GRATIS online sessie, zonder verkooppraat
‘Even aandacht schenken sessie’
– 23 maart om 20 uur –
JA, ik wil mijn erbij zijn

De Even aandacht schenken sessie gaat via de Facebook groep Make the Change. Je kunt je hierboven aanmelden.

Voor wie is dit?

Mijn ‘Even aandacht schenken sessie’  is een gratis online sessie zonder verkooppraat

Deze keer wil ik het hebben over het maken van een weggever. De start van je marketingacties om klanten op je nieuwsbrieflijst te krijgen, zodat je daarna via e-mailmarketing de klant naar een eerste aanbod kan brengen.

Start met het geven van waarde

Tegenwoordig is de keuze reuze en een simpel e-book is tegenwoordig niet genoeg om klanten te overtuigen om voor jou te kiezen. Je zult meer uit de kast moeten halen om klanten te laten kopen. Ik ga dieper in op het verkoopproces en hoe een weggever hier een onderdeel van is.

Als je er live bij bent, kun je al je vragen stellen

De eerstvolgende ‘Even aandacht schenken sessie’ is op vrijdag 30 april van 11.00 uur

Over Danielle Riemersma – Businesscoach Grip op bedrijfsgroei

Zeg Danielle Riemersma en je zegt marketing. En andersom. Ik heb een stevige marketingopleiding achter de kiezen en heb enkele jaren de marketing en communicatie verzorgd voor een marketing- en communicatiebureau. En ik heb voor een verschillende grote bedrijven en online namen gewerkt, die liever niet hebben dat jij weet dat ik hen heb geholpen.

Marketingcampagnes opzetten, webinars maken/geven, online leeromgevingen ontwikkelen, websites, salespagina’s, landingspagina’s in de lucht krijgen…: been there, done that. Ik weet wat werkt, waarom en hoe. De meest ingewikkelde online campagnes heb ik met mijn klanten gedraaid. En tijdens de training leer ik je hoe je in kleine en behapbare stapjes online kunt verkopen.

Businesscoach, marketingspecialist