Wil jij een automatisch verkoopsysteem (funnel) dat je helpt om meer klanten te krijgen?

Jij als ondernemer werkt hard. Een vlijmscherpe marketingboodschap of bewezen marketingstrategieën ontwikkelen, kost veel tijd en je bent continu bezig met het werven van nieuwe leads. Het harde werken gaat je steeds meer tegenstaan en je vraagt je af of je leads niet op een makkelijkere manier kunt aantrekken.

De oplossing is: ontwikkel een simpele funnel!
Het is dé perfecte manier om snel klanten te krijgen.

Hoe pak je het aan en hoe kun je in minder tijd klanten krijgen?

Ik heb een webinar gemaakt, zodat jij je FUNNEL skills kunt updaten. Meer dan een uur hoeft het niet te kosten en dan ben jij  klaar om ook aan de slag te gaan en via een SIMPELE FUNNEL leads te krijgen. In het webinar ‘Verkoop je aanbod via een simpele funnel’ wordt alles voor jou op een rijtje gezet en kun je al je vragen stellen.

Wat gaan we doen?

Op 22 augustus krijg jij van mij inspiratie en stappen om met jouw funnel aan de slag te gaan. Tijdens het webinar ‘Verkoop je aanbod via een simpele funnel’ daag ik je uit om in actie te komen. De kracht zit in het tijd vrijmaken en dan heb jij na dit webinar een plan van aanpak om aan de slag te gaan met jouw funnel. Ik zorg voor de focus, structuur, aanpak… en jij zorgt voor de energie en het doen!

Er zijn geen kosten aan verbonden. Het enige wat jij hoeft te investeren is je tijd en je commitment om AAN je bedrijf te werken. Als je mij kent dan weet je dat ik voor slimme oplossingen ga, dus de opdrachten zijn eenvoudig te implementeren…

Wie geeft de FUNNEL challenge?

Mijn naam is Danielle Riemersma, gecertificeerd businesscoach en met een JARENLANGE ERVARING in het team van de GROOTSTE ONLINE ONDERNEMERS VAN NEDERLAND. Deze ervaring zorgt ervoor dat je heel veel fouten niet zelf meer hoeft te maken en je marketing zo simpel mogelijk kunt houden. Wist je bovendien dat heel veel grote online ondernemers ook aan offline marketing doen? Het is de bron van hun succes. Die combinatie van simpele online & offline marketing wil ik je heel graag leren.