je pakt de regie terug en stelt je eigen doel. Die dag ga je er daadwerkelijk voor zorgen dat het doel wordt uitgevoerd. Deze productieve dagen zorgen dat je in een hoge versnelling je doelen behaald.

 • 6x coachingsessie: Fix je groeipijnen en hak knopen door. Zie direct wat de groeisprong van jou als ondernemer wil

  Je zit vast in een fase en haalt niet alles uit je bedrijf wat erin zit. In deze coachingsessies krijg je feedback op jouw plannen, zodat je snel de resultaten behaalt die je wilt.

 • 1x live dag: Maak jezelf vrij van het bedrijf en krijg ruimte om je te focussen op je bedrijfsgroei

  Je leert alles over hoe je jouw totaalconcept ontwikkelt op het niveau waarin je nu bent aangekomen. Je impact vergroot zichtbaarder, terwijl je helemaal jezelf blijft. Je creëert ruimte in je hoofd en ruimte voor jezelf, zodat jouw bedrijf niet afhankelijk is van jou.

 • Live sessie 4 uur: Realiseer de groei die je voor ogen hebt – Kickstart sessie

  Tijdens deze 1-op-1 sessie gaan we direct aan de slag om een helder stappenplan te krijgen voor de groei van jouw bedrijf. Samen gaan we AAN jouw bedrijf werken in plaats van alleen maar IN je bedrijf. Welke nieuwe strategieën worden ontwikkeld voor jouw producten of diensten. Je krijgt intensieve support en ondersteuning die nodig is om je te begeleiden met alle persoonlijke veranderingsprocessen en de groeiuitdagingen.

WAT LEVERT HET PROGRAMMA GROEIEN MET JE BEDRIJF OP?

Aan het einde van het traject werk je als snelle groeier planmatig, heb je de regie weer terug, behandel je bedrijf als een bedrijf en heb je slimme oplossingen met een strategisch productaanbod om meer te verdienen. Je slaagt erin om jouw bedrijf schaalbaar te maken en je hebt een team die werkzaamheden overneemt en je helpt verder te groeien.

 • Je gaat zakelijker naar situaties kijken, zodat je sneller groeibeslissingen maakt.
 • Je gaat genieten van het resultaat en de weg naar het allerleukste bedrijf in de volgende fase van het ondernemerschap
 • Je stelt je grenzen om verder te groeien en staat niet dag en nacht klaar voor iedereen
 • Je zorgt goed voor jezelf en laat je perfectionisme varen
 • Je gaat je eigen waarden naleven, zoals niet altijd werken, tijd voor je gezin vrijmaken, tijd hebben voor onverwachtse dingen etc.
 • Je doet wat je het liefste wilt doen en raakt niet gestrest van alle werkzaamheden
 • Je kunt je gevoel volgen, zonder te verdwalen in al je ideeën en het zakelijke oogpunt te verliezen

VOOR WIE IS HET PROGRAMMA GROEIEN MET JE BEDRIJF IN 4 MAANDEN?

Het programma ‘Groeien met je bedrijf in 4 maanden’ is voor ondernemers die groeien vanuit de startfase naar de ZET DOOR IN GROEI FASE waarin plotseling alles begint te draaien binnen hun bedrijf. Nieuwe klanten en kansen stromen en expansie komt eraan. Ze botsen alleen tegen nieuwe uitdagingen aan en veranderingen komen moeizaam op gang.

Je begrijpt dat er een investering in geld, tijd en commitment voor je bedrijf nodig is, en dat wil je graag, omdat je weet wat het je kan opleveren. Je neemt compleet de verantwoordelijkheid over je eigen bedrijf, groei en resultaten.

Je wil dus ook bij alle sessies aanwezig zijn, je maakt hier tijd in je agenda voor vrij. Je wil meer professionaliteit in het totale concept aanbrengen, waardoor je meer impact hebt. Je bent gegroeid met je bedrijf en jouw aanpak is niet meegegroeid waardoor je worstelt en de situatie vraagt om vervolgstappen te zetten.

Over Danielle

Toen ik officieel startte met mijn bedrijf, ging de groei binnen 2 jaar in een razend tempo. Ik heb de afgelopen jaren ondernemers geholpen om meer te verdienen, grip te houden op de bedrijfsgroei en te genieten van meer vrijheid in het ondernemen.

Veel van mijn klanten stoppen om dag en nacht klaar staan en nemen de regie terug in hun bedrijfsgroei. Ze halen alles uit hun bedrijfspotentieel en ondernemerstalenten en krijgen een volledig succesvol bedrijf dat loopt als een trein, schaalbaar is en dat je meer omzet, plezier en vervulling geeft. Ik ga jou mijn leermomenten besparen en deel met jou al mijn kennis!

Waar wacht je nog op? Grijp nu de kans en doorloop de belangrijke stappen om grip te krijgen op jouw bedrijfsgroei.

De investering is slechts  € 2497,- (bij betaling in 1 keer)

Of 3 deelbetalingen van € 850,-

Overtuigd? Meld je nu aan!

KLIK HIER OM DIT PROGRAMMA TE BESTELLEN

“Wat doe ik reeds goed? Wat kan beter en ook op welke manier kan ik eenvoudig meer resultaat bereiken? Deze vragen zijn op een bij mij passende manier beantwoord.

Esther Heijmans, E-starcoaching

Samen met haar kritisch kijken naar waar ik na een jaar sta met mijn bedrijf. Kritische vragen die me echt even aan het denken zetten, tips, Danielle denkt echt mee en verdiept zich in jouw bedrijf en jou als persoon.

