GRATIS online sessie, zonder verkooppraat
‘Even aandacht schenken sessie’
– 19 januari om 14 uur –
JA, ik wil meer weten over hoe ik stop met uitstellen van de dingen die ik lastig vind
Voor wie is dit?

Mijn ‘Even aandacht schenken sessie’  is een gratis online sessie zonder verkooppraat

Deze keer wil ik het hebben met je over de momenten dat je wegduikt als het moeilijk wordt. Ik ga dieper in op hoe je juist vol erin duikt als je iets wilt ontwijken, om bijvoorbeeld zichtbaar te worden, iets te verkopen, een investering te doen in je bedrijf, live te gaan op social media of een video op te nemen. De dingen die je lastig vindt, maar die je juist helpen om verder te groeien en klanten opleveren. We kiezen vaak voor de veilige oplossingen, terwijl je meer klanten krijgt als je de ‘enge’ dingen oppakt. En ik laat je zien, dat als je ze aangaat, ze eigenlijk best meevallen om te doen en je sneller je resultaten behaald.

 

Als je er live bij bent, vind ik het ook altijd leuk om iedereen in verbinding te brengen, dus is er aan het einde van EEN KOPJE AANDACHT SCHENKEN een mogelijkheid om te netwerken met elkaar. Online, maar dat is net zo leuk!

De eerstvolgende ‘Even aandacht schenken sessie’ is op dinsdag 19 januari van 14.00 uur

Over Danielle Riemersma – Businesscoach Grip op bedrijfsgroei

Zeg Danielle Riemersma en je zegt marketing. En andersom. Ik heb een stevige marketingopleiding achter de kiezen en heb enkele jaren de marketing en communicatie verzorgd voor een marketing- en communicatiebureau. En ik heb voor een verschillende grote bedrijven en online namen gewerkt, die liever niet hebben dat jij weet dat ik hen heb geholpen.

Marketingcampagnes opzetten, webinars maken/geven, online leeromgevingen ontwikkelen, websites, salespagina’s, landingspagina’s in de lucht krijgen…: been there, done that. Ik weet wat werkt, waarom en hoe. De meest ingewikkelde online campagnes heb ik met mijn klanten gedraaid. En tijdens de training leer ik je hoe je in kleine en behapbare stapjes online kunt verkopen.

Businesscoach, marketingspecialist