Ben jij eraan toe om een volledig online bedrijf te bouwen, zodat je klanten krijgt?

Je wilt klanten krijgen door online marketing. Een volledig online bedrijf, zonder technische frustratie of een informatie overload. Een online plek waar je geld kunt verdienen, zonder veel tijd en geld te verspillen aan het uitzoeken van de strategie en techniek.

Voor veel ondernemers betekent online marketing HEEL hard werken. Klanten krijgen met hun online marketing inspanningen gaat moeilijk en ze vragen zich af of online marketing wel werkt om klanten te krijgen.

Het bouw je online bedrijf programma is erop gericht om je hierbij te helpen.

In plaats van één deel van de puzzel op te lossen, wat vaak leidt tot frustratie of het vastlopen in een online programma, bied ik je een volledig online marketing systeem, met ondersteuning en uitleg van de systemen.

Hiermee schep je de mogelijkheid om leads te genereren en klanten te krijgen. Continu!

Het bouw je online bedrijf programma leert je:
 • Hoe je eenvoudig klanten krijgt, zonder ingewikkelde strategieën waarin je vastloopt.
 • Hoe je een simpel een eerste funnel opzet die bij jouw fase en onderneming past
 • Hoe je op de beste manier leads omzet naar klanten
 • Hoe je dit allemaal automatiseert en je eerste campagne lanceert.
Wil jij een compleet online systeem om klanten te krijgen?

Eindelijk is er een helder pad voor jou! Jij weet altijd welke volgende actie je kunt ontwikkelen door het ‘Bouw je online bedrijf’ programma met ondersteuning bij iedere stap die je zet. 

Stop met het verzamelen van informatie op het internet waardoor je alleen maar meer verwarring krijgt. Met de juiste kennis, concrete acties  en slimme strategieën is het voor jou niet meer nodig om naar deze informatie te zoeken. Alle geheimen rond online marketing worden gegeven en jij krijgt een stap voor stap aanpak om een volledig online bedrijf te bouwen!

Eerste hulp bij online marketing,
het Bouw je online bedrijf programma leert je:

Krijg de coaching, ondersteuning en systemen die je nodig hebt om via online marketing klanten te krijgen en jouw volledige online bedrijf te bouwen

Zonder te verdwalen en techniekpaniek!

Ken je doelgroep

Ontdek wie jouw ideale klant is

Storytelling voor ondernemers

Zet bezoekers om in klanten door een online verhaal

Je productaanbod ontwikkelen

Laat jouw productaanbod aansluiten bij jouw klanten

Statistieken begrijpen

Krijg grip op jouw online systeem en aanpak

Meer verkopen door moeiteloze online marketing

Vergroot jouw online vindbaarheid

Maak een salesfunnel

Krijg de perfecte funnel voor jouw business

Automatiseer je online marketing

Je marketing opschalen

Schaal je online marketing activiteiten op

Ben jij er klaar voor om jouw volledige online bedrijf te bouwen?

Vanaf nu weet jij precies welke stap je kunt zetten, omdat ik jou als online marketing specialist help bij iedere stap om jouw volledige online bedrijf te bouwen. Eindelijk een route waarmee je goed kunt verdienen met datgene waar je het allerbeste in bent en het liefste doet.

Als online marketing specialist heb ik de afgelopen 12 jaar ondernemers geholpen om een continue stroom klanten te krijgen door het bouwen en runnen van een winstgevend online bedrijf.

“Stap voor stap meegenomen worden in het proces. Danielle bevraagt en daagt je uit om een pakkende en duidelijke online marketing strategie te ontwikkelen.” – Marjon Tjepkema van Tjepkema coaching

Dit is het meest complete programma dat jou stap voor stap begeleidt om jouw online bedrijf te lanceren en op te schalen

Vaak krijg je stukjes van de puzzel. Alle informatie is tegenwoordig online te vinden. Alleen er zit geen lijn of stap voor stap uitleg bij om jouw eigen strategie te ontwikkelen. Je denkt misschien: “Ik moet Facebook advertentie plaatsen en misschien moet een Instagram account maken. Wacht ik moet een nieuwsbrief versturen, maar hoe maak ik de content???? Welke landingspagina software moet ik gebruiken?” Je zoekt je rot en raakt gefrustreerd door alle mogelijkheden waarbij iedere week wel iets nieuws wordt verzonnen.

Ben je eraan toe om een compleet online systeem op te zetten om klanten te krijgen?

