Wat een goede stap om je aan te melden.

De e-mail met alle informatie is onderweg naar je mailbox!

Mocht je de e-mail niet binnen een uur ontvangen, laat het mij dan weten via info@gripopbedrijfsgroei.nl

Soms komt de mail binnen in je spam box. Sleep de e-mail naar je inbox en voeg mijn gegevens toe aan je contacten. Op deze manier weet je zeker dat de volgende e-mail op de juiste plek terecht komt.

Ik heb er veel zin in om samen aan de slag te gaan!

Met slimme ondernemersgroet,

Danielle Riemersma

Businesscoach

Dit zijn ook handige stappen om aan GRATIS tips te komen!

Stap 1 > Like GripOpBedrijfsgroei op Facebook – Het is gratis 😉

Blijf op de hoogte van dagelijkse inspiratie via mijn community op Facebook. Iedere dag deel ik daar tips en tricks, super handig als je meer wilt weten over ondernemerstips en marketing. En ik hoor graag hoe jij over bepaalde zaken denkt, dus laat zeker een berichtje achter en laat mij jouw antwoord weten als je een vraag ziet staan.

Volg op Facebook

Stap 2 > Abonneer je op mijn GRATIS YouTube kanaal – Ontvang waardevolle video’s.

Deze video’s zitten bomvol uitleg hoe alle online tools of strategieën werken. Om jou te helpen om de online mogelijkheden optimaal te benutten. Veel kijkplezier!

Volg op YouTube

Stap 3 > Volg ons via Instagram – Volg de belevingen van Grip op bedrijfsgroei

Zie wat er allemaal gebeurd op het GRIP hoofdkwartier. Iedere dag deel ik inspiratie om goed na te denken wat je wilt. En regelmatig laat ik zien wat er allemaal gebeurt bij mij op kantoor. Oké… eerlijk? Het zijn vaak onze gekkigheidjes…blunders of gekke uitspattingen, waardoor ik hier helemaal in een deuk lig… Maar je ziet er ook veel businesstips voorbij komen.

Volg op Instagram

Stap 4 > Maak een connectie op LinkedIn – Een zakelijke omgeving waar ik graag informatie deel

Op LinkedIn deel ik regelmatig tips en blogs met waardevolle informatie. Laten we daar ook een connectie maken, want ik spreek je daar heel graag.

Volg op LinkedIn