Wat een goede stap om je aan te melden.

Er is een e-mail naar je onderweg. Daarin staat de link naar mijn online agenda om een afspraak in te plannen. Kies een tijdstip en dan spreek ik je binnenkort. Er is ook een vragenlijst om in te vullen. Hierdoor kan ik mij goed voorbereiden op ons gesprek.

 

Leuk! Ik heb er veel zin in om samen aan de slag te gaan!

 

Met slimme ondernemersgroet,

Danielle Riemersma

Businesscoach

 

Dit zijn ook handige stappen om aan GRATIS tips te komen!

 

Stap 1 > Like GripOpBedrijfsgroei op Facebook – Het is gratis 😉

Blijf op de hoogte van dagelijkse inspiratie via mijn community op Facebook. Iedere dag delen wij daar tips en tricks, super handig als je meer wilt weten over ondernemerstips en marketing. En ik hoor graag hoe jij over bepaalde zaken denkt, dus laat zeker een berichtje achter en laat mij jouw antwoord weten als je een vraag ziet staan.

Volg op Facebook

 

Stap 2 > Abonneer je op ons GRATIS YouTube kanaal – Ontvang waardevolle video’s.

Deze video’s zitten bomvol uitleg hoe alle online tools of strategieën werken. Om jou te helpen om de online mogelijkheden optimaal te benutten. Veel kijkplezier!

Volg op YouTube

 

Stap 3 > Volg ons via Instagram – Volg de belevingen van Grip op bedrijfsgroei

Zie wat er allemaal gebeurd op het GRIP hoofdkwartier. Iedere dag deel ik inspiratie om goed na te denken wat je wilt. En regelmatig laat ik zien wat er allemaal gebeurt bij mij op kantoor. Oké… eerlijk? Het zijn vaak onze gekkigheidjes…blunders of gekke uitspattingen, waardoor ik hier helemaal in een deuk lig…

Volg op Instagram

 

Stap 4 > Maak een connectie op LinkedIn – Een zakelijke omgeving waar ik graag informatie deel

Op LinkedIn deel ik regelmatig tips en blogs met waardevolle informatie. Laten we daar ook een connectie maken, want ik spreek je daar heel graag.

Volg op LinkedIn