Veel ondernemers weten niet hoe online marketing werkt. Het inzetten van geautomatiseerde marketing- en salesfunnels gaat moeizaam en je maakt geen gebruik van een online marketing strategie of een planning die helpt om meer klanten te krijgen.

Ik ga je een helder en duidelijk stap voor stap methode laten ontdekken!
 • HOE je de beste leads krijgt met geautomatiseerde marketing- en salesfunnels
 • HOE je jouw online bedrijf inricht om continu in gesprek te blijven met jouw klanten
 • HOE je op de beste manier retargeting of online adverteren inzet, zonder klanten te irriteren of te spammen
 • HOE je online je product of programma verkoopt door de verkoopfases waarin een klant zich bevindt tijdens een verkoopproces te begrijpen en je communicatie hierop af te stemmen
 • HOE je dit allemaal kunt doen met ijzersterke strategieën en eenvoudige tools, zodat je geen onnodig tijd verliest door het zelf uit te zoeken of miscommunicatie.
Bouw je online bedrijf bevat de volgende onderdelen:
 •  Kickstart sessie Jouw Persoonlijke Groeiscan – een dag waarin je veel leert en direct aan de slag gaat. Je hebt aan het einde van de dag een concreet actieplan en weet waar je moet beginnen.

 •  6x  Persoonlijke 1-op-1 sessies – tijdens deze sessies van 2 uur krijg je intensieve en persoonlijke begeleiding van mij. Ik ga strategieën en inzichten met jou delen om jouw online bedrijf te bouwen.

 •  6 x coachingsessies – krijg feedback op jouw plan en strategie, zodat je snel resultaten kunt behalen die je wilt.

 • 2x versnellingsdag – tijdens deze dag gaan we samen aan de slag (virtueel) om jouw planning daadwerkelijk in actie te zetten. Geen losse eindjes meer, maar direct aan de slag om de kennis te implementeren.

 • 6x masterclass sessies – Ik ga dieper in op de materie en je kunt je vragen stellen over situaties die je tegenkomt in de praktijk. Niet meer vastlopen, maar al je vragen stellen tijdens deze masterclass sessies en leren van andere ondernemers.

 • Online academie – Je krijgt toegang tot de online academie. Die staat vol met tips en info. Ondernemers zoals jij die het traject al eerder hebben gevolgd vinden ze heel waardevol. Alleen het is niet de basis van het programma, deze zit vooral in het samen implementeren en zaken realiseren.
 • Persoonlijke helpdesk – Een mogelijkheid om je vragen te stellen en zaken aan mij voor te leggen. De feedback die je hier krijgt is super waardevol en geeft je de inzichten die je nodig hebt.
 • Technische ondersteuning – Techniekpaniek? Niet als je in mijn programma zit. Ik help je bij technische uitdagingen en laat je zien hoe het werkt.
Investering

De totale investering voor het ‘Bouw je online bedrijf programma’ is 4.997,- euro excl. btw. Het is ook mogelijk om het bedrag in termijnen te betalen. Vraag gerust naar de mogelijkheden als je hier meer over wilt weten.

Zo. Een hele boterham dus. Ik ben er zeker van dat we samen een succes gaan maken van jouw bedrijf.

JA, laten we samen 6 maanden aan de slag gaan

Aarzel niet als je jezelf herkent en vraag een gesprek met mij aan als je nog twijfelt.

Ik beantwoord graag  je vragen over het programma en geef het ook aan als ik denk dat je beter een andere weg kunt inslaan om tot een oplossing te komen.

Businesscoach, marketingspecialist

Mijn naam is Danielle Riemersma, gecertificeerd businesscoach en met een JARENLANGE ERVARING in het team van de GROOTSTE ONLINE ONDERNEMERS VAN NEDERLAND. Deze ervaring zorgt ervoor dat je heel veel fouten niet zelf meer hoeft te maken en je marketing zo simpel mogelijk kunt houden.

Marketingcampagnes opzetten, webinars maken/geven, online leeromgevingen ontwikkelen, websites, salespagina’s, landingspagina’s in de lucht krijgen…: been there, done that. Ik weet wat werkt, waarom en hoe.

Wist je bovendien dat heel veel grote online ondernemers ook aan offline marketing doen?

Het is de bron van hun succes. Die combinatie van simpele online & offline marketing wil ik je heel graag leren. Zodat je GRIP houdt en je ondernemersdroom realiseert.

Businesscoach, ondernemerscoach en goed verdienen