Miranda Wedekind, Miranda Wedekind

Ik ben gestart nadat mijn klantenstroom aardig ingedroogd was, geen inspiratie meer had en nu heb ik na 6 maanden al ‘nee’ moeten verkopen tegen klanten, want ik heb een constante stroom van aanmeldingen, die ik (in samenwerking met Danielle) heb bewerkstelligd door mijn ideale klanten aan te trekken.

Hanneke Wieffering, Intensmens
VEEL GESTELDE VRAGEN
 • Voor wie is GROEIEN MET JE BEDRIJF niet?
  Ondernemers die voor snelle tips, trucjes gaan en die alleen een how-to training zoeken. Verder vind je het moeilijk om te investeren in je bedrijf en verantwoordelijk te zijn over de resultaten.
 • Ik worstel om goed te verdienen, te veel weggeven en keihard te werken. Gaat het programma mij hierbij helpen?
  Heel herkenbaar, zeker in de groeifase vergeet je weleens het zakelijke oogpunt. Ik ga je laten zien hoe je heel snel en radicaal de situatie kunt veranderen en werken versus verdienen weer in balans komt.
 • Ik heb al team leden ingeschakeld. Moet ik stoppen met de samenwerking?
  Soms komen we samen tot de beslissing dat de samenwerking beter beëindigd kan worden. Ook dit hoort bij het ondernemen. Het teamlid blijkt niet goed te passen in het ambitieuze plan en dan is het goed om afscheid van elkaar te nemen. Vaker leer je hoe je jouw team kunt aansturen en wat teamleden nodig hebben om echt te floreren en jou te begeleiden naar het volgende niveau.
 • Krijg ik alle uitleg in het programma of moet ik nog steeds zaken zelf uitzoeken?
  Jij hebt vast eerder een training gevolgd en dit ervaren. Een hoop kennis wat je zou kunnen doen alleen niet de uitleg hoe het te realiseren is. Wees gerust, ik geef je altijd de volledige uitleg en zorg ervoor dat jij de zaken kunt realiseren. Uiteraard is het wel aan jou of jij de informatie oppakt en er daadwerkelijk mee aan de slag gaat.
 • Ik twijfel of het programma bij mij past
  Meld je aan voor een gratis intakegesprek en we kijken samen of het programma past. Ik ben altijd oprecht, ik geef het namelijk ook aan als dit programma nog niet past bij jouw business-fase of als een ander programma of route wellicht beter past.
Jouw persoonlijke helpdesk op Facebook2017-11-22T12:33:01+02:00

24/7 support voor al je vragen en begeleiding bij de groei van je bedrijf en veranderprocessen. Je hoeft het niet alleen te doen, je krijgt continu feedback en bereikt continu jouw resultaten.

Online omgeving: Organiseer je bedrijf zo slim dat je een schaalbaar bedrijf krijgt met een ijzersterk team2017-11-22T12:32:40+02:00

Ik wil jou mijn leermomenten besparen. In mijn online omgeving kun je rustig in je eigen tijd alle modules bekijken. Je vindt hier waardevolle lessen om je echte drijfveren te achterhalen en om je bedrijf schaalbaar te maken door slimme online marketingstrategieën.

4x maandelijkse mastermind: Volg een duidelijk strategie. De tijd is rijp voor verandering.2017-11-22T12:32:20+02:00

In deze sessie gaat Danielle dieper in op de inhoud en krijg je coaching op alle vraagstukken die naar voren komen bij een bedrijf in een groeifase.

4 x versnellingsdag: Voel jezelf weer ondernemer en vakman door de regie in je bedrijf terug te pakken2017-11-22T12:31:58+02:00

Iedere maand een gezamenlijk DOEN dag. Je pakt de regie terug en stelt je eigen doel. Die dag ga je er daadwerkelijk voor zorgen dat het doel wordt uitgevoerd. Deze productieve dagen zorgen dat je in een hoge versnelling je doelen behaald.

6x coachingsessie: Fix jouw groeipijnen en hak knopen door. Zie direct wat de groeisprong van jou als ondernemer wil.2017-11-22T12:29:20+02:00

Je zit vast in een fase en haalt niet alles uit je bedrijf wat erin zit. In deze coachingsessies krijg je feedback op jouw plannen, zodat je snel de resultaten behaalt die je wilt.

1x live dag: Maak jezelf vrij van het bedrijf en krijg ruimte om je te focussen op bedrijfsgroei2017-11-22T12:29:00+02:00

Je leert alles over hoe je jouw totaalconcept ontwikkelt op het niveau waarin je nu bent aangekomen. Je impact vergroot zichtbaarder, terwijl je helemaal jezelf blijft. Je creëert ruimte in je hoofd en ruimte voor jezelf, zodat jouw bedrijf niet afhankelijk is van jou.

Live sessie 4 uur: Realiseer de groei die je voor ogen hebt Kickstart sessie2017-11-22T12:28:37+02:00

Tijdens deze 1-op-1 sessie gaan we direct aan de slag om een helder stappenplan te krijgen voor de groei van jouw bedrijf. Samen gaan we AAN jouw bedrijf werken in plaats van alleen maar IN je bedrijf. Welke nieuwe strategieën worden ontwikkeld voor jouw producten of diensten. Je krijgt intensieve support en ondersteuning die nodig is om je te begeleiden met alle persoonlijke veranderingsprocessen en de groeiuitdagingen.

Meer grip, meer structuur en meer vrijheid. ‘Grip op bedrijfsgroei’ helpt succesvolle ondernemers die een zakelijk groei hebben doorgemaakt weer grip te krijgen op hun bedrijf.