Ik doe mee met de  – ZOMERCHALLENGE –
HOE JE JOUW PROGRAMMA VERKOOPT VIA INSTAGRAM

5-dagen knallen om via Instagram om meer volgers en interactie te krijgen

YES, let’s do this!
Wil jij meer volgers en klanten door Instagram?

In deze 5-daagse zomer challenge wordt alles voor jou op een rijtje gezet om meer volgers en interactie te krijgen met potentiële klanten via Instagram.

Wees eerlijk, we willen allemaal zoveel mogelijk klanten krijgen door onze Instagram inspanningen. Ook al is het ontzettend leuk om tijd door te brengen op Instagram, we blijven ondernemers 😉

Ik heb een stappenplan gemaakt, zodat jij in 5 dagen je Instagram skills kunt updaten. Meer dan 10 minuten per dag hoeft het niet te kosten en dan ben jij deze zomer klaar om ook aan de slag te gaan om via Instagram leads te krijgen.

Wat gaan we doen?

We starten 16 juli en iedere dag krijg jij van mij video’s, inspiratie en stappen om met Instagram aan de slag te gaan. Op 21 juli sluiten we de 5-daagse af en daag ik je uit om in actie te komen. De kracht zit in het tijd vrijmaken en dan heb jij na deze 5-daagse een plan van aanpak om aan de slag te gaan met Instagram. Ik zorg voor de focus, structuur, aanpak… en jij zorgt voor de energie en het doen!

Er zijn geen kosten aan verbonden en je krijgt mijn businesscoachingtips die ik normaal alleen in mijn 1-op-1 begeleiding geef. Het enige wat jij hoeft te investeren is je tijd en je commitment om AAN je bedrijf te werken. Als je mij kent dan weet je dat ik voor slimme oplossingen ga, dus de opdrachten zijn eenvoudig te implementeren… niet meer dan 10 minuten per dag!

YES, let’s do this!