Je eigen plan voor een succesvolle online business

Bepaal in een GRATIS gesprek je persoonlijke strategie om online een continue stroom van klanten te krijgen, zodat je een succesvolle, schaalbare online business bouwt.

Klik hier om een PLAN te maken
Je ontvangt bij je aanmelding mijn
Marketing CHECKLIST
Klik hier om een PLAN te maken

Geef je op voor een gratis gesprek >>

Klik hier om een PLAN te maken

Ik ben gestart nadat mijn klantenstroom aardig ingedroogd was, geen inspiratie meer had en nu heb ik na 6 maanden al ‘nee’ moeten verkopen tegen klanten, want ik heb een constante stroom van aanmeldingen, die ik (in samenwerking met Danielle) heb bewerkstelligd door mijn ideale klanten aan te trekken.

HannekeHanneke Wieffering, Intensmens

Danielle wat heb je met me gedaan vandaag? Ik kwam binnen met kleine dromen en de overtuiging dat de 175,- die ik vraag wel genoeg is voor de waarde die ik bied. Wij weten allebei waar ik mee de deur uitging en ik geloof nog dat het haalbaar is ook! En wat ben je een geweldig leuk mens…

Businesscoach, ondernemerscoach en goed verdienenCindy de Jonge - Haveman, Hoofdregisseur

Bij mij waren een aantal punten die ik eigenlijk wel wist, maar die ik steeds vooruit schoof én een aantal dingen waar ik nooit aan had gedacht.

Mooi ook om te zien dat die punten doorwerken op mijn marketing in het algemeen. Zeker in het gesprek dat ik met haar had gaf ze me een aantal eyeopeners. Fantastisch!

Businesscoach, ondernemerscoach en goed verdienenJoyce Dunnewold, Haal meer uit office