Zijn jouw bedrijfsgegevens al toegevoegd aan 'Google mijn bedrijf'?

Met deze gratis mogelijkheid van Google is het mogelijk om prominent het adres op een kaart te tonen in de zoekresultaten van Google.

Deze handige tool helpt je om je online vindbaarheid als ondernemer te vergroten.
Lees hieronder waarom je 'Google mijn bedrijf' direct moet activeren.

 

'Google mijn bedrijf' geeft ondernemers weer een extra kans om onder de aandacht te komen in de zoekresultaten van Google

Met de instellingen van Google mijn bedrijf geef je op een kaart exact aan waar jouw bedrijf gevestigd is. Na de verificatie wordt bij de website link een kaart getoond.

Maar dit is niet het enige voordeel van 'Google mijn bedrijf'.

 

Met 'Google mijn bedrijf' wordt een basis overzicht getoond met de website link, omschrijving van de dienst of het product, openingstijden en de contactgegevens. Ook foto's en video's kunnen in 'Google mijn bedrijf' worden toegevoegd. Het is eigenlijk een vernieuwde Gouden Gids, maar dan online.

De informatie die jij invult, wordt weer gebruikt om relevante vermeldingen weer te geven op Google Maps, Google Zoeken, Google Earth en in de zoekmachine van Google.

Het mooie van 'Google mijn bedrijf' is dat je ook referenties kan toevoegen. Klanten kunnen rechtstreeks hun bevindingen delen bij het account. Deze referenties ondersteunen jouw deskundigheid en kwaliteiten als ondernemer. Dus nodig jouw tevreden klanten zeker uit om hier een referentie achter te laten.

Dit is dus een tool die je moet ontdekken om te zorgen dat de online zichtbaarheid wordt vergroot.

 

Goed, maar hoe maak je een 'Google mijn bedrijf' account?

 

Je begint met een gmail-account. Dit maak je aan op http://www.google.com

Daarna log je in op http://www.google.nl/business/placesforbusiness/ Daarna kun je jouw gegevens toevoegen en zichtbaar worden in de zoekresultaten van Google. Let op! Je moet verifiëren en krijgt via de post een verificatiekaart toegestuurd. Na de verificatie staat jouw bedrijf definitief in de resultaten van Google.


Vragen over het ondernemen, marketing, verkopen of productaanbod?

Vraag een GRATIS GROEIgesprek met mij aan en ik laat je zien welke oplossingen er voor jou zijn.